To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

O szczurach ogólnie - Husky i ich wybarwianie się

Pyl - Wto Sie 23, 2011 14:44

Bezsenna, nie sugeruję, że powinnaś zaczynać nowy temat - raczej myślę, że skoro temat ma czemuś i komuś służyć to warto go poczytać ;)
Co do miniatur już Ci quag odpisała. Problem tkwi w jakości mojego łącza do internetu :|

Bezsenna - Wto Sie 23, 2011 14:49

Off-Topic:

quagmire, w regulaminie znalazłam info z takimi rozmiarami więc uznałam, że jest OK.
dzięki za naprowadzenie. poczytam w wolnej chwili a póki co i tak nie będę nic wstawiać.

Oli - Nie Sie 28, 2011 23:34

moje trzy husky - zdjęcie z początku i z dziś

Lizak

Oliver Twist (tu pierwsze zdjęcia są "stare", bo z samego początku mam na starym popsutym kompie)

Johny Walker

mintyy - Pon Sie 29, 2011 20:31

Oli, Omatkko jakie bielusie ! Jak snieg ! Nigdy bym nie powiedziala ze to huskulce !
Bel - Pon Sie 29, 2011 22:02

Golas był black husky- niestety nie posiadam fotek z okresu dzieciństwa. Mimo wszystko widziałam go jako małą czarną kluseczkę a potem?

mintyy - Wto Sie 30, 2011 10:58

Bel, ale slodziak...i faktycznie czarny jak wegiel ♥
furburger - Wto Sie 30, 2011 12:44

Księżniczka gdy była mała

Księżniczka w wieku 9 miesięcy

mintyy - Wto Sie 30, 2011 15:09

furburger, Cudna ! COraz bardziej mi sie huskulce podobaja <3

Off-Topic:
furburger, Wiem ze temat o huskulcach i wybielaniu sie ale nie moge sie powstrzymac ...skad wytrzasnelas takie piekne truskawki?!

furburger - Wto Sie 30, 2011 16:27

a to dawno temu było z biedronki hahahah ;D
Oli - Wto Sie 30, 2011 16:34

mintyy, dla mnie husky to jedno z piękniejszych znaczeń, bo nigdy nie wiadomo co z tego wyjdzie, a całe swoje życie szczur się zmienia z wyglądu, więc jest interesująco :D
mintyy - Wto Sie 30, 2011 16:36

Oli, hehe zaczynam w to wierzyc ...Zobaczymy jak to wyjdzie bo poki co narazie nie wiem ~ Jesli nie wyjdzie z tymi ktore zarezerwowalam zaczne sie za jakimis huskulcami ogladac xD
wojsza - Śro Sie 31, 2011 23:18

Bu husky fajne są :D się stracham że nasza wybieleje bo ma fajne barwy ale co tam :) i tak jest zajebiaszcza :P
Cegriiz - Sob Wrz 10, 2011 17:20

Barelka - mój grubasek :mrgreen: :

Ta na górze, mniejsza* :)

Ciut czasu temu:

* Teraz to taki wielki szczur urósł i jeszcze bielsza jest....

wojsza - Nie Wrz 11, 2011 10:13

Ale widać że charakternik z szczurzastego ;D bardzo fajny
Cegriiz - Nie Wrz 11, 2011 20:52

Fakt :) Obie to małe potwory :P Z czego Barelka wszystko lubi gryźć... Oprócz właścicielki oczywiście:]