|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: EpKee Pią Sty 28, 2011 14:04 |
Miot K Happy Feet - Irytka + Colin |
Autor |
Wiadomość |
Azi

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:11 Miot K Happy Feet - Irytka + Colin
Zwierzątka: Impuls ZR, Impet ZR, Kakashi ZR, Snoopy, Wypłosz i czterolatek |
|
|
Miot K
data krycia - 06.01.2011
poród planowany od - 26.01.2011
odbiór malców od - 26.02.2011
metryka miotu - aktualizowana na bieżąco
lista - aktualizowana na bieżąco
Irytacja SunRat's x Colin Farrell SunRat's (własność agacia)
(standard, velveteen, black self x (dumbo, standard, beige banded)
spodziewamy się szczurków:
uszy - standard, szansa na dumbo
sierść - standard, velveteen, szansa na fuzz
barwa - black, beige
znaczenia - self, berkshire, banded, irish
cena - około 80 zł
Pierwszeństwo w zapisach maja osoby dla których nie wystarczyło maluchów w miocie I i Magicznym Happy Feet oraz osoby zapisane na miot J.
wypełnione ankiety http://www.happyfeet-rattery.pl/files/Ankieta.doc proszę kierować na e-mail hodowlahf@gmail.com z tytułem "Miot K"
Dziękuję agaci za użyczenie Colina oraz madzial i heniokowi za wyrażenie zgody na miot |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
Ostatnio zmieniony przez Azi Nie Sty 23, 2011 12:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Caqui

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:19
Zwierzątka: pies |
|
|
Ale tu jest linka do umowy, nie do ankiety |
_________________ Igor i Koniaczek ∴ ♥ ∵ najlepiej |
|
|
|
 |
agacia

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:29
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Bardzo się cieszę, że Irytka jest w ciąży Teraz trzymam kciuki za bezproblemowy poród
A żeby trochę zareklamować tatusia to powiem, że na warszawskiej wystawie dostał 1 miejsce za uszka dumbo
Colinek jest przyjaźnie nastawiony do innych szczurów i do ludzi. Uwielbia dawać buziaczki A jak go biorę w ręce brzuszkiem do góry to robi się bezwładny. Jest odważny i nie stresują go nowe miejsca i nowi ludzie. I jest piskawką. |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:30
|
|
Caqui, poprawiłam
agacia napisał/a: | I jest piskawką. | tak? nie zauważyłam zupełnie... za to potwierdzam info o bezwładności
powiem tylko, że dziś, w 18 dniu ciąży, Irytacja przytyła 100 gram. |
_________________ W : Gandalf, Bilbo, Frodka, Asfa, Dzika, Yavanna, Fniszka RT, Nessa, Fea RT, Moria, Bajaderka HF, Dafne z TM, Baletka z TM, Finka JR, Sasanka RT, Itsu SR, Ruda, Nastka, Irytacja SR, Luthien Tinuviel AB, Hipokryzja HF, Inazuma SR, Athame HF, Kagura HF, Muffinka HF |
|
|
|
 |
agacia

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 12:43
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Azi, jest piskawką jak już się niecierpliwi np. przy zbyt długim iskaniu albo jak chłopcy depczą po nim w hamaku. Ewentualnie przy obcinaniu pazurków |
|
|
|
 |
Agi
szczurnięta

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 13:26
|
|
|
Łaaa....już się nie mogę doczekać
Trzymam kciuki za udany poród
Pewnie nie załapię się na malucha no ale mam ciutką nadzieję |
_________________ Lotka:?-16.08.10, Róża ?-29.12.10, Avo i Sheira'h 1.12.10-.., Kaszmir 28.01.11-..
 |
|
|
|
 |
Karena
SITH HAPPENS

|
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 20:55
|
|
Karena, będzie, ale na razie czekam na odzew ludzi pozapisywanych na mioty wcześniejsze. |
|
|
|
 |
olus0312
DIL GANG

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 23:18
Zwierzątka: 3 smrody i pies Diler |
|
|
Azi, a przyjmujesz zapisy na fuzzy? |
_________________ Ze mną: Lola Abraxas, Bulinka i Quanta SunRat's
Za TM - Staś, Ice of Anahata, Gaja SunRat's, Kichacz
 |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 08:45
|
|
olus0312, zapisuje na wszystko. Fuzzy i dumbo mogą w ogóle nie wyjść i chętni muszą się z tym liczyć. Wasza decyzja.
Irytka przypomina pomarańczę... |
|
|
|
 |
olus0312
DIL GANG

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 09:01
|
|
OK więc się przepisuję. |
 |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 09:06
|
|
olus0312,
Cytat: | Wszyscy, którzy czekali na miot J, którym zabrakło maluchów w miocie I i Magicznym mają pierwszeństwo w zapisie na listę miotu K. Ponieważ jednak listy się zmieniały, było zamieszanie, trochę to wszystko trwało, nie wiem kto jest nadal chętny, a kto nie. Tym bardziej, że odmiany będą zupełnie inne. Dlatego proszę o ponowne wysłanie na adres hodowlahf@gmail.com wypełnionych ankiet z tematem maila "miot K". |
ja muszę mieć porządek w papierach, bo się pogubię |
Ostatnio zmieniony przez Azi Pon Sty 24, 2011 09:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
olus0312
DIL GANG

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 09:09
|
|
Azi, tak oczywiście, właśnie tworzę i wysyłam |
 |
|
|
|
 |
agrawa69

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 09:16
Zwierzątka: 2 psy , 3 ogonki |
|
|
Azi to ja rezygnuję do czasu, jak będziesz miała jakiś miot z siamami. W takiej sytuacji rezerwacja mi przepada,czy jakośtam bedzie "wisiała w powietrzu"? |
_________________ http://forum.szczury.biz/...p=515699#515699 |
|
|
|
 |
Azi

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 09:20
|
|
agrawa69 napisał/a: | W takiej sytuacji rezerwacja mi przepada,czy jakośtam bedzie "wisiała w powietrzu"? | przepada. W sensie ja o tym pamiętać nie będę. kiedyś sobie stworzę plik ogólny "czekających", ale do tej pory zwyczajnie pamiętać nie będę... więc - przy zapisie trzeba mi się przypomnieć, że już byłaś zapisana, to to uwzględnię. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|