Archiwum - Psiaki XIV
agacia - Czw Paź 11, 2012 19:49
Ja tez nie mogę
yoshi - Czw Paź 11, 2012 21:01
photobucket się pozmieniał i nawet nie zauważyłam że miniaturki już nie mają powiększającego kodu
Jeśli ktoś ma ochotę oglądnąć zdjęcia w dużym rozmiarze to zapraszam - http://s1190.beta.photobu.../library/kacwin
Nakasha - Czw Paź 11, 2012 22:23
U mnie są normalne miniaturki, ale ja mam płatne konto.
Położyłam się po kąpieli pod kocem na kanapie w dużym pokoju... przysnęłam... gdy się obudziłam, miałam na sobie psa i 2 koty.
Freya, Miko i Nemo:
Inne kocio-psie:
W takich chwilach kocham swoje zwierzaki.
nezu - Czw Paź 11, 2012 22:30
Tak, też mogę oglądać tylko miniaturki i strasznie mnie to od jakiegoś czasu wkurza.
To takie zmuszanie ludzi do zakładania kont na tym serwisie, a ja nienawidzę wszelkiego przymusu.
AngelsDream - Czw Paź 11, 2012 22:48
yoshi, ale te zdjęcia mają opcję udostępniania przez klikalne miniaturki.
Ja mam zwykłe konto, niepłatne. Moim zdaniem źle skopiowano kody.
Asaurus - Czw Paź 11, 2012 22:51
Nakasha, obleganie przez sierściuchy to jest właśnie to dlaczego tyle ich trzymamy przy sobie, w końcu w kupie raźniej. Swoją drogą ostatnie zdjęcie wymiata.
Lavi - Czw Paź 11, 2012 22:53
Nakasha, cudny widok
nezu - Czw Paź 11, 2012 23:26
Nawet jak ktoś tu wrzuca dobrze wklejone miniaturki z podlinkowaniem do galerii, to w galerii też widzę tylko zdjęcia w wersji mini. Niepowiększalne.
Strasznie mnie to wkurza.
Nakasha - Pią Paź 12, 2012 08:28
A to nie jest przypadkiem mobilny photobucket? Jeśli ktoś niechcący to klinie, to wtedy też są tylko miniaturki.
Asaurus, tak, święta prawda.
Lavi, i cudowne uczucie.
Lavi - Pią Paź 12, 2012 09:28
Zazdroszczę tego uczucia:D Mnie jak przysnę mogą ogrzać tylko szczury a tu taka kupa futra
Dimishka - Pią Paź 12, 2012 11:13
Oli, niestety koleżanka mi odpisała, że nikt z jej znajomych nie miał tego modelu.
Palatina, są dość miękkie, boki są mocno nabite poduszka już nieco mniej
szczurowata - Pią Paź 12, 2012 13:44
Nakasha, no widzisz, jak one Cię kochają
Ja ostatnio przysypiałam, i przyszedł do mnie pies - położył się obok, zaczął mi "pyrgać" rękę, i mnie rozbudził Jak zobaczył ze już nie śpię, to sam wtulił się we mnie, i usnął.
jokada - Pią Paź 12, 2012 14:13
Moje dzis zaliczyły pierwsza w życiu jazdę pociągiem
udawaliśmy że mamy kantarki to tak zeby do braku kagańca się nikt nie przyczepiał
miny mówią same za siebie
(przymiarka w domu)
PALATINA - Pią Paź 12, 2012 14:18
| Dimishka napisał/a: | | Palatina, są dość miękkie, boki są mocno nabite poduszka już nieco mniej |
Ja szukam posłania, które się nie będzie jakoś szczególnie uginac pod psem, czyli będzie dość sztywne.
Miałam kiedyś takie. Wypełnione mocno pociętą na maleńkie kawałeczki gąbką.
Było super, ale po 6 latach pokrowiec się zaczął sypać.
Teraz mam je na działce, przykryte kocem i nadal jest super.
Czegoś takiego znów szukam, ale bezskutecznie.
szczurowata - Pią Paź 12, 2012 15:11
jokada, jaakie słodziaki!
Mina pieska po prawej - bezcenna
|
|
|