|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot V Valhalla- w oczekiwaniu na poród! :) |
Autor |
Wiadomość |
maris

Dołączyła: 25 Mar 2009 Posty: 1571 Skąd: Gierałtowice/Warszawa
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 00:34
Zwierzątka: 5 Ogonków i Bożątko ;) |
|
|
I jaaaak? Ja już internet wrzuciłam w niedostępne dla mnie miejsce, żeby nie siedzieć na forum, tylko zakuwać, ale musiałam sprawdzić (wlazłam na kompa tż ), czy przypadkiem tu się coś nie dzieje już. Niech one już się urodzą i niech wszystko będzie dobrze Ja jakoś nie mam szczęścia do miotów mam nadzieję, że tu pecha nie przyniosę i że wszystko pójdzie jak po maśle. Rubelciu... |
_________________ http://ogonkowo.pl - zapraszam do odwiedzin! <:3 )~
Ze mną: Pringles SR, Totoro SR, Fiołek ZR, Morgan i Magic RT
Za TM [*]: Hugo, Charlie, Claire, Niunia, Juliet, Klusia, Lori, Amelka, Kira, Ashanti, Krzysiu, Vanilka V, Aralka Ab, Mia, Florence SR, Maniek, Fergie SR, Kelly Ab, Franklin, Michael, Reynevan SR, Toffee SR, Szarlej SR, Rubin SR, Pepper SR, Mikan RT |
|
|
|
 |
sachma

Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 07:42
|
|
|
nadal nic. |
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 08:44
|
|
|
no już czy jeszcze nie?
qrde telefon se doładowałam żeby Cię esami męczyć więc pogadaj z Rubi |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 09:35
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
A który dziś mamy dzień?
Rubelciu trzymaj się |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 09:39
|
|
|
24 dzień |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 09:44
|
|
Ej, ej - bez min - ona zaraz urodzi
A może jednak w ciążę zaszła dzień później i nie ma się czym martwić... |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
sachma

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:23
|
|
|
dziewczyny spokojnie, ona dzis urodzi to tylko kwestia czasu. Jest obolala drazliwa i bardzo duzo siedzi w gniezdzie. Teraz jestem w pracy - do 15 nie bedzie nowych wiadomosci chyba ze Rubella wyjdzie z klatki i napisze sama na forum ze urodzila jak tylko wroce do domu opisze wam sytuacje. Na razie tylko spokoj moze nas uratowac kciukajcie zeby juz rodzila to foty malcow beda jeszcze dzis |
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:26
|
|
|
sachma, ja sądzę że nawet gdyby chciała nam napisać do po porodzie nie będzie miała siły
więc dobra daje se bana na ten temat aż do Twojej odpowiedzi |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:29
|
|
sachma napisał/a: | chyba ze Rubella wyjdzie z klatki i napisze sama na forum ze urodzila |
Powaliłaś mnie na łopatki |
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 11:35
|
|
|
cholerka niech się rodzą bo ja mam już nowy pomysł na imię... a to źle
bo muszę w końcu się zdecydować na jedno |
|
|
|
 |
Polaczka

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 12:01
|
|
|
A ja w ogole nie wiem, czy moge myslec nad imionkami.. Niech urodzi sie duzo klusek Najlepiej bab Bu. |
|
|
|
 |
sachma

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 14:34
|
|
|
chyba mamy kluski o.O |
|
|
|
 |
sachma

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 14:38
|
|
|
tak!!!!! rodzi!
bałam się że nie chce rodzić i dałam jej domek, w którym się zabarykadowała, więc niewiele widzę, ale jedno pysio piszczy |
|
|
|
 |
Polaczka

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 14:41
|
|
|
|
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 14:41
|
|
|
aaaaa.... rodzi!! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|