|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Śro Paź 06, 2010 22:11 |
Planowany miot A Abraxas :-) |
Autor |
Wiadomość |
baradwys
Catch Me If You Can

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 16:26
|
|
|
Off-Topic: | Madzia a gdzie masz rangę? |
|
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
 |
Anomalia
Atom Heart Mother

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 17:16
Zwierzątka: szczury |
|
|
Gratsty.
Chciałabym, chciała... |
_________________ Floyd (Quill of Anahata Rattery) [*], myszoskoczek Speedy [*], chomik Kubuś [*] |
|
|
|
 |
Martuha

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 17:32
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
Devona, jak by to to były dumbo burmesy to bym od razu pękła i się nie zastanawiała,a tak póki co jestem już zapisana na 3 mioty i sobie logicznie tłumaczę,że nie będę stresować męża,który ledwo przywykł ewentualnie na 3 nowe szczurasy .Z tym,że na miot K myślę,że mam duże szanse,a przynajmniej największe na te dwa pozostałe,gdzie w 1 mam minimalne,a w drugim jestem jedną z ostatnich.A mam pytanie do Madzi,jeśli bym się zapisała teraz na ten miot,a okazało by się,że na te poprzednie wszystkie się dostałam,to mogłabym zrezygnować z tego tu tzn bumreska ?Nie było by problemu ? Jeśli tak to proszę mnie zapisać na miot a ja potem prześlę od razu CV ,jeśli Madzia wyrazi zgodę |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
 |
Devona
(astro)fizyczka

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 20:05
|
|
|
Martuha napisał/a: | Devona, jak by to to były dumbo burmesy to bym od razu pękła i się nie zastanawiała | Ja bym najprawdopodobniej pękła, bo tak bez żadnych "przygotowań" pękam tylko w przypadku łysolin . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
 |
Karena
SITH HAPPENS

|
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:59
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
A ja powiem, że miziałam tatusia. I jest mega mega duży i wyluzowany jak na inny kraj i nowe warunki dużo zapachów obcych. Mamusie ofc również i to nie raz. Znam ją odkąd tydzień skończyła i powiem tylko tyle bardzo ciekawy miocik się szykuje. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
Mihoshi

|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 13:23
|
|
|
Jak tam się nasza mamusia ma? Może jakieś zdjątko? ;)
PS. Moj pierwszy post! Witam wszystkich serdecznie :) |
|
|
|
 |
madzial13

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 16:47
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Proszę
 |
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 16:49
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
http://picasaweb.google.p...at=embedwebsite - jej, jakie ona ma piękne uszy
W ogóle udała nam się siostra, nie ma co
Mocne kciuki za dobry poród |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 02:43
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Jak mama się czuje? |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
madzial13

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 10:09
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
wuwuna, akcja porodowa w toku, proszę trzymać kciuki, za mnie też, bo zaraz zemdleję |
|
 |
heniok

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 10:25
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
Kciuki na miejscu
Wnusiu dasz radę |
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 10:29
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Jużżżżżżżżżżżżżżż?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Niech wszystkie klusiątka urodzą się zdrowe i silne. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
babyduck
Duckling

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 10:36
|
|
|
Madzial, wdech, wydech, wdech, wydech... |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
 |
baradwys
Catch Me If You Can

|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 10:49
|
|
|
masę kciukolów |
_________________ Informacja od MT: Osoba korzystała z cudzego loginu i hasła (bez zgody tej osoby), by czytać forum. Za kradzież konta otrzymała ban stały. AD |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|