|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Wto Maj 01, 2012 20:48 |
Szczur rodowodowy - co w przypadku zmiany właściciela? |
Autor |
Wiadomość |
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 16:04
|
|
|
Matylda, można jeszcze zadzwonić.
mozna przeczytac sms i zapomnieć; na gg nie zawsze dochodzą wiadomości.
A jesli chodzi o miot J to nie wiem czemu, ale ja jakoś potrafiłam Sylwii wyperswadować cheć dostania metryki JJ no i dostałam, jeszcze sama mi potem przypomniała, zebym jej w koncu podała mój e-mail.
mataforgana, wiec zostaje tylko czekać. |
|
|
sachma
Zaproszone osoby: 15
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 01:46
|
|
|
ja dodam tylko, ze jesli ktos z nas sie dowie ze szczur z danej hodowli trafil w niepowolane rece to przyzwoitosc każe zeby to zglosic do kogokolwiek z SHSR - i wtedy my mozemy takiego delikwenta pociagnac do odpowiedzialnosci - bo hodowca jest odpowiedzialny za szczury ze swojej hodowli przez caly okres ich zycia, bo hodowla nie polega na "produkcji" i zapominaniu, ale na ciagla piecza nad szczurem, ktorego sie sprowadzilo na ten swiat. |
|
|
|
|
Dziobak
|
|
|
|
|
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 09:40
|
|
|
cięzko wyczuć bez daty urodzenia albo chociaż imion, które by mogły wskazywać konkretne mioty do sprawdzenia...
aha, czy regulamin shsru mówi coś na temat sprzedawania rasiaków na allegro? |
|
|
|
|
Dziobak
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 09:47
|
|
|
W tytule aukcji zaznaczono, że mają 7 miesięcy, czyli urodziły się w okolicach marca. |
|
|
|
|
myaku
samo zuo
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 10:47
Zwierzątka: pies |
|
|
Z dziaba wiem, że jeden jest z Rat's Troop a drugi od Zirrael.. |
|
|
|
|
Azi
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 10:53
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
Tego ciemnego zidentyfikowałam (chyba), ale ten drugi... nie mam pojęcia. Do Rat's Troop raczej nie pasuje te 7 miesięcy. |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 15:49
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
jeden to Lord ode mnie a drugi Imho z Rats Troop. Sprawa wyjaśniona i załatwiona na spokojnie, aukcja wycofana. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|