|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Pon Mar 26, 2012 15:43 |
Prośba o pomoc w promocji SHSRP |
Autor |
Wiadomość |
Mangusta
ICanHasASnake!
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 21:36
|
|
|
czepię się strony graficznej. w plakatach logo SHSRP jest za małe i za jasne, będzie wyglądać źle bądź będzie w ogóle nie do rozczytania. w ulotce loga planety zoo i herbal pets są kiepskiej jakości, powinniście poprosić o logo wektorowe bo jest to po prostu nieprofesjonalne. |
_________________ Gadzinowe: Haribo, Gary; Czterokołowe: Hondziaszek, Granatowa Krowa |
|
|
|
|
mrófka
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 21:45
Zwierzątka: Kiki pan kot i 10 x <:3)~ |
|
|
już wydrukowałam i jutro zawiśnie plakat u weta, we Wrzeszczu na ul. Lelewela, także można odhaczyć |
_________________ Ze mną: Magnolia, Fantazja, Grimma, Jadzia, Opal i Oksydroma, Adela SunRat's, Bethy of Caramelka i Iczka Kunia Iryczka <3
Za tęczą: Rudi, Tynia, Fiśka, Kropka ( ? 08.09-23.01.10) [*], Lola (? - 15.10.10) [*], Fela (? - 04.11.10) [*], Primera of Anahata (28.01.10 - 25.03.11) [*],
Ifryt (? - 18.02.12) [*], Quentipha EM (16.02.10 - 30.04.12)[*], Sotera of Anahata (07.04.10 - 16.05.12) [*], Lavenda ( 19.02.10 - 23.07.12 ) [*], Lucynka ( 05.10 - 19.08.12 ) [*], Euforia ( 19.04.10 - 02.10.12 [*]
"Czasem bywa, że jeszcze przed śniadaniem wierzę w sześć absolutnie niemożliwych rzeczy" |
|
|
|
|
Mao
Dorosłe dziecko
|
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 21:59
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
No, ulotka się otworzyła
Mam małe zastrzeżenie:
Cytat: | są
socjalizowane, przyzwyczajane do ludzkich rąk, hałasów, ludzkiego świata, dzięki praktycznie nie trzeba ich oswajać, a jedynie przyzwyczaić do siebie. |
Czy nie lepiej byłoby "dzięki czemu"?
Cytat: | Opieka hodowcy – właściciel może być pewien, że w przypadku jakichkolwiek pytań, (1) hodowca zawsze będzie służył radą i wsparciem. Także, (2) jeżeli coś niepokojącego pojawiłoby się w linii – właściciel szczurka zostanie o tym poinformowany. |
1 - usunęłabym przecinek
2 - Zamieniłabym raczej na "Jeśli coś niepokojącego pojawiłoby się w linii, właściciel szczurka także zostanie o tym poinformowany". To tylko moja osobista sugestia. |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Cze 23, 2010 13:17
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
L. napisał/a: | ten przecinek nie jest takim rażącym błędem, gdyż zazwyczaj przed "a" stawia się przecinek. | Ale w tym wypadku się nie stawia, błąd poprawcie |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Śro Cze 23, 2010 14:27
|
|
|
Off-Topic: | Jest już zrobione, wystarczy odświeżyć plakat jeśli zmiana się nie pokazuje. : ) |
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Śro Cze 23, 2010 18:34
Zwierzątka: Romek |
|
|
Byłam dziś w lecznicy-pytam weta czy mogę coś powiesić na tablicy ogłoszeń-wyjęłam plakaty i ulotkę-a on do mnie jakie to piękne, proszę mi powiedzieć gdzie pani chce abym to powiesił-jeszcze przy mnie oprawił w rami i powiesił na ścianie w widocznym miejscu wydrukowałam wszystko na papierze fotograficznym więc wygląda to rzeczywiście przepięknie0misja spełniona |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Cze 23, 2010 18:54
|
|
|
Badoha, podaj adres lecznicy to zapiszemy, że już odwiedzona |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 06:55
|
|
Wetmedyka, Żyrardów ul. Szarych Szeregów1 |
_________________ na zawsze w sercu: Dusia, Tosia, Klapuś, Tołdziaczek, Koka , Holly, Nez, Brydzia, Lusi, Xoli, Emi, Kola
Romek
|
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 09:49
|
|
|
pomoc jest zupełnie dobrowolna nikogo nie zmuszamy, a czemu nagle ulotki? bo doszłyśmy do wniosku że to jedyny możliwy sposób na walkę z pseudo..
jeśli ktoś ma o to pretensje to trudno - przykro tylko że jak nic nie robimy jest źle a jak coś robimy też jest źle - jak widać wszystkich zadowolić się nie da, to tak apropo "pierdoleniu sachmy i innych hodowców..." i następnym razem proszę o wyrażanie swoich opinii wprost a nie pokątnie, lepiej grać w otwarte karty
dodam jeszcze że osobiście nie chciałabym żeby te plakaty wisiały w marketach - lecznice weterynaryjne to jednak inny target..
a i my hodowcy potrzebowaliśmy trochę czasu żeby psychicznie przygotować się na to że ludzie którzy będą się do nas zgłaszać nic nie wiedzą o szczurach.. |
Ostatnio zmieniony przez H. Czw Cze 24, 2010 09:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 09:56
|
|
sachma, nie denerwuj się ile ludzi na forum, tyle opinii-ja osobiście uważam, że to świetny pomysł-sama 2 lata temu nie wiedziałam o istnieniu SHSRP |
Romek
|
|
|
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 09:59
|
|
|
Badoha, nie denerwuje się, ale wolałabym, że jeśli traktujemy was wszystkich jako organ doradczy i bierzemy pod uwagę wszystkie sugestie to żeby była jakaś konstruktywna krytyka na forum, a nie żale na PM do tego bardzo nie miłe i oskarżające o jakieś ciemne interesy kierowane personalnie do konkretnych hodowców, to po prostu dziecinne.
[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 11:04 ]
L. czy plakaty już poprawione? Postaram się dorwać do drukarki taty i trochę podrukować plakatów na papierze fotograficznym.. |
|
|
|
|
zuuzuushii
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 10:54
Zwierzątka: (*) za TM. 14 <:3)~ (*) |
|
|
papier foto-hymn... na pewno to wykorzystam
ja tam uważam, że te ulotki i plakaty są świetnym pomysłem, jak tylko będę u weta to postaram się o to, żeby je tam zostawić
zastanawiam się, czy nie wywiesić plakatu np na uczelni, co wy na to? zwłaszcza, że czasem ludzie wywieszają tam np. ogłoszenia dot. adopcji szczurków, kotków itp. |
|
|
|
|
Badoha
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 10:57
|
|
sachma napisał/a: | trochę podrukować plakatów na papierze fotograficznym | ja tak zrobiłam i wygląda to świetnie |
Romek
|
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 14:04
|
|
|
Tak, tak plakaty już dawno poprawione
Zrobiłam dla Azi również inną oprawę graficzną ulotki w tym loga sponsorów w lepszej jakości - pewnie jak będzie miała wolą chwilę to poprawi ulotkę. |
|
|
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Lip 07, 2010 19:24
|
|
|
Nowa, poprawiona wersja ulotki w pierwszym poście . Na razie mamy tylko dwie lecznice, prosimy o pomoc |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|