|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Czw Lis 24, 2011 14:07 |
Planowany miot N Happy Feet - Athame + Cherubin |
Autor |
Wiadomość |
Azi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 15:03
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
emileczka, ostatnio nie gryzła, patrzyła tylko na mnie z wyrzutem. Ale ja jestem strachacz - ja przy samicach nie grzebię na ich oczach (mam uraz po Fince, jak mi zabrała małego w zęby z reki i poszła odłożyć do gniazdka )
Poza tym jakby Athame ugryzła... no to by mnie mocno zdziwiło. To nie ten typ. Ma w sobie zbyt dużo rezolutności, żeby reagować tak emocjonalnie |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 11:34
|
|
Athame waży 385 gram. Ostatnio jak ją ważyłam, ważyła 360, ale to było we wrześniu. Się z Marta nie zgadałyśmy, ona była pewna, że ją zważyłam przed wyjazdem, a ja, że ją zważyła po przyjeździe Niemniej mam info, że suty nabrzmiałe, rujki brak od krycia. Zobaczymy jeszcze jak z waga w sobotę będzie |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 17:19
|
|
Uprzedzam, że ze względów zdrowotnych może mnie nie być na forum tydzień albo i dłużej. Będę prosiła henioka o informowanie an bieżąco, jak już mała do niego trafi. |
|
|
|
 |
heniok

|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 18:37
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Athame już u nas, podróż nie zrobiła na niej żadnego wrażenia, na powitanie polizała nam dłonie i nadstawiła się do miziana, stanowczo bardziej od pozowania do zdjęć woli człowieka
Zdjęcia dzisiaj tylko 2 bo się aparat zbuntował
 |
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 17:43
|
|
głupio tak patrzeć na zdjęcia własnego szczura u kogoś... ech... to kciukam za małą beczułkę i niech Wam całego domu nie zje |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 17:50
|
|
Ata je za naścioro i ważyła wczoraj 440g (około 80g na plusie) |
|
|
|
 |
emileczka
miłość

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 17:09
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Ata przenosi legowisko pod poidło, więc zapewne szykuje się pomału do porodu, nadal dużo je
A tak Mycha wygląda dzisiaj:
 |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 20:35
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
A na kiedy ma termin? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
MalaBoo
Afa1811

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:03
|
|
|
ale ona ma śliczny kolor i w ogóle jest cała śliczna |
|
 |
Azi

|
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 21:50
|
|
quagmire, pierwszy na wtorek
MalaBoo, no ba |
|
|
|
 |
anyk1

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 14:32
Zwierzątka: Witolina i panna Kredka |
|
|
To trzymamy za Athame. |
|
|
|
 |
heniok

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 16:50
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Ata jest słodka, liże po rękach i wygląda na to że już nam w pełni zaufała
Dzisiejsza waga to prawie 500 gram
 |
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 16:54
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
500 gramów
Czyli już 140 przytyła. Nie wiem, czy to dużo, ale mi się wydaje bardzo dużo |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
anyk1

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 17:03
Zwierzątka: Witolina i panna Kredka |
|
|
Athame zobaczyła listę chętnych na jej miot i stwierdziła, że postara się dogodzić każdemu |
_________________ bezszczurowo do odwołania z nami Witolina i Kredka
 |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 19:32
|
|
ja nie chcę zapeszać, ale brzunio to ma większy niż ostatnio...
ucałować małą ode mnie mocno i obyście jej tylko nie przekabacili, bo ona wraca do mnie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|