To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

pszczoła - Nie Sty 15, 2012 21:07

Dogha, dzięki, zazwyczaj jest jeszcze jeden hamak ;) Klatka ze sklepu Zdrowy Zwierzak , była już wielokrotnie w tym temacie wałkowana, kilkakrotnie były podawane do niej linki. W końcu muszę się zebrać i napisać do niej recenzję :P
Pyl - Nie Sty 15, 2012 23:58

pszczółka, a czy te Twoje budowle mają atest na przetrwanie Huraganu? Bo tak wyglądają delikatnie... :lol:
pszczoła - Pon Sty 16, 2012 00:15

Pyl, wszystko zostało zbudowane zgodnie z PN. Nie po to się już piąty rok uczę, żeby projektować nietrwałe budowle :P
Na co dzień całość (a raczej boczna ścianka i dach) jest dodatkowo pokryta pioruno- i wiatro-ochronną powłoką w postaci wykładziny :D

Pyl - Pon Sty 16, 2012 00:53

pszczółka, ale u Ciebie Huragany wieją w środku! :lol: A co mówi PN o zabezpieczeniu przeciw wewnętrznym Huraganom?
Noxa - Sob Sty 21, 2012 13:34

To ja też się pochwalę klatką moich chłopaków, świeże mebelki i chwilowy porządek :wink:

<--I już po zwiedzaniu, pora sobie pobiegać :mrgreen:

Do powieszenia został nam jeszcze tunel (pod żółtą półką, która pójdzie trochę do góry).
Jakieś propozycje, co by to można jeszcze zmienić? 8)

BunShi - Sob Sty 21, 2012 22:20

Widze ze nie tylko ja mam szczura koło komputera :P fajna klatka :) Ja swoja dopiero bede robic w takich rozmiarach
Guffi - Sob Sty 21, 2012 22:46

BunShi napisał/a:
Widze ze nie tylko ja mam szczura koło komputera fajna klatka Ja swoja dopiero bede robic w takich rozmiarach
Kabelki, omnomnomnom :lol:
A klateczka przytulna :)

Wiwior - Pon Sty 23, 2012 00:42
Temat postu: Tak wygladaja klateczki moich ciurkow
Klatka chlopcow po lewej a Gandzi (i Kropki [']) po prawej
Asmena - Pon Sty 23, 2012 10:06

Pusto w tych klatkach...
szczurowata - Pon Sty 23, 2012 18:22

Noxa, super willa :)

Ja swoje dodam jak będzie nowa klatka, a co! :D

natkapatka - Wto Sty 24, 2012 10:22

Mam jeszcze mniejszą klatkę dla babelków do spania, bo wylazą przez przestrzenie miedzy pretami w Toddym.

Kasik - Wto Sty 24, 2012 18:27

A ja wreszcie zmieniłam czerwień, która już mi się znudziła, i uszyłam fioletowe hamaczki :D I się pochwalę ;)

Mam nadzieję, że chłopaki się za ten kolor nie obrażą, oszczędzą hamaczkom i nie zeżrą ich od razu :P
Tylko teraz mi czerwone poidełko nie pasuje ;(

Nietoperrr... - Wto Sty 24, 2012 20:23

Uwielbiam połączenie fioletu z czernią!!! :mrgreen:
Kasik - Wto Sty 24, 2012 21:17

No za mną ten fiolet chodził i chodził, bo tu cholera wszyscy jakieś takieś słitaśne te klatki mają, to pozazdrościłam i też mam :mrgreen: Trochę różu by się jeszcze przydało, ale już chłopakom oszczędzę :P
Majszczur - Śro Sty 25, 2012 18:10

aktualny wystrój... do niedzieli... potem zmieniamy 8)