Archiwum - Psiaki
AngelsDream - Śro Wrz 26, 2007 09:32
http://wolfdog.org/pol/shows/2292.html
A tu coś dla Helenki - cieszę się, że jednak widziałaś te psy, to dobry początek
helen.ch - Śro Wrz 26, 2007 13:29
| AngelsDream napisał/a: | | tu coś dla Helenki - cieszę się, że jednak widziałaś te psy, to dobry początek | taaa, szkoda tylko, że się spóźniliśmy i wilczaki dosłownie zniknęły mi sprzed nosa , ale dech mi zaparło jak przechodziły między drzewami, aż chcialam do Ciebie dzwonić
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 14:32 ]
Jak Helenka sobie kiedys dom wybuduje to będzie wtedy dopiero walczyć ze sobą, jak zrobić, żeby pod jednym dachem i dogi i setery irlandzkie i bearded collie się zmieściły, no i Jackie i ze dwa wilczaki ... się zrymowało
AngelsDream - Śro Wrz 26, 2007 13:55
helen.ch, nie za dużo ?;)
helen.ch - Śro Wrz 26, 2007 13:57
| AngelsDream napisał/a: | | helen.ch, nie za dużo ?;) | pewnie ,, że za dużo.. ale jak wybrać i jak wszystkim dogodzić. Żartowałam z tym "pomieszczeniem" psiaków w domu
AngelsDream - Śro Wrz 26, 2007 14:00
helen.ch, uwaga żart: wziąć mieszańca
helen.ch - Śro Wrz 26, 2007 14:18
| AngelsDream napisał/a: | | wziąć mieszańca | taką mieszankę (fakt, że uroczą) to ja już mam , e tam, do budowy domu to nam jeszcze daleko, a psa do bloku przy moich sąsiadach już nie wezmę więcej. Ale powzdychac można.
satanka666 - Pią Wrz 28, 2007 16:07
mnie się marzy border collie jak będe miała kiedyś domek z wielkim ogródkiem i kupę czasu to ja kce takiego
AngelsDream - Pią Wrz 28, 2007 16:09
satanka666, życzę dużo cierpliwości To trudne psy, dla mnie trochę za bardzo nastawione na pracę - nie podołałabym.
satanka666 - Pią Wrz 28, 2007 16:21
taa.
biorę się za czytanie i kto wie, może za kilka lat...
AngelsDream - Pią Wrz 28, 2007 16:23
W sumie nie ma psów łatwych... Trzeba znaleźć taką rasę, której wady najmniej nam przeszkadzają, albo nie są dla nas wadami.
jokada - Pią Wrz 28, 2007 17:52
a ja cały czas czekam ...
dzis rozmawialam z hodowczynią - w sumie to myslałam że maluch bedzie w przyszły weekend, a tu sie okazuje ze jeszcze po drugim szczepieniu chce go u siebie przetrzymac
czyli jeszcze dwa tygodnia najmarniej
buuuu
i w weekend go nie zobacze, tylko pewnie dopiero w środe...
ah joo...
PALATINA - Pią Wrz 28, 2007 19:45
Pewnie siedzisz jak na szpilkach.
Ja odliczałam dni i godziny...
polna - Pią Wrz 28, 2007 20:24
Satanka dla bc wielki ogórd jest mało potrzebny, on potrzebuje Ciebie.
sechmet - Pią Wrz 28, 2007 20:33
He he, widzę że nie tylko ja czekam tu na psiaka, tyle że mój urodzi się dopiero na wiosnę
kupuję właśnie border collie,
i właśnie ze względu na jego aktywność i wieelką chęć do pracy go wybrałam
a dużego ogrodu to on raczej nie potrzebuje
tylko pracy z tobą
Angels, ja w pewnym momencie interesowałam się dużo wilczakami, jednak uznałam że na razie nie jestem gotowa na takiego psa, dlatego zdecydowałam się na owczarka niemieckiego i nie żałuję
poza tym mam słabość do psów pasterskich
Palatina, masz prześliczne suczki
moja dawna nauczycielka miała takie i tylko dlatego ja lubiłam
i tak do tematu, moja 8 letnia już suczka
satanka666 - Pią Wrz 28, 2007 20:43
| sechmet napisał/a: | | kupuję właśnie border collie, |
zazdraszczam!
| polna napisał/a: | Satanka dla bc wielki ogórd jest mało potrzebny, on potrzebuje Ciebie. |
| sechmet napisał/a: | a dużego ogrodu to on raczej nie potrzebuje
tylko pracy z tobą |
no tak, ale ruchu mu troche trza.
|
|
|