Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI
wuwuna - Czw Lut 23, 2012 14:11
Hanami napisał/a: | wu, na jak to, które? No VII po prostu | Hanami, ale 5 od tyłu czy od przodu
kefija,maluchy już u mnie!! są cudowne. Najlepsiejsza jest fuzziczka i białobrzuszek, ale składam zażalenie, czemu blazedzik nie ma czerwonych oczu
Hanami - Czw Lut 23, 2012 14:20
Wunia, no! Po prostu VII A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe.
wuwuna - Czw Lut 23, 2012 14:52
Hanami napisał/a: | A Twojemu blazedzikowi mogę kupić czerwone guziczki do przyszycia w miejsce czerwonych ślepek. Chcesz? Ładne kupię, oczkowe-szczurkowe. | hm wiesz, nie wiem czy ja już mówiłam, ale uzależnienie od kolekcjonowania czerwonych oczek sięga u mnie obecnie zenitu.
Hanami - Czw Lut 23, 2012 17:16
wuwuna Rozumiem, że dokupić te ślepka. Tylko podaj wzrost malucha, żeby dopasować wielkością. Inaczej ludzie będą mogli myśleć np., że cierpi na Basedowa gdyby były zbyt duże.
mmarcioszka - Czw Lut 23, 2012 18:02
wuwuna, wrzuc zdjęcia całego stada. Ja już nie mogę się doczekać swojego...
kefija - Pią Lut 24, 2012 03:15
wuwuna, przegapiłam niedoczytałam proszę o wybaczenie
mmarcioszka, mam nadzieję że poczta nie wycięła jakiegoś psikusa....daj znać jeśli jutro nie dotrze
Nisia - Pią Lut 24, 2012 10:16
A czy można by poprosić o szczurka czarnego, z małym irishkiem na klatce piersiowej, białymi skarpetkami, białym noskiem i czarno-białymi wibrysami (niektóre czarne, niektóre białe)? Oczka czarne, uszka standard.
Mojemu ikeowemu stadku przydałby się nowy kompan....
Kluska - Pią Lut 24, 2012 13:21
Miałam się odezwać i znowu zapomniałam, proszę o wybaczenie
W następnym tygodniu na 100% odbiorę ogonka!
mmarcioszka - Pią Lut 24, 2012 14:36
kefija, listonosz własnie przyniosł mi szczurka Dziękuję i również uważam, że to już nie jest miot kontrolny
Hanami - Sob Lut 25, 2012 10:34
Kefija, a widzisz? Nie ja jedna jestem tego zdania. Zgłaszaj do SHSRP hodowlę AMIGURUMI na pełnych prawach. Argument? Daję Ci najmocniejszy: najbezpieczniejszy miot, w którym raczej nie ma szans na inbred, bo włóczka z włóczką niespokrewnione.
Asica21 - Sob Lut 25, 2012 11:19
a il te cuda kosztują?
kefija - Wto Lut 28, 2012 23:06
Azi?????
mmarcioszka - Wto Lut 28, 2012 23:20
kefija, piękne blutki. A ja sobie własnie siedzę ze swoimi pannami i BESem by Amigurami i dochodzę do wniosku że chyba mam już jedno połączone stado, bo szczur od Ciebie jest bardzo grzeczny i uległy
pszczoła - Wto Lut 28, 2012 23:38
o nie.... kefija, a byłabyś w stanie zrobić dla mnie blazeda???
kefija - Śro Lut 29, 2012 00:36
kochani bardzo się cieszę z pochwał notuję sobie wszystkie Wasze życzenia ale proszę o cierpliwość...mam ostatnio sporo pracy i ogonki powstają wolniej...
Nisia, życzenie zanotowane, jak zrobię wkleję zdjęcie do akceptacji
pszczółka, chętnie ale tak jak wyżej
Asica21, 30 zł.
Kluska123, mały tęskni
Hanami, zanim się zwrócę do SHSRP , ogarnę moją wiedzę o odmianach
|
|
|