To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

Pyl - Wto Cze 14, 2011 11:27

Zamówienie poszło. Jak dotrze dam znać.
Pyl - Wto Cze 21, 2011 07:46

Przyszło wczoraj zamówienie z zooplusa, wszystko już poporcjowane i wrzucone do auta. Ponieważ wyjeżdżam w czwartek raniutko to proszę zainteresowanych o kontakt (na PW dostaliście nr telefonu) i w miarę sprawny odbiór.
klauduska - Wto Cze 21, 2011 09:02

a ja podnoszę, bo nie miałam czasu zrobić zamówienia, ale muszę je zrobić [5 kg Timy i Tima Natur] :)
Niamey - Wto Cze 21, 2011 10:30

a za ile będzie zamawiać? Bo ja o czymś zapomniałam i może się dołączę.
klauduska - Wto Cze 21, 2011 10:37

za dużo. na razie mam za 225, ale jeszcze się osoby dołączają :)
Niamey - Wto Cze 21, 2011 10:49

klauduska, miałam na myśli za ile czasu :)
klauduska - Wto Cze 21, 2011 10:59

lol. no generalnie nie już teraz-dzisiaj, ale do końca tyg na pewno. raczej jutro wiecz bym chciała zrobić, zeby w pt rano posłać im potwierdzenie przelewu, żeby zamówienie przygotowali i pon-wt-śr, żeby już było, bo mi się karma kończy..
klauduska - Wto Cze 21, 2011 14:06

sorry, za ppp, ale brakuje nam tylko 90zł do zrobienia zamówienia zbiorczego. może ktoś chce się jeszcze dołączyć :) ??
klauduska - Pią Cze 24, 2011 19:56

zamówienie poszło przed chwilą :)
klauduska - Sob Lip 02, 2011 13:38

zamówienie przyszło.
mmarcioszka - Pią Lip 08, 2011 12:25

Czy są jacyś chętni na Timę Rattimę? Jeśli tak, to w przyszłym tygodniu zrobiłabym zamówienie na 15kg(chyba, że będzie więcej chętnych ;) ). Zapraszam na PW!
Oli - Pią Lip 08, 2011 13:04

mmarcioszka, ja chętnie wezmę drugie 15 kg, to można kupić ten dwupak. :)
mmarcioszka - Pią Lip 08, 2011 21:07

Oli napisał/a:
mmarcioszka, ja chętnie wezmę drugie 15 kg, to można kupić ten dwupak. :)

Ja chcę jakieś 4kg mam już chętną na 2,5kg, więc jeśli znajdą się jeszcze chętni na jakieś 8kg, to zamówię dwupak :]
Jeśli chcecie coś jeszcze(smkołyki etc.), to też piszcie ;) Zamówienie zrobię najpóźniej w czwartek(chyba, nie zbiorę chętnych na Timę :( ).

blanny - Nie Lip 10, 2011 18:40

Nie zamawiajcie na razie nic, czego potrzebujecie na już-teraz. Ja czekam już tydzień na kuriera. (Dziś równo tydzień mija.) Na ich facebooku po wpisach widać, że ludzie czekają i po dwa tygodnie nawet i więcej. No i jeśli potrzebujecie żarcia, bo Wam się skończy za dwa tygodnie, to zamówcie teraz, może dojdzie. :P
Frag - Nie Lip 10, 2011 19:33

blanny nie strasz - zamówiłam w piątek żarcie i różne takie. I naprawdę mam nadzieję, że to zamówienie szybko do mnie dojdzie...
Do tej pory co mogłam zamawiałam na animalia.pl - mają duuużo niższe ceny niż w zooplusie i żadnych problemów jak dotąd. Niestety nie mają wszystkiego. Pozostaje mi czekać na kuriera ;)