|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[ZABAWA] Szczurzy test na inteligencję |
Autor |
Wiadomość |
Asica21
Lekko zaczarowana ;P
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 21:53
Zwierzątka: Szczurki |
|
|
pixel, właśnie o tym piszę |
_________________ Ze mną: Na zawsze wszystki moje myszki.
Po tamtej stronie: Pchełka [*]- tęsknie i przepraszam. Perełka [*], Zuzia [*], Kluseczka [*], Omisia labisia [*], słodka Beza [*], Fuzia kolanko, Pani gąbka [*], Purchawka [*] Jacuś labik placuszek wielki [*], Jagódka [*], Wiśnióweczka [*], Ełrusia [*], Quleczka [*].
|
|
|
|
|
Ever
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 20:15
|
|
|
Dexter 29, a Alfred 22. |
|
|
|
|
LuxTorpeda
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2012 22:33
|
|
|
coli 13 - myślę że po prostu postanowił się ni zdradzać ze swoim wysokim poziomem IQ
putin 21 - troszkę lepiej niż towarzysz
a dla mnie to mogą być nawet kochanymi głuptaskami, przecież to nie jest w stanie zmienić faktu że to najlepsze szczury na świecie |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11624
|
|
|
|
|
Ever
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Kwi 04, 2012 07:11
|
|
|
Cytat: | a dla mnie to mogą być nawet kochanymi głuptaskami, przecież to nie jest w stanie zmienić faktu że to najlepsze szczury na świecie |
No, a jak. Tak jak dla każdego właściciela. |
_________________ [*][*] |
|
|
|
|
szczurowata
ciurza mama
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2012 12:57
Zwierzątka: Pies i świnka morska. |
|
|
Ariska: 24 pkt.
Bambi: 35 pkt.
Bambi jest do mnie bardzo przywiązana i mam ją dłużej.. |
_________________ Za TM - Keyko, Bambi, Ariska, Pchełka, Wenus i Sawa.
aktualny brak ogonów |
|
|
|
|
Varinia
Dołączyła: 01 Mar 2013 Posty: 234 Skąd: Szczawno Zdrój/Wrocław
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2013 23:08
|
|
|
Mój Bombel ma 33 - inteligencja ponad przeciętna! Jestem z niego dumna! Kiedy jadłam śniadanie, próbował wejść mi do talerza i wskakiwał na kolana, odkładałam go na łóżko tyle razy, aż w końcu się wkurzył i wszedł na drugi fotel, skąd wdrapał się na stół z drugiej strony i przeszedł przez blat, by dojść do mojego talerza.
Pimpuś natomiast, gdyby jeszcze żył, miałby 34,35 - pytanie 6 zależy od dnia i jego samopoczucia xD Raz otworzyłam przy nim szklane drzwiczki od małej szafki, w której przechowuję ksero. Pewnego dnia zaglądam do pokoju i patrzę, a tu otwarte drzwiczki i szczurek grzebiący mi w papierach! Nigdy nie pogryzł żadnego kabla! Od tamtej pory musiałam zaklejać drzwiczki taśmą klejącą xD Cokolwiek mu się spodobało - od razu potrafił coś wykombinować, byleby dojść do celu! Kradł mi chlebek z kuchni xD Albo reagował nie tylko na swoje imię, ale także na wystukiwany rytm. Zauważyłam, że Bombel lubi słuchać muzyki klasycznej! |
_________________ Moje Szczurosławki
Ze mną: Bombel, Edo, Fantazy, Benek
W sercu: Bobek,3x Bobeczna, Pimpuś (avatar) Tęsknię Pimpuś...
|
|
|
|
|
tatankayotanka4
|
Wysłany: Pią Kwi 05, 2013 18:17
|
|
|
uu oba 33 ), najgorsze że jak mam zaciśniętą pięść to za każdym razem Heidi próbuje się teraz do niej dostać wiem, że coś co trzymam będzie zaraz "ukradzione" (wszystkie rzeczy na biurku, które szczurki dadzą radę przenieść zostały usunięte, nie daj Boże zapomnę się i zostawię paragon, płatki kosmetyczne, drobne przedmioty) i dlatego czasem zaciskam szybko pięść jak pojawia się nagle obok ogoniaste rabusie
[ Dodano: Pią Kwi 05, 2013 19:20 ]
Varinia napisał/a: | Zauważyłam, że Bombel lubi słuchać muzyki klasycznej! | ha ha, szczur meloman a to dobre |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|