To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

Anka6 - Pon Paź 01, 2007 20:27

Dzięki za komentarze o moich fotkach, Mika przysyła całuski :* :*
Olimpia napisał/a:
szybko nudza sie tym co maja na codzien,

Oj z moim pieskiem to chyba tak nie jest. Kocha się bawić nawet zabawkami które ma już rok :lol1:

kasia_123 - Pon Paź 01, 2007 20:34

AngelsDream, kiedyś może wykorzystam ten pomysł :) dzięki

Olimpia, nie ma zbyt wielu zabawek ale to prawda że ma wszystkie wyrzucone zawsze więc jutro dam jej jakąś jedną świeżą :)
Salsa zdecydowanie bardziej woli bawić się moimi rzeczami, dlatego związałam jej np. jakieś stare skarpetki żeby sobie mogła je żuć.
Zabawka lepsza niż jakakolwiek piłeczka (pobija to tylko butelka). Ciągnie ją i miętoli w pysku a przy okazji nie może jej rozgryźć na małe kawałeczki co ją irytuje i potrafi z tą skarpetą wojować na prawdę długo.

Anonymous - Pon Paź 01, 2007 20:34

dziewczyny...
jakie mogą być powody wymiotów u psa?

Iskra mi zwymiotowała kilka dni temu, ale myślałam, że zjadła za dużo i nie przywiązałam wagi do tego.

ale dzisiaj zwymiotowała znowu, wszystko, i wydaje mi się jakaś przygaszona :/

PALATINA - Pon Paź 01, 2007 21:10

mataforgana,
Zmierz jej temperaturę.
Ja bym się sporadycznymi wymiotami nie przejmowała - jeśli nie byłaby osowiała!

zywym_trudniej - Pon Paź 01, 2007 21:53

Jak mojemu psu cos dolega to żre trawe na spacerze i potem wymiotuje. Albo jak coś wpierniczy z trawnika. Moze miec tez robaki. albo jakąś grypę załapała a to też sie zdarza.
jokada - Wto Paź 02, 2007 07:49

ja chce juz pieska, ja chce, ja chce....
musze tu wam troche pojęczec ;)
bo juz sie nie moge malenstwa doczekac :)

PALATINA - Wto Paź 02, 2007 10:14

jokada,
Ale jaka będziesz szczęśliwa, gdy go wreszcie odbierzesz! :mrgreen:

Tygrys - Wto Paź 02, 2007 12:56

Ja też już chce, miał być na jesień ale jeszcze dobrze materialnie nie wybrnelysmy na prostą az tak zeby stac nas bylo na utrzymanie psiaka. ale jest wszystko na dobrej drodze. moze na moje urodziny???? :P
Anonymous - Wto Paź 02, 2007 13:16

Cytat:
ja chce juz pieska, ja chce, ja chce....
Off-Topic:
ja chcę już Heksę, ja chcę... Ale nie zapeszam! :oops:

Mangusta - Wto Paź 02, 2007 13:48

jeśli kiedykolwiek sie zdecyduję na "rasowego" psa to będzie to pekińczyk ;) wygląda jak fruwająca skarpeta na wietrze i ma mordkę jak japońskie smoczysko, co mi sie wyjątkowo podoba :D

aczkolwiek raczej wcześniej załatwię psa ze schroniska... mniej trędi, bardziej tru.

falka - Wto Paź 02, 2007 15:56

Mazoku napisał/a:
aczkolwiek raczej wcześniej załatwię psa ze schroniska... mniej trędi, bardziej tru.
mi tu, mi tu :)
AngelsDream - Wto Paź 02, 2007 18:22

Moim zdaniem, jeśli ktoś tak upraszcza sprawę psa, że jak rodowód, to już trendi i mniej truu, to strasznie płytko to wszystko postrzega. Taki trochę odmienny biegun dla tego stanowiska.
sssmok - Wto Paź 02, 2007 18:43

agacia napisał/a:
A ja troche zmienie temat :) Czy wybiera sie ktos jutro na wystawe we Wrocku :) Ja oczywiscie ide popatrzec na ring haszczakow :mrgreen:

Ja bylam w sobote, ale bardzo krotko :P

Mazoku napisał/a:

Chcesz byc bardziej "tredi", bo wezmiesz psa ze schroniska :D
Polecam - http://rodowod.republika.pl/

polna - Wto Paź 02, 2007 19:00

Szok... nie ma to jak odpowiednie podejście do sprawy...
Mangusta - Wto Paź 02, 2007 19:24

przykro mi panie hodowczynie, ale nie zarobicie na mnie złamanego grosza, wolę psisko ze schronu bo tamte mają mniejsze szanse na znalezienie domu, a są tak samo piękne, mądre i zdrowe jak i rodowodowe :) a na wystawy i tak nie mam zamiaru chodzić.