To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. II

Szura - Śro Mar 26, 2008 17:55

Beza momentalnie łapie, czego się od niej chce, a Natalia wkłada duuużo czasu i pracy w jej szkolenie, co jak widać daje efekty.

Ja ją podziwiam, że wytrzymuje z takim psem - Bez nigdy się nie męczy, zawsze ma ochotę na zabawę i bieganie. Owczarki... :shock:

AngelsDream - Śro Mar 26, 2008 21:35

http://www.youtube.com/watch?v=Cojd4tYjWLc

O wilczak się przytulił i gryzie...

Andzia - Śro Mar 26, 2008 21:42

AngelsDream, :falover: jaka ciapa :serducho: uwielbiam małe wilczakowate stwory!!!
Mała Mi - Śro Mar 26, 2008 21:44

Ange, jaki boski!!! i jak się słodziutko rozjechały mu nóżki!!! :serducho: :serducho: :serducho:
AngelsDream - Śro Mar 26, 2008 21:48

Musieliśmy zdjąć materac z łóżka, bo małego źle kusił. Musimy coś wymyślić, żeby się nie ślizgał, bo to niezdrowe. W sumie odkąd materaca nie ma, to łóżko już nie jest takie fajne :P
Andzia - Śro Mar 26, 2008 21:51

AngelsDream napisał/a:
W sumie odkąd materaca nie ma, to łóżko już nie jest takie fajne :P

no a jak :D mały jest spryciarz i tyle :P

satanka666 - Śro Mar 26, 2008 22:46

http://fc05.deviantart.co...y_akashunia.jpg łapul
http://fc01.deviantart.co...y_akashunia.jpg nosul

babyduck - Śro Mar 26, 2008 22:50

No bo co to za łózko... bez materaca. A rozjazd łap na 4 strony świata cudowny. Uwielbiam w szczeniakach taką ciapowatość.
AngelsDream - Śro Mar 26, 2008 23:04

1. Leżę, leżę - położyłem się ze zwierzem. 2. :nuda:

1. Wystawiamy sałatkę. 2. :serducho: 3. Poszukiwany?

Jak wilczak niedźwiedziowi, tak niedźwiedź wilczakowi.

Oli - Śro Mar 26, 2008 23:18

Beza, super wyszkolona - strasznie mi się podobają takie rzeczy. Widziałam kilka razy tzw. taniec z psem i bardzo mi się to zawsze podoba. Czy Tess chce szkolić Bezę do frisbee? W sumie sunia skoczna jest to może by się sprawdziła.

Z Baaja uroczy ciaput. :serducho: Widać, że bardzo się stara, ale jeszcze tyle rzeczy go rozprasza...

Jamnik jak dla mnie bezkonkurencyjny. 8) :serducho:

AngelsDream - Śro Mar 26, 2008 23:22

Olimpia napisał/a:
Widać, że bardzo się stara, ale jeszcze tyle rzeczy go rozprasza...

Czasami stara się za bardzo ;)

Szura - Śro Mar 26, 2008 23:27

Olimpia, chodziły na frisbee, teraz znów się nad tym zastanawiają. ^^ Głównie trenują agility, gdzie mają osiągnięcia, no i od jakiegoś czasu trenują flyball.

Z tego, co wiem, taniec z psem Tess chce trenować z drugim psem, gdy się takowy pojawi. :)

AngelsDream - Śro Mar 26, 2008 23:29

Szura napisał/a:
Olimpia, chodziły na frisbee, teraz znów się nad tym zastanawiają. ^^ Głównie trenują agility, gdzie mają osiągnięcia, no i od jakiegoś czasu trenują flyball.

Z tego, co wiem, taniec z psem Tess chce trenować z drugim psem, gdy się takowy pojawi. :)

Potwierdzam :>

pituophis - Czw Mar 27, 2008 00:23

Strasznie ladnie wyszli Baaj z Miskiem i Baaj z Fadirem. Fadir sam oblazl psa?

Ja w ogole podziwiam ludzi z owczarkami, ta koncentracja na wlascicielu. Jak to dobrze ze PSPP sa samodzielne (i zdekoncentrowane zwykle, bo interesuja sie wszystkim naraz :P ).

Wlasnie dostalem maila od rosyjskiej posiadaczki xoloitzcuintle, z ktora jakis czas koresponduje. Jej pies wylazil z ogrodka po siatce i zwiedzal okolice, po czym wracal ta sama droga. Nie wierzyla, dopoki sasiedzi nie zrobili zdjecia. Xolak lazil po okolicy, wyjadajac ludziom z ogrodkow owoce i rozne wloszczyzny.

agacia - Czw Mar 27, 2008 00:27

Bylam przed chwila z dziewczynami na spacerze i zwialo przed nami stado dzikow dosc liczne. Dobrze,ze za plotem byly :)