|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Sob Paź 02, 2010 19:41 |
Planowany miot N SunRat's |
Autor |
Wiadomość |
quagmire

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 11:14
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Nakasha napisał/a: | Zobaczymy co tam się urodzi u Henioków. |
Urodzi się, jak się ludzie zaczną zapisywać na miot
Dawajcie, Trufla jest boska |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
asia030984

|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 13:33
Zwierzątka: labradorek Fifka :) i agama brodata, pytony królewskie i kolonia mrówek |
|
|
oj na takie piękności na pewno znajdą się chętni
I wiadomo coś co z rodzicami i kryciem????
Są chętni na maluszki???? |
_________________ za tm: Whisky [*], Jamalka SunRat's [*], Kelmaa Abraxas [*], Kalyani Abraxas [*]
 |
|
|
|
 |
emileczka
miłość

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 16:00
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Z powodu braku chętnych krycie jest przelożone
Nadal przyjmujemy rezerwacje na maluchy - obu płci
Trufelka
 |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 16:03
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Aż ciężko uwierzyć, że nie ma chętnych...
Maluszki po Xibbem mają cudowne charaktery |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Anomalia
Atom Heart Mother

|
Wysłany: Śro Sie 04, 2010 20:30
Zwierzątka: szczury |
|
|
Nakasha napisał/a: | Maluszki po Xibbem mają cudowne charaktery |
Oo tak.
Mój Quick jest miziakiem, a jednocześnie lubi się zabawić.
Charakter jak najbardziej po tacie.
Ludzie, nie zastanawiać się, tylko brać! |
_________________ Floyd (Quill of Anahata Rattery) [*], myszoskoczek Speedy [*], chomik Kubuś [*] |
|
|
|
 |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Sie 04, 2010 20:34
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Ja mówię, teraz marudzą i się nie zapisują. A potem będę płakać, że nie ma miziastych mega łagodnych szczurów. A tata taki jest, więc nie ma innej opcji, aby maluszki były inne. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
olus0312
DIL GANG

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 13:49
Zwierzątka: 3 smrody i pies Diler |
|
|
wuwuna masz rację, tylko szkoda, że klatki nie są z gumy Cudna Trufelka, ma taką śliczną mordkę |
_________________ Ze mną: Lola Abraxas, Bulinka i Quanta SunRat's
Za TM - Staś, Ice of Anahata, Gaja SunRat's, Kichacz
 |
|
|
|
 |
nezu

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 15:42
|
|
|
Ludzie, co z wami.
Do miotu może nie dojść, a są szanse na cinnamon pearle w miocie i na pewno będą dumbo.
Ponoć na miot zupełnie nie ma chętnych, to dla mnie niepojęte po pisku jaki wywołał miot O Anahata.... |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 17:31
|
|
nezu napisał/a: | to dla mnie niepojęte po pisku jaki wywołał miot O Anahata.... | dokładnie!
Ja już nic nie mówię, szczurom grozi zagłada chyba... |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 19:41
|
|
Xibbulla
Nikt nie chce kopi? I do tego dumbo? |
|
|
|
 |
agacia

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 20:50
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Piękny Niestety nie zawsze chcieć to znaczy móc |
|
|
|
 |
pituophis
( . )( . )

|
Wysłany: Śro Wrz 01, 2010 14:01
Zwierzątka: węże, koty, jeż, rogatki, eublefary i sporo gryzoni |
|
|
Gdy byłem u Marty, nie wypuszczałem Trufli z rąk. Rzadko się zdarza tak miziasta i spokojna, proludzka samiczka - i to w tak młodym wieku. |
_________________ Love is a flaw, love never completely under will |
|
|
|
 |
emileczka
miłość

|
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 13:48
Zwierzątka: 3 panienki |
|
|
Listy na maluchy nadal otwarte
Trufla jest przepiękną i łagodną samiczką waży 364g. Nie jest długa raczej zbita i przez to taka puchata, że chce się ją ciągle międlić w łapskach
Jest ostrożna i zdystansowana, ale przychodzi na mizianki, nie jest nachalna, jest delikatna i cierpliwa gdy ją międlę bez końca
    |
_________________ Z nami: Tortilka B, Pepita SR, Tortilla SR
W Zielonym Ogrodzie: Salma ['], Tosia SR ['], Solanna SR ['], Ulęgałka B ['], Szarlotka B ['], Dynia SR ['], Biedronka SR ['], Wicia SR ['], Hiacynta of NL ['], Bucca SR ['], Beren SR ['], Gera SR ['], Kundzia SR ['], Elizabeth SR ['], Nuka HF ['], Bilimbi SR, Truskawka SR ['], Fifa SR ['], Igiełka SR ['], Ironia SR ['], Goplana SR ['], Keiko Beris ['], Gerthruda A ['], Trufla EM ['], Elipsa SR ['], Rozi EM ['], Balbinka SR ['], Nostalgia EM ['], Rajka EM ['], Lusi EM ['], Jadźka ['], Opal RT ['], FraniaZ ['], Idril z TM ['], FraniaC ['], Dolly HF ['], Adela ['], Łacia ['], Ozzy RT ['], Bombel ['] |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Pią Wrz 03, 2010 01:19
|
|
Już ją chwaliłam, ale jest cudowna. A jak miziasta i tata miziasty to ja nie wiem jakie to cuda muszą wyjść. Listy powinny pękać w szwach. |
|
|
|
 |
Kredka na baterie

|
Wysłany: Śro Wrz 08, 2010 15:21
Zwierzątka: Szczurki- Marysia, Malinka, Bajka, Jagódka |
|
|
Ja się zapisuję tylko powiedzcie na jaki adres wysłać meila itp;) Marzy mi się dziewczynka dumbolek i jeśli chodzi o ten miot to pearl;) |
_________________ Celuj w księżyc, bo nawet jeśli nie trafisz, będziesz między gwiazdami..
Za TM: Andzia, Pysia, Bunia, Rysia, Marysia, Malinka, Jagódka, Balbinka, Bajka, Gucio... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|