|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot P of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
Mała Mi
belfer ;)

|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 11:29
Zwierzątka: Kot |
|
|
jutro pierwszy termin?? po 1 kryciu dostała rujki i ponownie była kryta w środę 13.01... o czymś nie wiem?? 13 + 21 raczej nie daje 28... |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
 |
Anouk

|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 11:33
|
|
|
Redi była ponownie kryta 7 stycznia Więc dzisiaj mamy bodajże 20 dzień ciąży |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 11:35
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
A nie było pierwszego krycia 3 stycznia, a drugiego 7 stycznia we czwartek. ? |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 12:47
|
|
|
Mała Mi, dziewczyny dobrze mówią . Waga z dziś - 451 g. Przybrała prawie 30 g przez te 2 dni |
|
|
|
 |
Mała Mi
belfer ;)

|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 13:28
|
|
to mi sie daty pomnięszały byłam przekonana ze w srode przed wystawą było łączenie.. nawet sie martwiłam co będzie jak znów zarujkuje... ehh, Gapa ze mnie.. |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
 |
LunacyFringe
lucyfer

|
Wysłany: Śro Sty 27, 2010 16:51
Zwierzątka: 3 x szczur , pies |
|
|
Trzymam kciukasy |
_________________ Kto chce, szuka sposobu; kto nie chce, szuka powodu.
ze mną : Serge Pandemonium, Fetysz, Maniek i Milva
za TM [*]: Felek, Pysio, Albin, Seth, Dante, Nero, Luno, Mefit, Isei, Kornel, Fenomen, Hector
Lucyferkowe Ratsy |
|
|
|
 |
Anouk

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 10:33
|
|
|
Yyy... No to zaczynają mi się dziś oficjalnie dni stresu i oczekiwania |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 10:51
|
|
|
Anouk, weź przykład z Redivivy - ona ma komplety chillout |
|
|
|
 |
Anouk

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 10:59
|
|
|
A dobrze, niechaj się przyszła mamuśka nie stresuje |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 20:57
|
|
|
O ja, urodziła już kilka o_O . Ja tu se siedzę przed kompem i słyszę taki cieniutki pisk, podchodzę a tam już kilka glizdeczek się rusza . Tajniacko se zaczęła rodzić . Oby wszystko było dobrze, martwię się... |
|
|
|
 |
Bulletproof
...i wish i was

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:00
Zwierzątka: Minitygrys |
|
|
O, poród to ja pokciukam |
|
|
|
 |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:02
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
e jak zaczęła rodzić, to już dobrze. Początki są zawsze najtrdniejsze.
~Za 14 kciukamy |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:13
|
|
|
Redzia denerwuje się jak podchodzę, więc więcej wieści będzie dopiero jutro, dziś dam jej spokój. Zajmuje się małymi, myje je i zagarnia pod siebie, jest delikatna, bo prawie w ogóle nie piszczą. |
|
|
|
 |
Mała Mi
belfer ;)

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:25
|
|
o ja! ale szok! widzę, że szczurcie terminowo rodzą ostatnio kciuakmy mocno!!!!! szepnij Redi na uszko (jak już będzie możliwość) od teściów, aby się nie stresowała i była dobra mamcią |
|
|
|
 |
LunacyFringe
lucyfer

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:38
Zwierzątka: 3 x szczur , pies |
|
|
O jaaacie! Trzymam żeby wszystko było dobrze |
_________________ Kto chce, szuka sposobu; kto nie chce, szuka powodu.
ze mną : Serge Pandemonium, Fetysz, Maniek i Milva
za TM [*]: Felek, Pysio, Albin, Seth, Dante, Nero, Luno, Mefit, Isei, Kornel, Fenomen, Hector
Lucyferkowe Ratsy |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|