Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
Karena - Sob Wrz 03, 2011 17:05
ja centrum Poznania
Bel - Sob Wrz 03, 2011 17:32
na linii metra mogę rozwieźć
Oli - Sob Wrz 03, 2011 18:32
ja mieszkam na Gocławiu, ale w środę wyjeżdżam, więc raczej odpadam
mmarcioszka - Sob Wrz 03, 2011 20:46
Lepiej niech ktoś się zgłosi, bo ja mogę odebrać i nawet trochę porozwozić, ale z góry uprzedam, że tych, którzy zamówli dużo czeka odbiór ode mnie z Nieporętu
Agusia - Sob Wrz 03, 2011 23:12
Spokojnie, jeszcze nie ogarnęłam transportu z UK.
Agusia - Śro Wrz 07, 2011 15:05
Paczka zaginela.
Danego dnia kiedy miala przyjsc do kolezanki, jej chlopak czekal w domu i czekal i nic.
Na stronie kuriera, napisali , ze doreczone, tzn:
Your parcel has been delivered, signed for by SAFE PLACE, on 02 Sep 2011 at 14:47
Wiec skoro jej chlopak nie ma paczki, a byla taka adnotacja to stwierdzilysmy, ze landlord ją odebrał.
Jak sie okazało w poniedzialek landlord tez jej nie ma!!!
Jak ktoś chce mogę podać całą korespondencję.
W każdym razie na pewno się wszystko zjadzie, jest to tylko kwestia czasu.
Proszę się nie denerwować , działam
Karena - Śro Wrz 07, 2011 16:31
Agusia, o kurcze..
no to ładnie. to w sumie dobrze, ze do pl doszła bo już całkiem by nie było chyba wiadomo gdzie jest.
no to teraz szukanie heh
Agusia - Śro Wrz 07, 2011 16:45
Karena ja mówię o UK, do Pl nie została wysłana.
Od poniedziałku wieczorem jej szukamy, kurier ją zagubił, albo nie wiem co zrobił.
Karena - Śro Wrz 07, 2011 16:49
Agusia, tfu miałam napisać, że NIE doszła. 'nie' mi umknęło nie wiem jak.
kurcze ale jakieś potwierdzenia odbioru itd coś jest? jakiś podpis odbiorcy kurier musi mieć , żeby w systemie odnotować , że paczka dostarczona itd.
damn it
Agusia - Śro Wrz 07, 2011 21:28
Potwierdzenia odbioru nie ma, bo nikt upowazniony jej nie odebral.
To jest napisane na stronie firmy kurierskiej:
http://www.dpd.co.uk/serv...TI@WP.PL*411977
pszczoła - Śro Wrz 07, 2011 21:41
Agusia, link jest chyba nieprawidłowy. Jeżeli paczka została przez kogoś odebrana ("Your parcel has been delivered, signed for by SAFE PLACE, on 02 Sep 2011 at 14:47 ") to znaczy, że oni muszą mieć podpis osoby odbierającej.
Nashi - Śro Wrz 07, 2011 21:45
Spotkałam się z takim przypadkiem w Polsce, paczka została doręczona sąsiadowi, ale takiemu nieznanemu, bo nikt nie otwierał drzwi, a kurier chciał się pozbyć. Po zadzwonieniu do centrali okazało się, że podpis nie należy do adresata. Potem już można łatwo odnaleźć odpowiedzialnego za to zamieszanie kuriera. Skończyło się na tym, że wygodny gość musiał się kajać przed szefem i przed adresatem. To da się załatwić, ale najlepiej przez telefon.
I link Kod: | http://www.dpd.co.uk/service/tracking?postcodeDateNotify=SW59SX*OFD*15951*AGAIARTI@WP.PL*411977 |
Agusia - Śro Wrz 07, 2011 22:04
Wiem, wiem, wiem
Działam nad tym.
Na razie to sprawdzają kto niby paczke odebral.
wushu - Śro Wrz 07, 2011 23:24
Zniszczyć go psychicznie! :p
Nie no... oby to sie w sensownym czasie wyjaśniło. Ja juz sie doczekać nie mogę różowości w mej klatce:]
powodzenia i trzymam kciuki
Agusia - Pią Wrz 09, 2011 23:55
Paczka sie znalazla.
Bedzie jeszcze raz wyslane do mojej kolezanki.
Bede informowac na bieżąco.
błąd poprawiony - Lavi
|
|
|