Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI 

wuwuna - Czw Lut 23, 2012 14:11

| Hanami napisał/a: | 	 		  | wu, na jak to, które? No VII po prostu | 	  Hanami, ale 5 od tyłu czy od przodu        

kefija,maluchy już u mnie!!         są cudowne. Najlepsiejsza jest fuzziczka i białobrzuszek, ale składam zażalenie, czemu blazedzik nie ma czerwonych oczu   
												 Hanami - Czw Lut 23, 2012 14:20
  Wunia, no! Po prostu VII    A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe.
												 wuwuna - Czw Lut 23, 2012 14:52

| Hanami napisał/a: | 	 		  | A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe. | 	  hm wiesz, nie wiem czy ja już mówiłam, ale uzależnienie od kolekcjonowania czerwonych oczek sięga u mnie obecnie zenitu.   
												 Hanami - Czw Lut 23, 2012 17:16
  wuwuna Rozumiem, że dokupić te ślepka. Tylko podaj wzrost malucha, żeby dopasować wielkością. Inaczej ludzie będą mogli myśleć np., że cierpi na Basedowa gdyby były zbyt duże.
												 mmarcioszka - Czw Lut 23, 2012 18:02
  wuwuna, wrzuc zdjęcia całego stada. Ja już nie mogę się doczekać swojego...
												 kefija - Pią Lut 24, 2012 03:15
  wuwuna,     przegapiłam    niedoczytałam    proszę o wybaczenie    

mmarcioszka, mam nadzieję że poczta nie wycięła jakiegoś psikusa....daj znać jeśli jutro nie dotrze  
												 Nisia - Pią Lut 24, 2012 10:16
  A czy można by poprosić o szczurka czarnego, z małym irishkiem na klatce piersiowej, białymi skarpetkami, białym noskiem i czarno-białymi wibrysami (niektóre czarne, niektóre białe)? Oczka czarne, uszka standard.

Mojemu ikeowemu stadku przydałby się nowy kompan....
												 Kluska - Pią Lut 24, 2012 13:21
  Miałam się odezwać i znowu zapomniałam, proszę o wybaczenie     

W następnym tygodniu na 100% odbiorę ogonka!
												 mmarcioszka - Pią Lut 24, 2012 14:36
  kefija, listonosz własnie przyniosł mi szczurka      Dziękuję i również uważam, że to już nie jest miot kontrolny  
												 Hanami - Sob Lut 25, 2012 10:34
  Kefija, a widzisz? Nie ja jedna jestem tego zdania. Zgłaszaj do SHSRP hodowlę AMIGURUMI na pełnych prawach. Argument? Daję Ci najmocniejszy: najbezpieczniejszy miot, w którym raczej nie ma szans na inbred, bo włóczka z włóczką niespokrewnione.  
												 Asica21 - Sob Lut 25, 2012 11:19
  a il te cuda kosztują?
												 kefija - Wto Lut 28, 2012 23:06
  Azi?????

mmarcioszka - Wto Lut 28, 2012 23:20
  kefija, piękne blutki. A ja sobie własnie siedzę ze swoimi pannami i BESem by Amigurami i dochodzę do wniosku że chyba mam już jedno połączone stado, bo szczur od Ciebie jest bardzo grzeczny i uległy  
												 pszczoła - Wto Lut 28, 2012 23:38
  o nie.... kefija, a byłabyś w stanie zrobić dla mnie blazeda???   
												 kefija - Śro Lut 29, 2012 00:36
  kochani bardzo się cieszę z pochwał    notuję sobie wszystkie Wasze życzenia ale proszę o cierpliwość...mam ostatnio sporo pracy i ogonki powstają wolniej...

Nisia, życzenie zanotowane,  jak zrobię wkleję zdjęcie do akceptacji

pszczółka, chętnie ale tak jak wyżej

Asica21, 30 zł.

Kluska123, mały tęskni     

Hanami, zanim się zwrócę do SHSRP , ogarnę moją wiedzę o odmianach   

| 

|  

|