To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [W-wa] jedna dziewczyna husky nadal bez domu

Martini - Śro Mar 28, 2012 12:50

czartoria, najpierw sprawdzę, inwestycja w kastracje dla niezaciążonych tymczasów to jednak nie moja bajka póki co, z całym szacunkiem dla idei kastracji:)
Kastracja była umowiona, ale wobec niestwierdzonej ciąży została odwołana. Wszystko przed nami:)

Dredziowata - Śro Mar 28, 2012 15:04
Temat postu: Witam
Hej !

Jeśli jakaś samiczka nie znalazła domu to ja z chęcią przygarnę 1 lub 2 ..

Pozdrawiam.

Ps. A Jeśli ogłoszenie jest nieaktualne to prosiłabym ko kontakt kogoś z okolic Warszawy kto ma do oddania jakąś dziewczynkę.

:mysza:

czartoria - Śro Mar 28, 2012 17:17

Oby się okazało, że laski niezaciążone jednak.
Dredziowata, są do adopcji dwie 3-4miesięczne samiczki, ale Martini najpierw musi się upewnić że nie są w ciąży. Jest też miesięczna dzidzia samiczka, ale nie wiem czy nie zostanie u Martini (?)

Martini - Śro Mar 28, 2012 17:20

czartoria napisał/a:
ale nie wiem czy nie zostanie u Martini

dlaczego miałaby zostać? Już ma domek, w poniedziałek do niego pojedzie, a z Dredziowatą będziemy się dogadywać:)

czartoria - Śro Mar 28, 2012 17:24

Moje wątpliwości wzięły się z tego postu:

Martini napisał/a:
marchewusia, ja się zakochałam w tym maleństwie, które jest u mnie :lol: zachowuje się zupełnie nie jak maluch, taka wystraszona sierotka z ochronki, i jest tak przeuroczo nieśmiała, że serce mi się roztapia - chociaż wolę szczury z charakterkiem;)

Martini - Śro Mar 28, 2012 17:27

czartoria, zakochać się mogę, ale tymczas to tymczas:) do zakochania i do oddania:)
czartoria - Śro Mar 28, 2012 18:18

Maleństwo z wujkami:

Szaraczek:

Borsuczek z Zygmuntem:

marchewusia - Śro Mar 28, 2012 18:22

Dlaczego mi to robisz.... ;(
valhalla - Śro Mar 28, 2012 18:26

Martini napisał/a:
czartoria, zakochać się mogę, ale tymczas to tymczas:) do zakochania i do oddania:)

Zazdroszczę podejścia, serio. Mi było tak trudno oddać śmietnikowce, choć wiem, że nowi opiekunowie dbają o nie i je rozpieszczają ;( Musiałam zostawić sobie Mlekołaka. I tak samo z haszczakami teraz... naprawdę zacznę brać na DT samice, bo o takie GMR, żeby mieć 2 stada albo kastrować samiczkę tylko po to, by dołączyć ją do chłopów, to siebie nie podejrzewam ;)

Dredziowata - Śro Mar 28, 2012 20:09

No... musiałam jeszcze wypełnić ankietę... i zobaczymy czy się "zakwalifikuję" .
Lux - Śro Mar 28, 2012 21:17

Melduję, ze mała myszunia ląduje u mnie i lubego (spokojnie, będzie miała małą koleżankę, z hodowli Emerald Moon) i obiecuję kochać ją, miziać i zapewnić jej porządny, spokojny dom :mrgreen:

W poniedziałek jedziemy do W-wy po malutką, z Gdańska, jeśli są jakieś szczurki do transportu dla kogoś po drodze to my się polecamy :P

espada - Czw Mar 29, 2012 08:18

cieszę się, że jesteśmy z jedną adopcją do przodu 8:)
Martini - Pią Mar 30, 2012 19:33

szczurzynki ode mnie nie są zaciążone!
za dzisiejsze usg znienawidzą mnie do końca życia:)

marchewusia - Pią Mar 30, 2012 20:25

: ) nie mogę się napatrzeć :(
eh, Martini to jednak nie doczekasz się klusek ;p
twoje obawy poszły w kąt ;]

Martini - Pią Mar 30, 2012 20:30

marchewusia napisał/a:
eh, Martini to jednak nie doczekasz się klusek ;p

jak by to powiedzieć... specjalnie nie wyczekiwałam :lol: