Archiwum - Psiaki vol.VII
jullcia_ - Pon Mar 08, 2010 16:34
Cześć dziewczyny, pilnie potrzebuję rozszyfrować tę oto rasę :
http://www.in4mants.com/p...USH_3.5_005.jpg
pomooocy.. dla mnie to ogolony szczeniak bolończyka/hawańczyka/maltańczyka. co Wy na to? Na pewno nie Jack russel, bo za krótką ma mordkę..?
rysia.13 - Pon Mar 08, 2010 19:42
Śliczny jest
Mi to wygląda bardziej na Chiuaue
bardzo jest podobny do np.: http://grudziadz.olx.pl/r...ua-iid-49008269 .
Lavi - Pon Mar 08, 2010 19:50
Mi sie wydaje, że jest to jakaś mieszanka ciułały
sachma - Pon Mar 08, 2010 23:39
jullcia_ napisał/a: | bolończyka/hawańczyka/maltańczyka |
one są długowłose, a ten szczeniak wygląda na naturalnie krótkowłosego, po za tym nie ten pyszczek nie ta budowa, jak dla mnie chihuahua
Layla - Wto Mar 09, 2010 08:15
http://bielskobiala.gazet...na_wystawy.html
Mangusta - Wto Mar 09, 2010 10:31
nie wiem w sumie czy to dać do psów czy do kotów
http://www.mmlublin.pl/blog/entry/3800/Kociaki+ze+śmietnika+i+nietypowa+mamka%2C+czyli+jak+pies+z+kotem.html
Niamey - Wto Mar 09, 2010 23:22
uuu, fajne kociaki, ciekawe czy będą szczekać
Nie mogłam się dłużej powstrzymywać, maluchy są już na tyle duże, że pokażę kilka ich zdjęć, dubluję z mojego tematu, ale pewnie nie wszyscy tam zaglądają, a chciałabym się podzielić poczwórnym szczęściem moich rodziców
Maluchy są rewelacyjne - bardzo kontaktowe, zaczepiają człowieka, włażą na niego, a w zasadzie obłażą No i są przepiękne, przemawia oczywiście przez ze mnie zaślepienie, ale one naprawdę są śliczne. Postaram się jeszcze kiedyś wstawić więcej zdjęć białego, bo jest chyba najfajniejszy z całego miotu, straszny łobuz i żarłok No i ma wybarwione oczka, czyli nie grozi mu głuchota.
Są i zdjęcia białucha Nazywa się Pantaleon:
Pago:
Penelopka:
Pontusek:
babyduck - Wto Mar 09, 2010 23:37
Ło boże, jakie ciaputy! Koniecznie więcej zdjęć białaska!
Oli - Śro Mar 10, 2010 01:14
Niamey napisał/a: | No i ma wybarwione oczka, czyli nie grozi mu głuchota. | To tylko zmniejsza ryzyko głuchoty, już kilkakrotnie widziałam białe psy np. z łatą na uchu/pysku, które były głuche. Zbadajcie go mimo wszystko i o ile nie zostanie u Was to powiedzcie o tym przyszłemu właścicielowi, bo ryzyko niestety jest nadal wysokie. Dodatkowo to bokser, a u nich często ta wada występuje. Mam nazieję, że maluchowi nic nie będzie brakować.
Osobiście nie darzę bokserów zbytnią sympatią, bo mnie wnerwiają w większości durni właściciele nie umiejący opanować tych żywiołów na 4 łapach, ale nie sposób się nie uśmiechnąć do takich klusek nieporadnych.
Niamey - Śro Mar 10, 2010 07:49
zanim te maluchy gdzieś pójdą, pewnie zostaną przebadane na wszystkie strony Ja z bokserami mam dokładnie odwrotnie - moje serce należy przede wszystkim do nich, z wyłączeniem nagrody specjalnej dla buldogów angielskich Te psy są niesamowicie rodzinne, cierpliwe w stosunku do dzieci, wierne, odważne, nie zostawią właściciela w niebezpieczeństwie - prędzej dadzą się pogryźć niż uciekną, do późnej starości są jak jak duże dzieci i zachowują młodość ducha, zawsze skłonne do zabawy, zawsze chętne żeby wchodzić na kolanka, mimo że duży pies jest postury cielaka Nigdy się na bokserach nie zawiodłam, choć to naprawdę jest żywioł , Nasze pieski są po wszelkich szkoleniach i jak na boksery całkiem spokojne, ale to i tak niesamowite, co się kryje w tych psach. No i boksera można szkolić wyłącznie przez zabawę
Tak sobie pomyślałam, może znasz Oli jakieś miejsce w sieci gdzie można sobie poczytać jak to jest dokładnie z problemami zdrowotnymi u białych bokserów, dziedziczeniem ich itp.?
satanka666 - Śro Mar 10, 2010 08:52
Niamey, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Cudowne maluchy
Ja jestem zakochana. Mamy psa w typie boksera i jak na początku mówiliśmy, że 'nigdy więcej', tak teraz wiemy, że chcemy drugiego ;D jeszcze nie teraz, ale powoli rozglądamy się za jakąś fajną hodowlą.
Anonymous - Śro Mar 10, 2010 10:38
Niamey, mogę sobie przyjechac do Ciebie i ukraść Penelopke albo Pontuska ?
Niamey - Śro Mar 10, 2010 10:59
satanka666, tak właśnie działają boksery Jakby co, mogę polecić 2-3 hodowle z okolic Łodzi, ale jakbyś potrzebowała jakiś inny region, to mogę pytać, więc jakbyś kiedyś chciała, to ślij priva
HeraPontus jest niezłym numerantem - potraf szczekać tak długo, aż go weźmiesz na ręce i dasz buzi No i wiesz, jako jedyny nie jest jeszcze na 100% zarezerwowany
To ja jeszcze trochę zasłodzę ten temat
A tu starsze zdjęcia:
quagmire - Śro Mar 10, 2010 11:07
No cudowne
Tylko sunia ma ucięte uszy - musiało boleć
Anonymous - Śro Mar 10, 2010 11:14
Niamey, o jeżuniu jak mi się on straszliwie podoba
|
|
|