To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

radzioo81 - Sob Lis 26, 2011 18:06

wieczoryna, ło matuchnu ale klata... :shock: wg licznika to na ile ona jest ogonów..? 30..? ale fajna... :DD
natkapatka - Nie Lis 27, 2011 08:45

wieczoryna, fajna klatka. Też się do takiej przymierzam za jakis czas, więc pisz jak się sprawuje.
Kasik - Pon Lis 28, 2011 21:00

Ostatnio mnie naszło i postanowiłam wziąć nieużywaną klatkę i zrobić z niej nadstawkę na obecną klatkę by powiększyć chłopakom przestrzeń. I oto efekty ^^

Klatka:

przed zamontowaniem wyposażenia i po

Kupiłam im drewnianą drabinkę, bo bardzo mi się spodobała. Jak widać, im też, jednak zamiast po niej wchodzić, wolą sobie na niej ostrzyć zęby... :twisted:

Jeszcze kilka zdjęć w moim temacie ;)

radzioo81 - Pon Lis 28, 2011 21:03

Kasik, kurcze ta dolna klata to jak moja ale ta góra świetny pomysł... fajne przedłużenie... :)
Kasik - Pon Lis 28, 2011 21:06

radzioo81, chłopakom też się podoba, bo teraz ciągle siedzą w tym hamaczku na górze i złażą tylko na jedzenie :P
natkapatka - Pon Lis 28, 2011 21:09

Kasik, fajny pomysł:)
Też mam takie drabinki i czekam na fioletowe tarasiki itp. wiec wizja zeżarcia drabinki mnie troszke przeraza.....

Niamey - Śro Lis 30, 2011 00:54

woliera perfect po przemeblowaniu. I tylko szczury są zupełnie zbędne, bo wszystko popsują :twisted:

wuwuna - Śro Lis 30, 2011 01:11

Ekstra!!!!
Kradnę jutro klatke :D

A szczurów rzeczywiście aż szkoda tu wkładać, bo wszystko zjedzą. :D

Asmena - Śro Lis 30, 2011 05:55

Niamey napisał/a:
I tylko szczury są zupełnie zbędne, bo wszystko popsują :twisted:

Święta prawda! Ja proponuję, żebyś kupiła jeszcze jedną klatkę. Na tej będziesz wyżywać się artystycznie, a w drugiej trzymać szczury :lol:

jolaada - Śro Lis 30, 2011 07:33

To już dawno nie jest klatka- to dzieło artystyczne. Masz talent i jak widzę skuteczney sposób na "paskudne granatowe półki" :lol:
Majszczur - Śro Lis 30, 2011 09:52

Kaktusik mnie powalił :lol: i rabatka też :mrgreen:
natkapatka - Śro Lis 30, 2011 11:47

Niamey, normalnie cudna :) Ja za pare dni klateczkę też Wam pokaze :) Nie taka okazała, ale z czasem.....
cytryn007 - Śro Lis 30, 2011 14:12

Niamey, kurcze kolorowy żwirek, poidło-kaktus(?), szalenstwo :) a co to te kwiatki na górze? o ile jeszcze są :lol:
L. - Śro Lis 30, 2011 15:16

a dla mnie za kolorowo i ten kaktus mi wibrator przypomina :lol: :oops:
co nie zmienia faktu, że atrakcji mnóstwo!

Naciol - Śro Lis 30, 2011 15:22

Bel napisał/a:
L. napisał/a:
kaktus mi wibrator przypomina
głodnemu chleb na myśli :P

a głodny głodnemu wypomina ;p

Super to wygląda, tak radośnie. Jak zazwyczaj do klatki ładuję to co mam pod ręką, bo i tak po niedługim czasie wszystko jest zeżarte.