|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Paź 13, 2013 19:46 |
[strona] Pomysły |
Autor |
Wiadomość |
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 19:41
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Co tu dopisać?
Rozszerzenie 'doc' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
falka
['] ['] ['] [']
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 19:58
Zwierzątka: kotka Puma |
|
|
Layla, przy psiej karmie dopisałabym jedno zdanie o tym żeby nie była to karma wysokobiałkowa ani "popularnych marek". |
|
|
|
|
Fea
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 19:59
|
|
|
Layla, ja uważam, że powinnaś tu nasadzić więcej emotów bo mało żeś ich nasadziła i jedna niewinna emotka to stanowczo za mało.
;>
...a poza tym jeszcze to, o czym ci na gg pisałam, zwłaszcza o sałacie. Fajny art, prosty i czytelny.
[ Komentarz dodany przez: Layla: Nie Mar 15, 2009 20:01 ]
A kopa chcesz?
Komentarz dodany przez Feję
Nje szatanje, ale buzi to i owszem. |
_________________ Można pogłaskać naszego królika i nadać mu imię. Królik ma to w dupie, a państwu będzie miło.
pisz, dopóki nie uwolnisz wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez Fea Nie Mar 15, 2009 20:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
marhef
Idiot.
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 20:02
|
|
|
Layla, ja bym podała jakieś przykłady dobrych karm/granulatów, żeby taki potencjalny początkujący wiedział mniej więcej co warto kupić, a co nie. |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 20:03
|
|
Mhm, to też mi radziła Fea Zbiorę sugestie i poprawię |
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
marla [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:07
|
|
|
zabieram się za moje rozmnażanie.
zamysł mam taki, żeby artykuł był o tym dlaczego nie rozmnażać, komu wolno i jak zająć się szczurzycą, której się niestety przydarzyło. może być w ten sposób? |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:18
|
|
|
To ja załączam moje "działki". Coś dodać, coś ująć?
Rozszerzenie 'doc' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
Ostatnio zmieniony przez babyduck Pon Mar 16, 2009 12:03, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
marla [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 11:52
|
|
|
layla, ja bym na twoim miejscu dodała parę nazw szczurzych/psich karm tak jak dziewczyny pisały i napisała, że przyda się czasem coś twardego na ścieranie zębów. no i bardzo fajnie to napisałaś, prosto i przejrzyście;)
zaraz się zabieram za twoje baby.
edit. razem czy osobno
Cytat: | Opieka nad dwoma szczurami nie różni się znacząco od opieki nad dwoma |
tu masz przejęzyczenie.
a to po angielsku to też na stronę?
edit2
Cytat: | . Również znaczą teren, ale ich mocz ma słabszy zapach i nie mniej uczula |
chyba nie powinno być tego 'nie' |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:04
|
|
|
aga, dzięki, nie ma to jak "świeże oko". Poprawiłam.
To po angielsku to była ściąga. Już nie ma. |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
|
marla [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:47
|
|
|
mazok, na kiedy zrobisz swoje? bo mi w moim rozmnażaniu wyszedł akapit o tym żeby nie kupować w zoologu i nie wiem czy to skasować, czy zostawić. |
|
|
|
|
Mangusta
ICanHasASnake!
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 17:35
|
|
|
aga, już się zabieram |
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
|
|
|
|
devilline
superfrajer.
Zaproszone osoby: 1
Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 1641 Skąd: Czerwionka-Leszczyny/Rybnik
|
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 20:43
Zwierzątka: kot. |
|
|
aga, może napisz tak ogólnikowo i daj np. odnośnik typu "Więcej informacji znajdziesz w dziale srtutututu"? |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Sie 26, 2009 14:43
|
|
Słuchajcie, bo utkło Jak tam artykuliki na stronkę? Trzeba by to pozbierać i wreszcie uaktualnić, bo obciach mieć stronę z takimi pierdołami
PS Pomysły na stronę i pomysły na forum przeniosłam wreszcie do właściwego im działu |
|
|
|
|
Anouk
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 08:46
|
|
|
Hej hej To co z tymi artykułami? |
|
|
|
|
babyduck
Duckling
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 11:30
|
|
|
No ja swoje napisałam, nie wiem jak reszta? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|