|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: mmarcioszka Sob Lis 02, 2013 01:45 |
Planowane wystawy na rok 2012 |
Autor |
Wiadomość |
quagmire

|
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 08:27
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
aneczka1-13, z Olsztynem nie wiem, a L. jest wyjechana. Wystawa w Warszawie zaś jest zależna od miejsca, w którym w tym roku będą koty. Mamy się do nich odezwać we wrześniu. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Karena
SITH HAPPENS

|
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Maj 30, 2012 12:23
|
|
Wystawa we Wrocławiu się odbędzie (jak zbierzemy chętnych).
Na potwierdzenie Olsztyna jeszcze czekamy.
We wrześniu dowiemy się, co z Warszawą. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
aneczka1-13

Dołączyła: 09 Maj 2010 Posty: 866 Skąd: P-ń(WLKP)/Żabice(Lubuskie)
|
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 10:51
|
|
aneczka1-13, jeszcze nie. Myślę, że jak dostaniemy potwierdzenie, to od razu ogłosimy, bo czekać nie ma na co. Jak na razie Wrocław dostał taki numer, żeby zostało miejsce na Olsztyn |
|
|
|
 |
aneczka1-13

|
|
|
|
 |
Neverestin
little miss scare all

|
Wysłany: Nie Cze 24, 2012 16:43
Zwierzątka: 3 potwory |
|
|
Mnie również ciekawi jak tam Olsztyn, chętnie pomogę jak coś jakaś para rąk potrzebna |
|
|
|
 |
L.
wtulony kropek.

Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2012 23:43
|
|
|
Czekam na potwierdzającego emaila, jeśli odpowiedź bedzie pozytywna to jak najbardziej.
Oj a ręce będą mi potrzebne, oj będą |
|
 |
aneczka1-13

|
Wysłany: Pon Cze 25, 2012 23:51
Zwierzątka: ;( |
|
|
A powiedzieli kiedy mniej więcej wyślą tego maila?? Mi głównie cały czas o to chodzi. Zeby wiedzieć ile będę miała czasu na zorganizowanie się. |
_________________ https://trafficmonsoon.com/?ref=aneczka1992
Zarabianie w necie chętnie odpowiem na pytania na pw |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Wto Cze 26, 2012 07:50
|
|
aneczka1-13, jakby odpowiedzieli kiedy wyślą, to przecież od razu mogliby dać odpowiedź |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Lip 04, 2012 16:33
|
|
Niestety, w tym roku nie będzie wystawy w Olsztynie.
W związku z tym wystawa we Wrocławiu będzie wystawą XVI nie XVII. |
|
|
|
 |
aneczka1-13

|
Wysłany: Śro Lip 04, 2012 19:47
Zwierzątka: ;( |
|
|
w tym roku z tymi wystawami to jeszcze gorzej niż w zeszłym. Całe to wszystko schodzi już na psy . ciągle coś nie wypala. już mnie to troszkę wkurza. |
_________________ https://trafficmonsoon.com/?ref=aneczka1992
Zarabianie w necie chętnie odpowiem na pytania na pw |
|
|
|
 |
L.
wtulony kropek.

Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Śro Lip 04, 2012 20:20
|
|
|
aneczka1-13,
W tamtym roku dużo wystaw się nie odbyło się ze względu na brak frekwencji z powodu epidemii na łódzkiej - więc to kwestia wystawców - Was.
Poza tym to nie jest z naszej winy. Jesteśmy uzależnieni od innych, a inni nie patrzą czy wystawcom będzie przykro czy nie, tylko jak stoją z forsą.
Olsztyn nie wypalił, bo kotom w ostatniej chwili odmówiono zgody na wynajem hali ze względu na długi. W tym roku Olsztyna nie będzie, bo według klubu z którym współpracujemy nie stać, więc najbliższy Olsztyn będzie dopiero w kolejnym roku.
Poza tym wychodzimy z założenia, że liczy się jakość, a nie ilość. Lepsze 2 porządne wystawy niż 6 do kitu. Nam zależy też na frekwencji i propagowaniu SHSRP. Wiec wolimy pojawić się na targach niż zorganizować 3 wystawy samemu, gdzie nikogo oprócz wystawców nie będzie.
Więc wypraszam sobie to schodzenie na psy. Na psy schodzi ten kto robi coś tylko dla zarobku, nie patrzy na warunki i na ilość niedopatrzeń w organizacji. |
Ostatnio zmieniony przez smeg Śro Lip 04, 2012 21:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pszczoła
uczulona na hipokryzję

|
Wysłany: Śro Lip 04, 2012 21:55
|
|
|
aneczka1-13, bez jaj. Nikt Ci nie broni wstąpić do Stowarzyszenia i zająć się organizowaniem wystaw. Wbrew pozorom to nie jest takie łatwe. |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
 |
|
|
|
 |
susurrement
i'm a dreamer.

|
Wysłany: Śro Lip 04, 2012 22:05
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
aneczka1-13 napisał/a: | w tym roku z tymi wystawami to jeszcze gorzej niż w zeszłym. Całe to wszystko schodzi już na psy . ciągle coś nie wypala. już mnie to troszkę wkurza. |
no popatrz, a mnie wkurza jak czytam takie opinie 'z ust' kogoś, kto jest podobno taki chętny do zakładania własnej hodowli zawsze możesz spróbować pomóc, nikt nie broni, a oceniać z boku oczywiście najprościej. |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|