Oddam - Przygarnij wacika...
PALATINA - Sob Gru 15, 2007 08:11
nezu, dzięki
Wszystkim przypominam, że u Ani (farasi) jest jeszcze trochę "siostrzyczków" i "braciszków" oliverowych - na pewno równie cudnych i wspaniałych!!
falka - Sob Gru 15, 2007 08:26
PALATINA, jestem pod wrażeniem - cudne zdjęcia! przepiękne!
persefona4 - Pon Gru 17, 2007 13:45
A ja właśnie jestem na etapie przemyśleń brać czy nie brać....moje serce każe mi brać pod swój dach białego chłopaczka tym bardziej że zakupiłam moim pociechom dużą klaciore mam już jedno białe cudo które kocham nad życie i uważam że waciki to najpiękniejsze ogonki pod słońcem, ale musze to jeszcze dobrze przemyśleć no i też kwestia transportu...ahh
PALATINA - Pon Gru 17, 2007 13:51
persefona4,
Nie mówię: BIERZ!!!
Ale mówię: POMYŚL intensywnie
persefona4 - Pon Gru 17, 2007 14:28
myśle, myśle a skąd dokładnie są waciki z warszawy? bo wiem ze u Ani(farasi) przebywają waciki z laboratorium czekające na domek? Kurcze jestem bardziej na tak,mój chłopak mi już powiedział, że skoro ja juz tak mówie o maluszku jakby był już mój, więc on już wie że i tak go wezme;D
z wawy byłobymi na pewno łatwiej skołować ewentualny transport...
persefona4 - Pon Gru 17, 2007 19:00
ahh przełamałam się i zdecydowałam, biore wacika. Teraz tylko musze uzgodnić jak, gdzie i kiedy...odbiór
nie mogłam przejść obojętnie....wszystkich maluchów nie wezmę ale chociaż jednemu z moge zapewnić kochający dom
mały będzie u mnie już w ten piątek
PALATINA - Śro Gru 19, 2007 17:42
persefona4 napisał/a: | mały będzie u mnie już w ten piątek |
Bosko!
persefona4 - Śro Gru 19, 2007 18:07
Tez się ogromniaście ciesze i doczekać nie moge mojego białaska:) w końcu to kolejny ogon do kochania i braciszek Oliverka
PALATINA - Śro Gru 19, 2007 18:11
Czekamy razem z Tobą, a potem... to chyba wiesz....
persefona4 - Śro Gru 19, 2007 18:14
PALATINA napisał/a: | Czekamy razem z Tobą, a potem... to chyba wiesz.... |
O to się nie martw wręcz zasypie fotami, tylko pewnie dopiero następnego dnia. Dam maluchowi odpocząć po podróży
helen.ch - Śro Gru 19, 2007 18:22
persefona4 napisał/a: | ahh przełamałam się i zdecydowałam, biore wacika. | jejujejujej cieszę się z Tobą
falka - Śro Gru 19, 2007 20:52
persefona4, też się cieszę bo uwielbiam albinoski a Piorun w Twoim podpisie jest przecudowny
persefona4 - Sob Gru 22, 2007 13:55
Mały od wczoraj już u mnie:) jest kochaniuteńki przyznaję się, że z początku szczerze wahałam się czy wziąść malucha ale było warto!! to rozrabiaka o pyszczku aniołka i straszny przytulak, który rozkochał mnie na całego lgnie do ludzi i nic nie może umknąć jego uwadze...
A oto Schengenek
ps. dla nienasyconych więcej fot i filmiki zamieszczone w temacie o moich ogonach;]
niekompatybilna - Pią Lut 08, 2008 19:29
Czy jest jeszcze szansa na jakiegoś małego albinoska?
AngelsDream - Pią Lut 08, 2008 19:31
http://sps.forall.pl/viewtopic.php?t=1200
http://sps.forall.pl/viewtopic.php?t=1199
|
|
|