|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Jakiej płci jest mój szczur? |
Autor |
Wiadomość |
Mai-ah
Mai-ah Ihuhaotila

|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 16:08
Zwierzątka: szczurcie |
|
|
Wrzucam moje tymczasy do rozpoznania. Wstępne rozpoznanie było ale wolę się upewniać z czasem...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Ok, już ogarnęłam. Znaczy dzisiaj objawiły się cyce Tak jak rozpoznała u mnie Ogoniasta mam 7 piersiastych i 2 jajeczne. |
_________________ Moje diablęta: http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0
Ze mną: Tika, Kropka, Runa, Amie, Louve, Alfred
Za TM hasają: Zuzannna, Rati, Tosia, Mirabella, Brienne, Lili, Figa |
|
|
|
 |
mirek_1987

|
Wysłany: Śro Maj 22, 2013 15:08
|
|
|
Cześć, jesteśmy małe i bardzo chciałybyśmy dowiedzieć się jakiej jesteśmy płci:) prosimy o pomoc doświadczonych forumowiczów:)
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
|
|
|
 |
Noe

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 16:33 prosze o pomoc
|
|
|
Bardzo prosze o pomoc ... to kobieta czy mezczyzna ?
|
|
|
|
 |
Noe

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 16:39 Wiek
|
|
|
Przepraszam jesli pisze " nie tam gdzie trzeba ", ale jestem tu nowa i nie wiem jesczze co , gdzie i jak a mam pytanko..... jak okreslic w jakim wieku jest moj ogonek? |
|
|
|
 |
nimka

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 16:45 Re: prosze o pomoc
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Noe napisał/a: | Bardzo prosze o pomoc ... to kobieta czy mezczyzna ? |
raczej dziewczynka - za mała odległość między dziurkami.
u samczyków już w wieku ok. 3-4 tygodni bardzo wyraźnie widać jajka, także trudno się pomylić |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
 |
Cegriiz
Avaria

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 16:49
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Babsko. |
_________________ Moje ogony
 |
|
|
|
 |
Noe

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 16:57
|
|
|
dziekuje za szybka odpowiedz.... ta mala ( ha ha juz moge tak na nia mowic skoro to baba ) jest u mnie dopiero 3 dni i chcialam dac jej imie a nie wiedzialam czy meskie czy damskie .... nie wiem tez jaka ona " stara " . Miala isc jako deser dla weza, nie moglam na to patrzec i teraz mieszka u mnie |
|
|
|
 |
Cegriiz
Avaria

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 17:01
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Noe, to teraz jeszcze jej doadoptuj koleżankę |
_________________ Moje ogony
 |
|
|
|
 |
Noe

|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 17:08
|
|
|
hahaha narazie musze przekonac meza, zeby mala u nas na zawsze zostala hahha a to nie takie latwe pracuje nad tym |
|
|
|
 |
Kutek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 20:46
|
|
|
2- miesięczna (podobno samiczka) Możecie ocenić na podstawie tych dwóch zdjęć czy to na pewno ona a nie on? Bo przy bliskich spotkaniach z moją samiczką moja dostaje od razu rujki, drży głową, napręża się. Może to być zbieg okoliczności, ale nie chcę mieć młodych.
Zdjęcia:
Zdjęcie #1
Zdjęcie #2 |
|
|
|
 |
Kasia_89

|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 20:53
Zwierzątka: Bez szczurełków, został pieseł... |
|
|
Samiczka jak nic
Porządnie widać sutki i pochwę. |
_________________ Kimiś moje słonko [*] Ramenek mój Skarb [*], Sake [*]... the end. |
|
|
|
 |
Kutek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 20:59
|
|
|
Kasia_89, Jeju dzięki!
Bo dzisiaj pierwszy raz dałem je do jednej klatki i wyglądały jakby kopulowały, ale to pewnie w formie rozładowania, coś takiego Uffff.. To już się nie martwię, dzięki =] |
|
|
|
 |
animavilis

|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 15:24
Zwierzątka: kot x2, pies, żółw, szczur x2 |
|
|
od paru dni mam dwa szczurki, chciałabym się upewnić co do płci. Ktoś pomoże?
|
|
|
|
 |
smeg

|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 16:17
Zwierzątka: brak |
|
|
Dziewczynki |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
 |
animavilis

|
Wysłany: Czw Sie 22, 2013 16:58
Zwierzątka: kot x2, pies, żółw, szczur x2 |
|
|
czyli jednak, uff, dzięki! ;p |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|