|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 21:53 |
Miot D of Anahata - 31.07.2009 |
Autor |
Wiadomość |
Mao
Dorosłe dziecko

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 19:26
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Nakasha, ja pamiętałam, ale po prostu dodało mnie do porzedniej mojej wypowiedzi.
Przykro mi z powodu Crazy
Drei ma się bardzo dobrze, dalej wygląda i zachowuje się jak szczurzy dzieciak No i dalej jest malutka (280g), ale najwyraźniej taka jej uroda. Czy któraś siostrzyczka jest mniejsza? |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
 |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 20:10
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Mao, o ile wiem to nie. Pewnie taki już urok Drei. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Bulletproof
...i wish i was

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 21:33
Zwierzątka: Minitygrys |
|
|
Ja też pamiętałam, ale nie pisałam nic (bo nie mam łba do niczego ostatnio). U Dilji ok wszystko. Jest najmniej ruchliwa z bab, to taka kluska. Waży 410 i jest największym szczurem jakiego miałam/mam (bo miałam tylko baby )
Parę fotek dziś mi się udało zrobić:
 |
|
|
|
 |
Mao
Dorosłe dziecko

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 21:38
|
|
Bulletproof napisał/a: | 410 |
No i dedłam zupełnie Wszystkie tyle ważą? Ale widac, że spora kula
Toc to moje je normalnie jak inne szczury, a wygląda jak wyrośnięta mysza Chciałabym kiedyś porównac ją do rodzeństwa i (lub) mamy. |
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
 |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 02:56
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Mama waży 430, więc wiesz. I prawie nie ma tłuszczu.
Tu są foty Dramy:
http://forum.szczury.biz/...=5284&start=360
Na początku czerwca ważyła 350. |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Mao
Dorosłe dziecko

|
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 12:58
|
|
Dramę widziałam na żywo w styczniu w Olsztynie, nawet siostry powąchały sobie noski Ale fakt, już wtedy był większa od tego mojego bączka. |
 |
|
|
|
 |
susurrement
i'm a dreamer.

|
Wysłany: Śro Sie 18, 2010 02:28
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
Mao napisał/a: | [Drei ma się bardzo dobrze, dalej wygląda i zachowuje się jak szczurzy dzieciak No i dalej jest malutka (280g), ale najwyraźniej taka jej uroda. Czy któraś siostrzyczka jest mniejsza? |
aaależ maleństwo..
Destiny przed ciążą ważyła 370g, po ciąży bardzo szybko powróciła dokładnie do tej samej wagi. a aktualnie waży 390g. jest piękna, taka długa i proporcjonalna. i charakter ma najcudniejszy, naprawdę. wielbię moją królewnę niezmiernie mocno
jest najwspanialszą alfą, taką zrównoważoną i czuwającą. mały ideał.
a aktualne fotki ooo tu:
http://forum.szczury.biz/...p=475309#475309 |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
Ostatnio zmieniony przez susurrement Pią Paź 22, 2010 20:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bel
Rockabilly

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 20:55
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
up |
|
|
|
 |
susurrement
i'm a dreamer.

|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 20:58
|
|
Destiny waży 410g; niezmiennie najwspanialsza alfa i moje oczko w głowie no i najlepsze uszy standard na wystawie we Wrocławiu
zdjęcia autorstwa wuwuny.
a jak tam nasze rodzeństwo? |
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
 |
madzial13

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 06:54
Zwierzątka: 7 szczurków - a fuj! |
|
|
Nie ma już Dramy. Wlazła na kaloryfer ścienny i spadła na moich oczach . To był bardzo fajny, bardzo proludzki szczur, choć mało przyjazny dla maluchów.
Nie mogę sobie wybaczyć - była taka wesoła i w świetnej formie |
|
 |
susurrement
i'm a dreamer.

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 07:44
|
|
madzial13, potwornie mi przykro.. |
|
|
|
 |
Mao
Dorosłe dziecko

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 09:20
|
|
madzial13, współczuję |
 |
|
|
|
 |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 10:15
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
madzialku, cholera no.... jednak szczurze pomysły są tak niebezpieczne....
tulę mocno... |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
AngelsDream
Gdzieś indziej

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 10:23
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
madzial13, przykry wypadek. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 10:29
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Madziu, Słońce, tak bardzo mi przykro.
Wiem, co czujesz |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|