Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
pszczoła - Nie Sty 15, 2012 21:07
Dogha, dzięki, zazwyczaj jest jeszcze jeden hamak Klatka ze sklepu Zdrowy Zwierzak , była już wielokrotnie w tym temacie wałkowana, kilkakrotnie były podawane do niej linki. W końcu muszę się zebrać i napisać do niej recenzję
Pyl - Nie Sty 15, 2012 23:58
pszczółka, a czy te Twoje budowle mają atest na przetrwanie Huraganu? Bo tak wyglądają delikatnie...
pszczoła - Pon Sty 16, 2012 00:15
Pyl, wszystko zostało zbudowane zgodnie z PN. Nie po to się już piąty rok uczę, żeby projektować nietrwałe budowle
Na co dzień całość (a raczej boczna ścianka i dach) jest dodatkowo pokryta pioruno- i wiatro-ochronną powłoką w postaci wykładziny
Pyl - Pon Sty 16, 2012 00:53
pszczółka, ale u Ciebie Huragany wieją w środku! A co mówi PN o zabezpieczeniu przeciw wewnętrznym Huraganom?
Noxa - Sob Sty 21, 2012 13:34
To ja też się pochwalę klatką moich chłopaków, świeże mebelki i chwilowy porządek
<--I już po zwiedzaniu, pora sobie pobiegać
Do powieszenia został nam jeszcze tunel (pod żółtą półką, która pójdzie trochę do góry).
Jakieś propozycje, co by to można jeszcze zmienić?
BunShi - Sob Sty 21, 2012 22:20
Widze ze nie tylko ja mam szczura koło komputera fajna klatka Ja swoja dopiero bede robic w takich rozmiarach
Guffi - Sob Sty 21, 2012 22:46
BunShi napisał/a: | Widze ze nie tylko ja mam szczura koło komputera fajna klatka Ja swoja dopiero bede robic w takich rozmiarach | Kabelki, omnomnomnom
A klateczka przytulna
Wiwior - Pon Sty 23, 2012 00:42 Temat postu: Tak wygladaja klateczki moich ciurkow Klatka chlopcow po lewej a Gandzi (i Kropki [']) po prawej
Asmena - Pon Sty 23, 2012 10:06
Pusto w tych klatkach...
szczurowata - Pon Sty 23, 2012 18:22
Noxa, super willa
Ja swoje dodam jak będzie nowa klatka, a co!
natkapatka - Wto Sty 24, 2012 10:22
Mam jeszcze mniejszą klatkę dla babelków do spania, bo wylazą przez przestrzenie miedzy pretami w Toddym.
Kasik - Wto Sty 24, 2012 18:27
A ja wreszcie zmieniłam czerwień, która już mi się znudziła, i uszyłam fioletowe hamaczki I się pochwalę
Mam nadzieję, że chłopaki się za ten kolor nie obrażą, oszczędzą hamaczkom i nie zeżrą ich od razu
Tylko teraz mi czerwone poidełko nie pasuje
Nietoperrr... - Wto Sty 24, 2012 20:23
Uwielbiam połączenie fioletu z czernią!!!
Kasik - Wto Sty 24, 2012 21:17
No za mną ten fiolet chodził i chodził, bo tu cholera wszyscy jakieś takieś słitaśne te klatki mają, to pozazdrościłam i też mam Trochę różu by się jeszcze przydało, ale już chłopakom oszczędzę
Majszczur - Śro Sty 25, 2012 18:10
aktualny wystrój... do niedzieli... potem zmieniamy
|
|
|