|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:41 |
Szczurki - łysolki :) (skin) |
Autor |
Wiadomość |
Mangusta
ICanHasASnake!
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 20:50
|
|
|
tak, jedynym ale wystarczającym powodem jest, brutalnie mówiąc, sprzedawanie towaru niezgodnego z opisem. Nie ma takich szczurów jak "skin", więc definiowanie ich w ten sposób jest celowym wprowadzaniem kupującego w błąd. |
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
|
|
|
|
Martuha
|
Wysłany: Wto Sty 17, 2012 13:51
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
Dokładnie,jest to wprowadzanie w błąd potencjalnego klienta Skin są świnki,nie szczury |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
|
Zuzia1976
Dołączyła: 22 Kwi 2010 Posty: 185 Skąd: Święte miasto-Częstochowa
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 11:22
Zwierzątka: Zośka,Mania,Skórka,Bella,Klara |
|
|
greenfreak ona do mnie takiego maila wysłała,że jak nikt nie kupi,to swojemy wężowi da do zjedzenia.Próbowałam z nią rozmawiać o oddaniu ale w zaparte,że na sprzedaż.Tym bardziej,że ja całą trójkę chętnie bym przywitała w moim domu i wycałowała za cały ten stres.Jak ja bym je kochała mocno.
ort. |
_________________ Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
— George Bernard Shaw
Moje stado http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=60 |
Ostatnio zmieniony przez Karena Śro Sty 18, 2012 11:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Adeline
vel NIVI
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 21:29
Zwierzątka: pies, koty, szczurki. |
|
|
Myślę, że każdy by je pokochał
Śledzę sobie temat chociaż już nie liczę na nic
A ta babka... No nienormalna jakaś (tzn - to tak wg mojego uznania)...
"Na sprzedaż, na sprzedaż!" a jak nikt nie kupi, to co? Wąż jej zapłaci?
Przepraszam, za taki niefajny żart ale nie no... "Nie rozumiem takich ludzi. Wszystko za kasę. Za wszelką cenę, kosztem wszystkiego (życia, zdrowia bezbronnych istot...)... |
_________________ Za TM: Farin, Pacek, Yossarian, Major Major, Don Ciastko [*]
Ze mną: *Victor, Sampel, Saaki, Pianka, Maia, Pipi
*NASZ BAZAREK - Kombucha, Grzybek Tybetański, Kryształy Japońskie - dla zdrowia, urody i dobrego samopoczucia.
*Youtube.
*Adelinowe Lowe na fotoblogu. |
|
|
|
|
greenfreak
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 11:44
Zwierzątka: 2 samiczki, 5 samców |
|
|
Off-Topic: | Zuzia1976, a masz jakiegoś screena do wglądu? Żeby to zobaczyć, przede wszystkim. |
|
_________________ Razem z nami: Nyu, Reki, Ricky, Pedro, Forfiter, Mohinder, Gaspar
Tęsknimy: Pippin, Merry, Sapek, Chii, Rin, Niki |
|
|
|
|
Zuzia1976
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 17:13
|
|
Cytat: | waż dostaje dorosłe osobniki (ktore sa specjalne zamawiane) i żadnym z nich nie był moj szczurek.. nie zaglodze weza tylko dlatego ze jakis maniak nie moze pogodzic sie z prawami natury.. no chyba, że nauczysz go jesc salate.. prosze bardzo! ja chetnie popatrze.. moze to byc calkiem zabawne..
widac ze jestes bardzo ograniczona pod tym wzgledem.. a wiec wbij sobie do glowy ze nie tylko szczury sa piakne.. ja mam rowniez weza i 4 pająki, wszystkie sa sliczne, wszystkie uwielbiam i nie mam zamiaru z żadnego rezygnowac |
To treść ostatniego maila który do mnie przysłała,wierzyć mi się nie chce,że jeszcze płaci za szczurki,niestety tamtego maila chyba z nerwów usunęłam.Zbeształa mnie równo,nawet wstyd to publikować,kończę z nią korespondencję,ponieważ szkoda mi nerwów,czasu i nie wierzę w to,że 60zł jest w stanie finansowo kogoś uratować.Więc powtarzanie w zaparte....że to nie jej hodowla,tylko znajomego....wątpliwa sprawa.....i szczury na zamówienie....wątpliwa sprawa inaczej nie posiadałaby swoich.Nie no w pale mi się nie mieści.
Proszę zwracaj większą uwagę na ortografię i interpunkcję wypowiedzi. Poprawione - Karena |
— George Bernard Shaw
Ostatnio zmieniony przez Karena Czw Sty 19, 2012 17:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Zuzia1976
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 17:31
|
|
Cytat: | czy ja mam Ci pisac drukowanymi?
szczurki pochodza z hodowli mojego kolegi, a nie mojej, wiec nie wiedzialam jak ta rasa sie nazywa.. widze, że strasznie boli Cie to, że nie napisałam 'fuzz' tylko 'skin' - otoz na wiekszosc lysych zwierzakow sie tak mowi - ale skad Ty mozesz o tym wiedziec, przeciez nie interesuje Cie nic poza szczurami.. | -to inna część łagodniejsza maila nic dodać nic ująć.Inteligencja tej Pani została pożarta przez jej gadziny. :lol1:Screena nie potrafię dodać.
Dodałam znacznik Quote - Karena. |
— George Bernard Shaw
Ostatnio zmieniony przez Karena Czw Sty 19, 2012 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Zuzia1976
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 17:38
|
|
Mam zgodę nawet upoważniła mnie do tego,żebym na nią doniosła i publikowała to gdzie chcę.A drugi cytat jest przeze mnie zmieniony ponieważ używane były niecenzuralne słowa....w pierwszym z resztą też.Kończę ten wątek ponieważ nie warto o takich ludziach wałkować tematu. |
— George Bernard Shaw
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 17:45
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Zuzia1976 napisał/a: | róbowałam z nią rozmawiać o oddaniu ale w zaparte,że na sprzedaż.Tym bardziej,że ja całą trójkę chętnie bym przywitała w moim domu i wycałowała za cały ten stres.Jak ja bym je kochała mocno. |
Zuzia1976, w Warszawie są szczurki do pokochania:) jedno słowo, jedna ankieta, i jadą do Ciebie. |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
Mangusta
ICanHasASnake!
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 19:12
|
|
|
Off-Topic: | Zuzia1976, następnym razem używaj znacznika "quote" do cytowania cudzych wypowiedzi, bo to co cytujesz naprawdę trudno czytać i nie wiadomo czy to piszesz w swoim imieniu, czy cytujesz. |
|
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 20:11
|
|
|
Gadu gadu, ale ten temat chyba powinien być dawno w śmietniku Nic tu nowego się nie objawi, laska raczej zdania nie zmieni więc należy ją olać i zamknąć temat |
_________________ Moje wesołe naleśniki
Łysa Ruda Wushu Sun Rat's
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Czw Sty 19, 2012 20:40
|
|
|
Ano
Zuzia1976, dobra rada na przyszłość - naprawdę nie ma sensu nadmiernie emocjonalnie pisać do osób skarmiających szczury/handlujących nimi itp. - ty się zdenerwujesz, ta osoba się zaperzy, a szczurom ani od tego nie będzie lepie, ani bezpieczniej, a może nawet zaszkodzi.
Zamykam, gdyby sytuacja się zmieniła, proszę dać znać. |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|