Ogonowy offtopic - Co teraz robi± twoje szczury?
Małpa - ¦ro Mar 10, 2010 21:56
Joy ¶pi w hamaczku ( ci±gle już chyba drug± godzinę ) A Jamal ¶pi poprawka już nie ¶pi tylko łazi mi po głowie... a teraz smyra mnie wibryskami po uchu xD Zaraz go zamorduję
komosa - Wto Mar 16, 2010 14:27
¦pi± w zajszczanym hamaku, ww±:cenzura:±c odór ¶mierciono¶nego siku..
baradwys - Wto Mar 16, 2010 14:33
jedz± soję... i sie nie podziel±
Sysa - Wto Mar 16, 2010 14:47
Idzia i Beza ¶pi± w hamaczku uszytym przez TŻ. Laura wybrała rozwieszony w klatce szalik. Ewidentnie pora spania.
Co jaki¶ czas podchodze do klatki i miziam dziewczyny. Pierwszy raz w życiu widziałam jak szczurowi pulsuj± oczka!! I to u mojej stadowej iskierki Idzi!
kameliowa - Wto Mar 16, 2010 23:53
dzieciaki ganiaj± się po całej klatce, staruszkowie przytulili się do siebie i słodko ¶pi± na półce
Lyra - Pi± Maj 21, 2010 19:46
fi¶ka siedzi mi na biurku i podgryza sobie tak± torebeczkę od herbaty, a pchełka sobie pije. jak dobrze, że kupiłam drugie poidełko, bo w oddzielnych klatkach siedzieć musz±
Sakowa - Nie Maj 23, 2010 18:15
Bexi przygl±da się rybkom w akwarium:) a Migrena siedzi mi na ramieniu i bawi się kolczykami;)
Asica21 - Nie Maj 23, 2010 20:35
Maleńka Omisia je kaszkę mann± i słodziutko mlaszcze, Kluseczka ¶miesznie podskakuje i trzepocze uszkami (rujka ) oo...malec zrobił dwa kółeczka po klatce , Zuzulek wła¶nie kończy robić kolejn± dziurę w norce a Perełka zaczepia Kluskę i biega za ni± po klatce....nie, nie teraz przygl±da się kolbie i zastanawia z której strony dziabn±ć .
Lyra - Nie Maj 23, 2010 20:58
Fi¶ka co¶ tam sobie podżera, a Pchełka siedzi sobie i chyba próbuje zasn±ć, co jej nie wychodzi. Zauważyłam dziwn± rzecz. Maleńkiej od kiedy jest u mnie nie widziałam ¶pi±cej. Kiedy Fisia ¶pi, mała ci±gle jest aktywna i co¶ tam sobie robi albo leży koło niej z otwartymi oczkami. Spokojnie sobie leży, ale oczu nie zamknie. Dziwne. Kiedy ona ¶pi? ;o
agacia - Nie Maj 23, 2010 20:59
Irys je, Colin pije, a Misha ¶pi w domku.
angelika1aaa - Wto Cze 01, 2010 08:32
siedz± razem ze mn± przy biurku;]
szałas - Wto Cze 01, 2010 10:56
Soldat co¶ tam chrupie, Ebolina i Paskuda zajmuj± się destrukcj±...wapienka a reszta ¶pi pod pięterkiem zmęczona nocnym nie-dawaniem-opiekunom-się-porz±dnie-wyspać
ruda20 - Wto Cze 01, 2010 14:16
Wła¶nie wróciłam z moimi pannami z sesyjki foto
Mućka nie chciala i¶ć bo ¶pi w hamaku, stwierdziła, że też sobie zrobi dzień dziecka
Maciej zjadł pomidora i cała 4 szalonych dziewic teraz ¶pi )
a wła¶cicielka może odpocz±ć uf. )
Mao - Czw Cze 03, 2010 00:01
Drei i Hexe ¶pi±. Hinata siedzi w misce i je leż±c± na podłodze sałatę...
agacia - Czw Cze 03, 2010 00:10
Biegaj± po pokoju
|
|
|