|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Pon Gru 16, 2013 22:32 |
[polecam] [Gdańsk] ul. Feniksa 28, Osowa dr Anna Bielska |
Autor |
Wiadomość |
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Dimishka
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 17:21
Zwierzątka: duuuzo ;) |
|
|
Karena napisał/a: | Czy ktoś się orientuje jak z płatnością kartą? |
Jak jeszcze jeździłam do nich to nie było z tym problemu |
_________________ O-kuni-nushi & Ofelia Emerald Moon, Isilya of Anahata, Geshtinanna & Getsumei of Anahata, Czeremcha Czarna Czarownica of Anahata, Crazy Mary, Q Quilla EM, Buka Beyla SunRats, Vilya sell en giliath silivren or Valinor Valhalla i Odinn & Old Old Coyote of Anahata, Fenrir Chernobog, Finrod Floss e-'run of Anahata |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Sob Sie 24, 2013 18:51
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Można kartą płacić |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Sie 28, 2013 14:21
Zwierzątka: brak |
|
|
Dr Bielska jest po południu tylko w poniedziałki i piątki, w pozostałe dni jest rano. A na stronę można się dostać hakerskim sposobem przy pomocy tego linka: http://lecznica.gdansk.pl/index1.php?id=51 |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Lowenstein
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Sie 28, 2013 18:38
Zwierzątka: brak |
|
|
Nie wiem, wydaje mi się, że tymczasowy. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2015 14:42
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Chciałam pochwalić kolejny raz dr Bielską. Z powodzeniem zoperowała szczura ważącego 900 gramów na iniekcyjnej narkozie (otyłe szczury trudno i uśpić i wybudzić na iniekcji). Nie miałam dwóch kolejnych wolnych dni żeby złożyć wizytę gdzie indziej i umówić zabieg z wziewką, a pani Ania poradziła sobie z tak ryzykownym zabiegiem na iniekcji. Szczur kontaktuje i już je |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|