|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Planowany miot P of Anahata |
Autor |
Wiadomość |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 19:59 Planowany miot P of Anahata
|
|
|
Dobra, to jedziem z koksem
Planowany miot "P"
Mamusią zostanie:
REDIVIVA of Gremleen's - standard, topaz, berkshire
Więcej fotek niebawem.
Rediviva jest skaczącym śpiochem, jeśli coś takiego istnieje . Jej mama pochodzi z Rosji.
Tatusiem zostanie:
Elektron Emerald Moon - dumbo, rex, russian blue, varieberk
Zdjęcia są własnością Małej Mi.
Elektorn został niedawno tatusiem miotu "O" Emerald Moon, więc już wie w czym rzecz .
L. napisał/a: | Elektruś jest ogromnym pieszczochem! Uwielbia mocne miziaki Jest pro-ludzki, a w stadzie trzyma odpowiednie stanowisko. W wieku 4 miesięcy ważył już 330 g. Teraz waga na pewno znacznie wzrosła. Dodam jeszcze, że Elektron (jak większość samców z miotu EL) ma bardzo pięknie poskręcane futerko, jak na prawdziwego rex'a przystało. |
Elektron na V wystawie w Łodzi zdobył:
I miejsce Najlepszy samiec sierść rex
I miejsce Najlepsze znaczenie u samca
II miejsce BIS
res. CWC
Spodziewamy się:
Uszka: dumbo, standard
Sierść: standard, rex, fuzz
Kolory: agouti, black
Znaczenia: varieberk, berkshire
Po cichu liczę na topazy i beże, ale profilaktycznie nie przyjmuję na nie rezerwacji
Krycie planowane na koniec grudnia. Miot urodzi się w Poznaniu.
Serdecznie dziękuję L. i Małej Mi za użyczenie Elektrona na krycie
Aby zapisać się na miot proszę o wypełnienie CV:
http://chomikuj.pl/anahata_rattery?fid=92251796
i wysłanie go na adres hodowli:
anahata_rattery@interia.eu
Zastrzegam sobie prawo do odmówienia rezerwacji maluszka bez podania powodu. Wymóg wypełniania CV i potem rozmowy na GG lub przez tel. wynika stąd, że chcę znaleźć dla moich szczurzych wnuków jak najlepsze domki
Jak się być może niektórzy domyślają, piszą do nas różne osoby, od terrarystów począwszy, a skończywszy na małych, nieodpowiedzialnych dzieciach - więc każdy potencjalny chętny jest dokładnie sprawdzany co do swojego podejścia. Szczur to żywe, czujące stworzenie, a nie zabawka!
Rezerwacja nie jest gwarancją kupna. Rezerwacja nie jest też przymusem kupna.
Nie gwarantuję, że każdy dostanie takiego szczurka, jakiego opisuje w CV, ponieważ to zależy od tego, jakie ogonki się urodzą.
Jeśli dla kogoś nie starczy wymarzonego szczurka, może wybrać innego lub zrezygnować. Można też przepisać się na inny miot.
Kolejność wyboru ustalam ja, poza kolejnością wybierają zawsze: właściciele rodziców i hodowcy.
Rezerwacje są potwierdzane gdy malce kończą 12 - 14 dni i dopiero wtedy wybiera się maluszka dla siebie, według wskazanej przeze mnie kolejności również wtedy opłaca się bezzwrotną zaliczkę w wysokości 30 zł na moje konto. Wpłacenie zaliczki jest ostatecznym potwierdzeniem rezerwacji. Późniejsza rezygnacja lub brak jakiegokolwiek kontaktu i w efekcie usunięcie rezerwacji nie uprawia do zwrotu zaliczki.
W razie wątpliwości proszę pytać. |
Ostatnio zmieniony przez Ren Pią Sty 29, 2010 07:38, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 20:23
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
rude!!!! |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
heniok

|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 12:49
Zwierzątka: 15 samiczek i stado żelek |
|
|
dumbo,rex,agouti
ech dobrze że nie selfy bo bym musiał chyba mieszkanie na jedną wielką klatkę przerobić |
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 13:24
|
|
|
Rude w lutym... boszzzzzz, ide stąd
I Elektronio..
Ren, a kiedy będą zdjęcia rudej? |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 17:06
|
|
|
Viss, przy dobrych wiatrach jutro |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 17:25
|
|
|
To liczę na te wiatry (jakkolwiek to brzmi). |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 17:54
|
|
|
Viss, ponieważ Cię kocham (i Renowy przyniósł aparat ), no i wiatry były super ( ), to zapodaję fotki już teraz
Mała jest cudowna, taka przytulaśna |
|
|
|
 |
Viss [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 19:11
|
|
|
Ren,
Piękne maluńkie rude, mam ogromne nadzieje, że rude się przebije i będzie baaardzo topazowo i beżowo. I za to kciukam. |
|
|
|
 |
babyduck
Duckling

|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 20:10
|
|
|
Viss napisał/a: | będzie baaardzo topazowo i beżowo. I za to kciukam | Ohhh, ja też! |
_________________ W : Fretka, Borsuk, Shiba, Kreta, Corleone RL, Happy Hour AR, Pavan AR, Ex Aequo SR, Roux, Bonus, Muminek EM, Willy Wonka SR, Amor Vincit SR, Tea |
|
|
|
 |
Mała Mi
belfer ;)

|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 20:50
Zwierzątka: Kot |
|
|
nasz Elektronix a Rude przepiękne!!!!
będziemy kciukać mocno za ten miocik |
_________________ Ratowe Rudości [*] , Kuzcowe Czarności [*] , Jabłuszkowe Łysości [*] , Elwusiowe Rexowości [*], Camisiowe Odd-eye'owości [*], Elektronowe Russianowości [*], Kenzowe Cinamonowości [*], Cacibowe Fawnowości [*], Lucky Luck'owe Agutowości [*], Jackowe Huskowości [*] , Neptunowe Varieberkowości [*], Ogryzkowe Doublowości [*] i Velvetowe Kocurowości |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Pią Wrz 04, 2009 23:28
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Jakie piękne rude! |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 22:58
|
|
|
te, Renka, toto rude to twoje? ja o czymś nie wiem, hę?? |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 23:20
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
mataforgana, piękne rude przyjechało do Ren z Czech |
_________________ Za TM: 95 szczurzych duszyczek [*] |
|
|
|
 |
Ren [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 17:10
|
|
|
mataforgana, pisałam Ci SMSa babo, że już przyjechała . Toć gadałyśmy o tym |
|
|
|
 |
mataforgana [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 17:46
|
|
|
aaaaaaaaa totototo!
dzizas, ja od tego zbyt długiego przebywania w domu mam sieczke z mózgu. nie skojarzyłam że to to
no boska piekność, strasznie mi się ten plan w ogóle podobuje... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|