Przesunięty przez: Kluska Nie Lis 11, 2012 12:07 |
[Wrocław] Pięciu chłopców szuka domu |
Autor |
Wiadomość |
Ocelot
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 20:52
Zwierzątka: królik, szynszyla, 4 fretki i 9 szczurków |
|
|
Oli, czy w przypadku DRów normalne jest łysienie "całościowe"? Bo dzieciaki jak wyłysiały, to tak, że Owsikowi tylko pupcia kudłata została, a Mini miała "getry" na łapkach i pierścionek futerka wokół ogonka, a mi się wydawało, że DRy łysieją "plamkami". |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Paź 10, 2012 23:58
|
|
|
Ocelot, dr są takie fantastyczne, bo nie ma dla nich reguły łysienia są takie, po których prawie nie widać, są takie, które łysieją plackami i właściwie zawsze jakaś część jest łysa (mam takiego w swoim stadzie), a są też takie, które łysieją "falowo" od głowy po pupę i tak potem zarastają (też mam takiego dr w stadzie - jak mu tyłek łysieje to głowa już zarasta ), więc myślę, że one są dr, skoro nie wyłysiały całe, a coś na nich zostało. |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Ocelot
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 09:43
|
|
No "coś" zostało - nawet Mini (która mocniej wyłysiała) miała całkiem sporą kępkę futerka na pyszczku (przy czym reszta głowy wyłysiała tak, że nawet ze skórki "zszedł" ciemny pigment między uszami). |
|
|
|
|
owcuska
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 19:18
|
|
|
Ocelot, chciałam spytać, czy ogłoszenie nadal aktualne? |
|
|
|
|
Ocelot
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 21:38
|
|
owcuska - póki co chłopcy maja zaklepany domek w Krk (u Rataty)... tylko teraz kwestia załatwienia formalności. |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 06:58
Zwierzątka: Zoo |
|
|
Tak, chłopaki jadą do mnie i już mam nawet dwie opcje transportu, musimy tylko obgadać szczegóły |
_________________ Biszkopt i Baton <3~
Kredka i Kropka <3~
['] Bąbel Szuler Ronnie Furby Roy Amidamaru Ceylon Richie Szafir Lilu Toffee Nutella Harriet Rubi Beza Astra Coral Pralinka Danielle Pyza Picia Larunia Mary Loki Drops Achajka Ogryzek Holly Nela Foton Nitael Ushi Eustachy Pinky Budyń ['] |
|
|
|
|
owcuska
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 13:26
|
|
|
A no to nic. Powodzenia w wychowywaniu! ) |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 16:33
|
|
owcuska, dzięki
Ocelot, jak tam chłopaki? Może jakieś świeże foty?
28 października chłopaki będą już u mnie |
Kredka i Kropka <3~
['] Bąbel Szuler Ronnie Furby Roy Amidamaru Ceylon Richie Szafir Lilu Toffee Nutella Harriet Rubi Beza Astra Coral Pralinka Danielle Pyza Picia Larunia Mary Loki Drops Achajka Ogryzek Holly Nela Foton Nitael Ushi Eustachy Pinky Budyń ['] |
|
|
|
|
Ocelot
|
Wysłany: Pon Paź 15, 2012 17:08
|
|
Ratata - jak chłopaki choć na sekundę usiądą w miejscu, to zrobię fotki, albo nakręcę filmik... Póki co zatrzymują się tylko na drzemkę w rękawie/kapturze, a tam ciężko ich uchwycić. |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 06:28
|
|
O, to widzę że opaki nie złe adhd mają - me gusta
Czekam niecierpliwie |
Kredka i Kropka <3~
|
|
|
|
Ocelot
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 08:03
|
|
To już nie są "chłopaki"... to szarańcza.
Małe, ogoniaste maszynki do robienia bałaganu, z jajcami jak migdały.
No i Owsik to jednak DR, bo ma króciutkie (i dość szorstkie) futerko, a zaczyna się pojawiać mała łysinka na łopatkach (albo ja wpadam w paranoję przez to, że nie mogę mu się dokładnie przyjrzeć... mała torpeda). |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2012 10:34
|
|
Ocelot, fajnie Coś czuję, że będę oglądać filmiki na slow motion, inaczej nic nie zobaczę |
Kredka i Kropka <3~
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 11:13
|
|
|
Chłopcy już w nowym domku? Można zamknąć? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Ratata
death note
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 14:20
|
|
Kluska, jeszcze nie, bo nastąpiły pewne komplikacje. Jeżeli tym razem wszystko pójdzie zgodnie z planem (tfu, tfu) to opaki będą u mnie w następną sobotę |
Kredka i Kropka <3~
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 19:41
|
|
|
O, to trzymam kciuki |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|