Alloszczur Strona Główna Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kluska
Sob Paź 27, 2012 17:15
Warszawa i okolice DT awaryjnie na wczoraj!
Autor Wiadomość
Oli 

Wysłany: Czw Paź 18, 2012 21:18   

valhalla, ale pisałaś też o strachulcach i o nich mi już nie odpisałaś. Wiecie co, zanim sobie tutaj narobicie sami do butów, to może zakończmy to. Chciałam pomóc, nie chcecie, ok, nie będę się prosić, bo jak już napisałam - mam komu pomagać.

valhalla 

Wysłany: Czw Paź 18, 2012 21:25   
   Zwierzątka: świniątka

Oli, ze strachulcami umiem pracować i je oswajać, z agresorami - nie. Dlatego szukałam DT dla agresorów, bo pal sześć, że ja sobie nie radzę, ale szczury będą "stać w miejscu" jeśli chodzi o rozwój i oswajanie. Ja im podstawowej opieki nie szczędzę ale braku doświadczenia i umiejętności ot tak nie przeskoczę.
Gdybyś dostała te strachulce, a agresory zostałyby u mnie, byłoby dokładnie tak samo, jak teraz - strachulce zrobiłyby postępy, a agresory nie. Jaki to sens? Jeden z agresorów trafił do innego DT i już robi postępy, bo ma tam opiekę osób bardziej doświadczonych ode mnie.

Nikogo nie obraziłam, więc powiedz - czemu wyciągasz aż takie takie wnioski z jednej PW, na którą nie odpisałam? Uznałam, że temat jest zakończony, sprawa została postawiona uczciwie z obu stron. Tyle. Nie było w tym żadnej złej intencji z mojej strony.
Ostatnio zmieniony przez valhalla Czw Paź 18, 2012 21:35, w całości zmieniany 1 raz  

Oli 

Wysłany: Czw Paź 18, 2012 21:35   

valhalla napisał/a:
Nikogo nie obraziłam, więc powiedz - czemu wyciągasz aż takie takie wnioski z jednej PW, na którą nie odpisałam? Uznałam, że temat jest zakończony, sprawa została postawiona uczciwie z obu stron. Tyle. Nie było w tym żadnej złej intencji z mojej strony.
do Ciebie pretensji nie mam. Nie napisałaś, że ze strachulcami umiesz pracować i dasz sobie radę, stąd moje odczucia o zerwaniu korespondencji. Widocznie źle zrozumiałam, że szukasz każdego dt, bo nie masz miejsca na tyle klatek. Reszta moich wypowiedzi dotyczyła Paczka, bo w złośliwy sposób skomentował moje zwykłe, szczere i z chęcią pomocy pytanie. Więcej do powiedzenia nie mam.

AngelsDream 
Gdzieś indziej

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Czw Paź 18, 2012 21:47   
   Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki

Przepychanki słowne zostały wydzielone do osobnego, zamkniętego wątku: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13326

To temat o DT dla szczególnie trudnych szczurów, wycieczki słowne chyba w takim przypadku warto sobie po prostu darować.

Kolejne próby kontynuowania rozmowy nie na temat i w takim tonie będą skutkowały ostrzeżeniami.

AD

Edycja: Do tematu nie wniosą zbyt wiele wyjaśnienia, o co chodziło której osobie, skoro i tak zdążyła się rozwinąć rozmowa, która zwyczajnie nie powinna mieć miejsca w takiej formie.

PACZEK otrzymuje ostrzeżenie słowne za prowokowanie niepotrzebnej sytuacji.
Oli otrzymuje ostrzeżenie słowne za kontynuowanie niepotrzebnej dyskusji, której mogła nie podejmować.

Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro.

Oli 

Wysłany: Czw Paź 18, 2012 22:09   

Off-Topic:
to jest nie fair...

valhalla 

Wysłany: Sob Paź 27, 2012 16:57   
   Zwierzątka: świniątka

Wszyscy potrzebujący chłopcy są już w DT. Temat do zamknięcia :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi