To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?

martuś8805 - Pią Cze 25, 2010 22:09
Temat postu: palmowy..
Artur wyszedł na palmę w pokoju i wydaje się być bardzo z siebie dumny ;P ;P :mysza:
Brotwer - Pią Cze 25, 2010 22:14

Ozzy śpi mi na kolanach podczas, gdy ja surfuje po internecie ;)
LalaAla - Sob Lip 24, 2010 12:22

Dziewczynki dostały do klaciochy paczkę chusteczek więc robią totalną rozwalkę drąc je na strzępy, przenosząc z miejsca na miejsce- Qla bierze chusteczkę w pychol przenosi ją na półkę skąd zaraz Quicia ściąga ją w dół klatki. Po drodze spotyka Qlą, która przed chwilą męczyła się, żeby chusteczkę umieścic właśnie na półce więc oburzona do granic rzuca się na Quicię i kotłują się piszcząc na całego po całej klatce. I po chwili znów to samo :D :serducho: :serducho:
martussia - Sob Lip 24, 2010 12:23

czekaja az je odbiore i w koncu pojedziemy razem do domu :mrgreen:
PATY$$ka - Sob Lip 24, 2010 12:56

Emro i Verin śpią...a nie, jednak szaleją :lol:
Loryel - Sob Lip 24, 2010 15:45

A mój Banjo i Romcio wszamią sobie ryż zmieszany z jogurtem z owoców leśnych aż im się uszy trzęsą :cookie:
Anonymous - Sob Lip 24, 2010 16:54

Asia śpi w kącie klatki. Zmęczyła się po całym dniu przewalania rolki z góry na dół.
LaCoka - Nie Lip 25, 2010 11:58

Śpią zwisając z rur, hamaczków i koszyków :)
komosa - Nie Lip 25, 2010 12:07

No i u mnie też wszystkie śpią :/ nie podoba mi sie to, bo już ta godzina, a 3 wybiegi nadal są w oczekiwaniu. I pewnie znów skończą sie po północy, no a ja nie mam serducha budzić tych zwiniętych, wykopyrtniętych do góry łapek, słodkich pysiów z zamkniętymi oczkami... Zamiast budzić, wole wisieć nad klatką i obserwować te pyśki niczym Shreka 3D.
Asica21 - Nie Sie 08, 2010 14:45

Moje maleństwa dostały dwa ugotowane skrzydełka, napełniły brzuszki i teraz smaczne sobie śpią.

[ Dodano: Pon Sie 09, 2010 17:57 ]
I znowu śpią, a jak mamusia będzie się kładła do spania bo o 4 musi wstać żeby zarobić dla dzieciaków na gerberki to będą wisiały na klatce trzymając się tymi małymi rączkami i będą pokazywały swoje bębenki i patrzały tymi małymi oczkami mówiąc "mamo, mamo wypuść nas na jeszcze troszkę, prosimy!" Ja jak zwykle ulegnę a rano będę patrzała na jedno oko :lol:

omry - Wto Sie 17, 2010 23:31

Bingo śpi na domku, Timon w rurze, a Dolar wyraźnie prosi o coś dobrego:D
emergency - Czw Sie 19, 2010 09:21

Atos śpi na pięterku, a Portos szamie obok niego :wink:
greenfreak - Pią Sie 20, 2010 01:32

Uznałam, że muszę się tym podzielić, bo mnie aż swędzą łapska ;)

Nyu dzisiaj:

Naturalnie, aż tak wysoko nie polazła sama - najpierw wlazła z fotela na rurę, potem się trochę wspięła po gładkim cholerstwie, później jednak się znudziła i zeszła, zanim udało się zrobić zdjęcie, więc z pewnym niedowierzaniem wzięłam ją na rękę i przysunęłam do rury - zaczepiła się jak na komendę i ziuum, ziuum - powoli zsuwała się na dół, przyglądając się pokojowi z różnych perspektyw :lol: Nie wiedziałam, że szczury to potrafią :lol:

Asmena - Pią Sie 20, 2010 08:40

greenfreak, świetne foty ;)
Moje tak cały czas na świecznik łażą ;)

Marca - Sob Sie 21, 2010 20:21

Biegają sobie po pokoju... Plus dodatkowo Iwan najpierw pogonił kota, a potem go dziabnął >.<