Przesunięty przez: Kluska Wto Paź 23, 2012 18:30 |
ODDAM PILNIE 2 SZCZURZYCE KRAKÓW!! |
Autor |
Wiadomość |
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 11:53
Zwierzątka: Zoo |
|
|
Klaudiaaa, w takim razie jeżeli zostaną oddane razem z osprzętem mogę dać DT - ale wszystko zależy od tego, czy mojej koleżance udałoby się po nie podjechać i przechować je do weekendu.
Co to za klatka? Ma wystarczające wymiary? Jeśli nie, to klimejszyn, zaklep dla mnie swoją klatkę, ok? |
_________________ Biszkopt i Baton <3~
Kredka i Kropka <3~
['] Bąbel Szuler Ronnie Furby Roy Amidamaru Ceylon Richie Szafir Lilu Toffee Nutella Harriet Rubi Beza Astra Coral Pralinka Danielle Pyza Picia Larunia Mary Loki Drops Achajka Ogryzek Holly Nela Foton Nitael Ushi Eustachy Pinky Budyń ['] |
|
|
|
|
Klaudiaaa
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 12:04
Zwierzątka: Pies i 2 Szczury |
|
|
klatke mam jedna taka srednia,i druga duza tylko z tej duzej wychodza bez problemu i jest pogryziona :p ta srednia jest taka ze mieszcza sie razem i maja miejsca,tylko nie ma mozliwosci zeby gonily po niej duzo |
_________________ Szczur samotny,to szczur nieszczęśliwy. |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 12:14
|
|
Na razie kombinujemy z klimejszyn na pw, jak już sytuacja się wyklaruje to napiszę tutaj co i jak |
Kredka i Kropka <3~
['] Bąbel Szuler Ronnie Furby Roy Amidamaru Ceylon Richie Szafir Lilu Toffee Nutella Harriet Rubi Beza Astra Coral Pralinka Danielle Pyza Picia Larunia Mary Loki Drops Achajka Ogryzek Holly Nela Foton Nitael Ushi Eustachy Pinky Budyń ['] |
|
|
|
|
Klaudiaaa
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 12:22
|
|
Ale pozniej znajdziecie dla nich dom staly w razie czego?:) |
|
|
|
|
Klaudiaaa
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:07
|
|
To co mam robic? czekac na was? bo jakas Pani też sie zadeklarowala ze da im DT z tego fora i o 15 jak coś ona je wezmie jesli wy tego nie zrobicie |
|
|
|
|
Klaudiaaa
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:27
|
|
No nic,w takim razie jade na spotkanie z ta Pania ktora wezmie szczuraski na DT i znajdzie dla nich DS. Dziekuje wszystkim za pomoc,i tym ktorzy zrozumieli ze sprawa jest powazna. |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:30
|
|
Klaudiaaa, masz na myśli Joannę od klimejszyn? W razie czego ja mogę dać DT, DS też już prawdopodobnie mam załatwiony, więc czekam na info. |
Kredka i Kropka <3~
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:33
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Klaudiaaa, ja mam nadzieję że to ta osoba którą dla tych ogonków Klimejszyn znalazła jeśli tak to Twoje panienki są w super bezpiecznych rękach.
Jedź bezpiecznie do USA i odezwij się czasem na forum bo pewnie ogonki temat będą miały. |
|
|
Kinia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:35
|
|
|
Jeśli znajdzie się transport to chętnie pomogę DT lub DS... |
|
|
|
|
klimejszyn
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:37
|
|
|
wlasnie zadzwonila do mnie Joanna mowiac, ze dostala smsa, ze szczurki bierze ktos inny.
nie jest to wiec osoba ode mnie, a szkoda, bo juz mielismy pozalatwiane. |
_________________ ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie,2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek.. |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 13:50
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
klimejszyn, bardzo mi przykro z powodu wszystkich którzy poświęcili cały ten czas od rana na znalezienie DT i transport dla ogonków. Joanna po raz kolejny zorganizowała dzień pod kątem pomocy tym ogonkom a opiekunka okazała się osobą całkowicie nieodpowiedzialną i nie szanującą ludzi którzy chcieli pomóc jej ogonkom. |
|
|
bubamara
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 18:01
|
|
|
Będę mogła odebrać szczurki w niedzielę (28.10). Od dłuższego czasu planuję adopcję. Nie mam jeszcze klatki, ale z tego co widzę, to szczurki są we wszystko zaopatrzone. Jestem z Kielc, a tu trudno o adopcję. Miałam już ogonki, więc u mnie będzie im dobrze. Moje gg 8891279, proszę o kontakt osobę, która tymczasowo zajęła się szczurkami. Oczywiście, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne. |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 18:16
|
|
Niby niesmak jest, ale niech panna daje swoje zwierzęta komu chce, w końcu to jej problem, nie nasz. Ba, nawet jeden mniej dla nas. Szkoda tylko, że tyle zawracania d*** i biadolenia było, skoro jednak załatwiła wszystko sama |
Kredka i Kropka <3~
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 18:30
|
|
|
W takim razie zamykam temat. Szkoda, że szczurki nie trafiły do kogoś znajomego |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|