|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Lut 25, 2013 13:37 |
3 samce z miotu T MH (własność hodowli WWW) |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2013 00:20
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
AngelsDream napisał/a: | wuwuna, fajnie! | bardzo! I na miejscu.
mmarcioszka napisał/a: | A kiedy do Klaudii? | mm, napisałam, że jutro ich zawożę. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
natkapatka
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2013 13:55
Zwierzątka: Szczurki i pies |
|
|
Gratulujemy takich przystojniaków |
|
|
|
|
miss kludiik
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2013 18:32
|
|
|
Szczuraski już u mnie Mają takie milusie futerko, że nie mogę przestać ich głaskać
mmarcioszka, możesz mnie nawiedzić kiedy chcesz tylko dawaj znaka i przyjeżdżaj |
Za TM: Krecik [*], Uciekinier [*], Bubelcio [*], Mysik Pan Koszatniczek [*],Kreseczka [*], Kajkuś [*], Kania aka Chińczyk [*], Kangur aka Rambo [*], Gałgan [*], Robinsonik [*], Blutuś [*],Gucio [*], Quaguś [*], |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|