|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Paź 10, 2013 16:41 |
Pomocy, mój szczur urodził! Pilnie potrzebne DT [Warszawa] |
Autor |
Wiadomość |
mama_duszka
feel the chill.
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 09:07
Zwierzątka: szczurasów pięć :D kameleony dwa :) |
|
|
i go mam, więc nie pomogę, ale widziałam zdjęcia rodziców
śliczni |
_________________ follow your dreams = CANCELLED.
|
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 14:47
|
|
|
Ech... To skoro masz kontakt z paulaaa07, to zrób proszę dobry uczynek i przekaż tej dziewczynie, że mogę je od niej zabrać, jak już mówiłam wczoraj
Mogę je zgarnąć dziś o 20:00-20:30 o ile da mi samca i samicę z małymi w oddzielnych klatkach (tak zrozumiałam, że oddaje je z klatkami). |
_________________ Moje wesołe naleśniki
Łysa Ruda Wushu Sun Rat's
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
mama_duszka
feel the chill.
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 14:56
Zwierzątka: szczurasów pięć :D kameleony dwa :) |
|
|
ona je trzyma w jednej, bądź odda je w jednej klatce. |
_________________ follow your dreams = CANCELLED.
|
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 15:02
|
|
|
Trzyma w jednej samca i samice z młodymi? |
Mortek ['] Danuta ['] Łajka ['] Kukiełka Quetzal Anahata ['] Linka Sun Rat's ['] Nirvana Anahata ['] Tuja Emerald Moon ['] Maślana ['] Chmurka Gluty [']
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 15:04
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
mama_duszka napisał/a: | ona je trzyma w jednej, bądź odda je w jednej klatce. | Super
wushu, jakby co to mam jeszcze jedną klatkę w domu, jeśli będzie potrzeba na cito. Duży transporter (koci) też. |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 15:16
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Też mam koci transporter, ktorego właściwie nie używam, więc mogę pożyczyć na dłużej. Ale jestem w głębokiej d... czasowo aż do piątku wieczorem, więc poza pożyczeniem nic nie zrobię:( |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 15:58
|
|
|
Martini, dzięki za chęci pomocy ale poradzimy sobie Pyl pożyczy mi klatki, ja mam właściwie trzy transportery (duży koci, średni i mały szczurzy) także tego akurat nie potrzebuję.
Cegriiz, chyba nie będę potrzebować ale jakby co to się odezwę. Dziękuję
Ach, jak dobrze, że Pyl tak często można spotkać u weta
Jak już będę wiedziała na czym stoję, to dam znać czego potrzebuję. Niech je tylko zgarnę dziś. Potem zajmę się DT dla samczyka i innymi sprawami... |
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:01
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
ok W razie czego, klatka czeka |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:01
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Off-Topic: | wushu napisał/a: | Ach, jak dobrze, że Pyl tak często można spotkać u weta |
Gorzej, że ona do tego weta nie wpada sama tylko ze szczurami |
|
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wushu
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:10
|
|
|
quagmire, wiem, i to chorymi szczurami... To podle brzmi ale naprawdę dobrze, że wpada tam często (żartuje ) |
|
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:19
|
|
Off-Topic: | Spoko, ja tam lubię wizyty u weta - oprócz gmr choruję na gmc i gmv (brzmi głupio nie?!?).
quagmire, jak nas dziś wpadniesz odwiedzić u weta to Ci wapienka wezmę |
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:21
Zwierzątka: brak |
|
|
Off-Topic: | co to jest gmv? |
|
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:21
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Off-Topic: | wushu, przynajmniej nie trzeba jechać do niej na koniec świata, żeby się z nią zobaczyć
smeg, get more vets? |
|
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Lut 01, 2012 16:27
|
|
Off-Topic: | smeg, to kolejny etap gmr. Rozwija się równolegle z gmc i jest mocno zakaźne. Przenosi się - analogicznie do gmr i gmc - nie tylko drogą kropelkową, ale również przez kontakty elektroniczne. Na dziś dzień nie ma wystarczających badań, aby stwierdzić czy jest uleczalne
quag, pfff... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|