Przesunięty przez: smeg Pią Sie 09, 2013 11:02 |
[Koszalin/Poznań/cała Polska] 3 zakapturzonych chłopców! |
Autor |
Wiadomość |
barbus
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 14:56
Zwierzątka: szczurki Antoś i Boluś |
|
|
Wstępnie byłbym zainteresowany jedyneczką, razem z nim wziąłbym szczurka ze schroniska z interwencji, gdybyś go wzięłą na tymczas.
Napisałem wiadomość do Bezy, która miała do oddania szczury w Miechowie, ale się nie odzywa. Poczekam jeszcze do jutra, jak nie będzie odpowiedzi to będziemy załatwiać dalej.
Maszka napisał/a: | Trójeczka nadal czeka na transport do Katowic. Szczurek z numerem drugim dziś trafił do nowego domu w Koszalinie
Swojego miejsca szuka nadal kaptur z numer pierwszym, zależy nam na czasie, bo w DT został sam, nie ma z kim go połączyć. |
|
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 15:05
|
|
|
W takim razie poproszę o przesłanie na PW ankiety. Szczurek z nr 1 znajduje się aktualnie w Koszalinie.
Jeśli miałabym zabrać szczura z interwencyjnego, prosiłabym o dogadanie się ze schroniskiem.
Skąd jesteś? |
|
|
|
|
barbus
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 20:31
Zwierzątka: szczurki Antoś i Boluś |
|
|
Maszka napisał/a: | W takim razie poproszę o przesłanie na PW ankiety. Szczurek z nr 1 znajduje się aktualnie w Koszalinie.
Jeśli miałabym zabrać szczura z interwencyjnego, prosiłabym o dogadanie się ze schroniskiem.
Skąd jesteś? |
Z Dębicy, z podkarpacia - to szczurza pustynia, do wszystkich mam daleko. Aktualnie nie mam żadnego szczura, dlatego chciałbym dwa. Nie doczytałem, że chłopak jest w Koszalinie, myslałam, że jest u Ciebie, w Poznaniu i załatwilibyśmy sprawę jednym transportem. |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Nie Lip 14, 2013 20:44
|
|
|
W tamtym rejonie nie mamy niestety nikogo zaufanego do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej, a jest to podstawa przy adopcji szczurów z Fundacji. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Maszka
|