|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot A Wo de Shu |
Autor |
Wiadomość |
Roth

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 18:32 Planowany miot A Wo de Shu
|
|
|
Planowany miot A Wo de Shu
Będzie to pierwszy miot w hodowli Krycie odbędzie się tak szybko, jak zgłosi się komplet chętnych.
OBEREA of Gremleen's - standard, rex, beige self
Kobita z charakterkiem Obi lubi jeść.. co bardzo widać po niej Podporządkowała sobie większość koleżanek. Gdy otwieram klatkę, rzuca się jako jedna z pierwszych do wyjścia Mama Oberei pochodzi z Rosji.
INLINE z Myshakova - standard, standard chocolate varieberk
Ren napisał/a: | Inline, podobnie jak koledzy, przyjechał do mnie z Czech =) . Jest bardzo dużym samczykiem (przerastał rodzeństwo o jakieś 30-40 gram). Jest skory do dominacji, ale potrafi odpuścić . |
Dodam tylko jeszcze, że mama Inline jest z Finlandii.
Dziękuję hodowli Anahata Rattery za użyczenie samca do krycia!
Spodziewamy się:
uszy: standard
sierść: standard, rex
umaszczenie: beige, black, chocolate, lilac, blue
znaczenia: self, varieberk, berkshire, irish
Miot urodzi się w Mosinie pod Poznaniem.
Chętnych proszę o wypełnienie ankiety i przesłanie jej na adres hodowla.wodeshu@gmail.com.
Krycie odbyło się 2 listopada[/b][/color]
Zapraszam na stronę internetową hodowli http://www.wo-de-shu.yoyo.pl (w budowie) |
_________________ Hodowla Szczurów Rodowodowych Wo de Shu
Mioty C i CH - wolne miejsca
Ze mną: Roti, DeiDei, Nana, Kropelka, Brzoskwinka HF, Morelka, Nektarynka, Oberea of Gremleen's, Bebesina Chobotnicka (Choco), Ayame WS, Bikmina WS, Sexy Smoula of Smeagolie, Xing z TazManie.
Za TM: Lulu, Nikita, Perełka [*] |
Ostatnio zmieniony przez Roth Wto Lis 24, 2009 16:52, w całości zmieniany 14 razy |
|
|
|
 |
babli

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 18:36
Zwierzątka: 8 wszędobylskich kobiet |
|
|
Ło jezu.. Pięknie będzie. |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 18:46
|
|
|
Beże, czekolady, lilaki.. ależ będzie słodko kolorystycznie. jak ciasteczka. |
|
|
|
 |
Anouk

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 18:47
|
|
|
Nowa hodowla? Czy ja o czymś nie wiem? |
|
|
|
 |
karola

Dołączyła: 10 Kwi 2009 Posty: 1236 Skąd: zza zachodniej granicy
|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 18:52
Zwierzątka: szesnaście szczurzych łapek i cztery psie |
|
|
Kolejna hodowla? Świetnie Gratuluję!
Tylko dlaczego to krycie będzie już? Ja co najmniej do połowy przyszłego roku nie mogę mieć więcej szczurów A tutaj beżyki się kroją. Eh, pozostaje się ślinić i wgapiać w zdjęcia |
|
|
|
 |
Roth

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 22:04
|
|
|
Kilka osób pytało się o stronę internetową. Niestety na razie jej nie ma Ale niedługo powinno się to zmienić. |
Ze mną: Roti, DeiDei, Nana, Kropelka, Brzoskwinka HF, Morelka, Nektarynka, Oberea of Gremleen's, Bebesina Chobotnicka (Choco), Ayame WS, Bikmina WS, Sexy Smoula of Smeagolie, Xing z TazManie.
|
|
|
 |
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 09:33
|
|
|
rexiol beige/lilac....
i tak blisko Poznania...
jeny.... |
|
|
|
 |
Hera [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 11:02
|
|
|
czekoladowy rexio cholera no ! |
|
|
|
 |
Nakota
Światowy transporterek

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 19:05
Zwierzątka: Dużo szczurów i kot |
|
|
Lilac i chocolate... raany, jak tak można ludzi męczyć |
_________________ Kto walczy przegrywa czasem, kto nie walczy przegrywa zawsze.
Per aspera ad astra.
 |
|
|
|
 |
Layla
zawieszona

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 20:33
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Off-Topic: | Roth, jeśli działasz już oficjalnie, a mniemam, że tak, to rangę może zmienię, hmm? |
|
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
 |
Roth

|
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 21:08
|
|
|
Cytat: | Roth, jeśli działasz już oficjalnie, a mniemam, że tak, to rangę może zmienię, hmm? |
Off-Topic: | Tak, prosiłabym |
Zapewne wielu z was chciałoby się dowiedzieć czegoś więcej o mnie i mojej hodowli, bo w sumie tak nagle z tymi miotami wyskoczyłam Będzie to mój pierwszy miot, dlatego będę starać się ze wszystkich sił, aby zrobić dobre wrażenie Maluszki odchowam najlepiej jak potrafię. Mam nadzieję że strona internetowa hodowli zacznie budować się powoli jeszcze w tym tygodniu i tam będzie można więcej informacji zasięgnąć. |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Śro Paź 21, 2009 19:38
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Roth, serdecznie gratuluję lilaczki i czekoladki na pewno będą zabójcze |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Roth

|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 17:22
|
|
|
Dzisiejsze fotki przyszłej mamusi
Ze smutkiem muszę powiedzieć że nie ma jeszcze żadnych chętnych na chłopców Martwi mnie to, bo krycie planowałam jak najszybciej, a nawet myślałam już o przyszłym tygodniu. Na samiczki jest już trochę chętnych, jednak nie oznacza to że lista jest zamknięta
Wciąż przyjmuję rezerwacje na samce i samiczki
Powinnam jeszcze dodać że w miocie jest szansa na bluty. Przepraszam, gapa ze mnie |
|
|
|
 |
Roth

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:53
|
|
|
Dzięki Ren powstała strona internetowa hodowli http://www.wo-de-shu.yoyo.pl Na razie działają tylko działy: o hodowli, zasady i cennik. |
|
|
|
 |
Devona
(astro)fizyczka

|
Wysłany: Wto Paź 27, 2009 13:55
|
|
|
Roth napisał/a: | Powinnam jeszcze dodać że w miocie jest szansa na bluty. Przepraszam, gapa ze mnie | Chyba lepiej będzie, jeśli dopiszesz to w pierwszym poście .
Czekoladki buuu . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|