To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Polecani - [polecam] [Gdańsk] ul. Feniksa 28, Osowa dr Anna Bielska

Kasia_89 - Pon Paź 17, 2011 19:46

Off-Topic:
Mnie to obojętne, mam całkiem blisko xD
Mój transporter został pożyczony przez dziewczynę która adoptowała Bradisia, więc muszę z dzieciakami pod kurtką jechać.
Nic im nie będzie nie?

EpKee - Pon Paź 17, 2011 20:11

Zależy jak blisko ;) Bo ja jestem uzależniony od ojca, więc między 9 a 14 :P Napiszę tutaj konkretniej jak już będę wiedział.
Kasia_89 - Pon Paź 17, 2011 20:15

Autobusem 5 minut plus 10 na nogach, tak więc 15 minut mniej więcej. Tylko autobusy różnie jeżdżą, zwłaszcza od 8:00. Właściwie jeżdżą kiedy mają ochotę.
<randka u weterynarza :P >
Koniec spamu xD Zapraszam na gg lub PW Panie Admin :lol:

paullla17 - Sob Paź 29, 2011 11:45

czy ktoś leczył na Osowie szczura z problemem w krążeniu? pytam się bo w lecznicy u debisa już 3 razy byłam i nic a transportowanie szczura kolejką do gdańska i szukanie jeszcze było by trochę wydaje mi się że nie za bezpieczne dla szczura mimo że mam mocno osłonięty transporter.
Layla - Sob Paź 29, 2011 13:46

paullla17, a jaki masz problem? Leczyłam u dr Ani chyba z 5 jak nie więcej szczurów z niewydolnością krążenia. W Trójmieście nie ma wielkiego wyboru, jedź na Osowę, ale popatrz w grafik kiedy jest dr Ania.
paullla17 - Sob Paź 29, 2011 14:10

ok dzięki, postaram się dowiedzieć co i jak i się tam jak najszybciej wybiorę.

a mój problem z krążeniem opisałam tu:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=10763

Był wcześniej poruszany temat kastracji na Stryjskiej, chodziłam tam wiele razy i często mam problemy dzisiaj czwarty lekarz będzie mi badał szczura i jadę właśnie na Osowie bo limit na stryjskiej wyczerpałam ale wcześniej kastrowałam tam 2 szczury 1 przeżył i sam fakt że tam jest do mięśniowa a na Osowie wziewna powinien już wystarczyć do decyzji.

Lavi - Pią Lis 11, 2011 20:07

Ludki kochane jakim autobusem dojechać do dr. Ani? Z Oliwy z pętli w co wsiąść? Muszę jechać z chłopakami w końcu na wizytę i chcę to załatwić jak najszybciej, bo znowu odłożę i nie pojedziemy.
Czy Dr. Ania przyjmuje w soboty? Bo na stronie jest napisane, że lecznica czynna.

Aleks1 - Pią Lis 11, 2011 20:10

Lavi napisał/a:
jakim autobusem dojechać do dr. Ani? Z Oliwy z pętli w co wsiąść?

Najlepiej wsiąść do 179 ale dojedziesz także 169

Lavi - Pią Lis 11, 2011 20:13

I na jakim przystanku wtedy wysiadać? Osowa - obwodnica?
Cola - Pią Lis 11, 2011 20:18

Lavi, sopocka
Kasia_89 - Pią Lis 11, 2011 20:28

171 też da radę i również na Sopockiej wysiadać :)
natkapatka - Pią Lis 11, 2011 21:04

Kochani własnie ja muszę wybrać się na pierwszą wizytę ze Szczurosławem i zastanawiam się czy do weta do którego jężdżę z psem od 8 lat. Powiedzcie mi co trzeba sprawdzić na takiej wizycie itp. To nasz pierwszy i szczurek, więc poradźcie :)
Kasia_89 - Pią Lis 11, 2011 21:38

Proste, najlepiej iść do polecanego na forum weta a się nie zawiedziesz :P
Kasik - Pią Lis 11, 2011 21:38

natkapatka, jedź po prostu do dr Ani, nie trzeba się zastanawiać :) No chyba, że chcesz jechać z nim tak o, na kontrolę. Ale i tak nie radzę, bo nawet osłuchanie szczurka różni się od osłuchiwania psa i trzeba mieć w tym wprawę, szczur oddycha o wiele szybciej, jego serduszko bije kilka razy szybciej niż psa.
Layla - Sob Lis 12, 2011 06:14

Lavi, jechałam w czwartek, ty cholero :P Wsiadasz w Oliwie w 171, 179, lub 169. Teraz będę jechała 21.11, na powtórną iwermektynę.