To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki X

Oli - Śro Mar 23, 2011 15:26

babyduck, spokojnie możesz zdjąć dzień później, czy nawet dwa. Jak do tej pory jej się nic nie działo z tym, nie puchło, nie ropiało, nie było stanu zapalnego, to nic się nie stanie.
babyduck - Śro Mar 23, 2011 15:29

Ok, dziękuję :)

Negra, pomocnik zakichanych: Apsik! :wink:

Afera1 - Czw Mar 24, 2011 09:24

KaTasia moim zdaniem nie powinnaś obawiać się nadwagi... jak dla mnie to głupi mit. Moja suczka jest dwa lata po sterylizacji i ma odpowiednią wagę... ostatnio nawet schudła i waży 19 kg (husky). Jednak należy pamiętać, że nadwaga się nie bierze znikąd. Zazwyczaj jest tak, że właściciele dają coraz więcej jedzenia pieskowi "bo on taki biedny" a później wychodzą grubasy. :P Ustal dany limit jedzenia i tyle. ;) Do tego trochę ruchu i będzie ok... choć znam psy po sterylizacji, które preferują kanapowy styl życia i nie są otyłe. :)
Pozdrawiam! :)

falka - Czw Mar 24, 2011 10:16

babyduck, ale super, bardzo mi się to podoba :mrgreen: a jaka ona zadowolona przy tym :D
Afera1 - Czw Mar 24, 2011 10:32

babyduck dopiero teraz zauważyłam link do filmiku - super sztuczka. :D Obecnie mojej by się przydała znajomość tej sztuczki bo zakatarzona jestem.
Sysa - Czw Mar 24, 2011 11:26

babyduck, super! :serducho:
Ninek - Czw Mar 24, 2011 14:47

Wypożycz mi Negre :serducho:

Jestem koszmarnie zasmarkana i by sie przydało xD

babyduck - Czw Mar 24, 2011 14:53

Pod warunkiem, że szybko oddasz :)
Tygrys - Czw Mar 24, 2011 15:07

Same nauczcie, a nie się baby wyręczacie :P
satanka666 - Czw Mar 24, 2011 16:51

Negra jest genialna :serducho:
Narowista - Czw Mar 24, 2011 20:14

Dziewczyny nie wiecie czy ktoś z użytkowników forum nie jest wolontariuszem w ciapkowie w gdynii? To dość pilne
Ninek - Czw Mar 24, 2011 21:48

Poszłam na spacer do parku z dwoma psami, wróciłam z trzema:

Sunia na razie u znajomej (moje koty chore i zwyczajnie nie mam jej gdzie przetrzymać), ale może tam być do niedzieli, później przytulisko :(
Jest cudowna, zakochałam sie w niej od pierwszego wejrzenia.

sachma - Pią Mar 25, 2011 00:11

Narowista, mam kontakt z wolontariuszem. daj znać o co chodzi jutro 9-11 albo dopiero po 15. postaram się z nią skontaktować i zapytam czy mogę jej tel przekazać.
tel 509980212

Anonymous - Pią Mar 25, 2011 20:02

jaki bakusiowy
Ninek - Pią Mar 25, 2011 21:05

Wychodze z biedronki i widze smycz przypiętą do słupka, na końcu smyczy obroża. Psa nie ma xD
Pies czekał w przedsionku, gdzie sie wchodzi do sklepu i przez szybe wypatrywał właściciela xD
Wylazł z obroży przez swoją 'delikatną' nadwage.

mam zdjęcia ale nie chcą sie zgrać z telefonu - a szkoda, bo widok tej smyczy był genialny.
Tylko dorobić do niego podpis: dlatego nie warto zostawiać psa pod sklepem