Ogonowy offtopic - Szczurkowe gadżety
Oli - Śro Paź 26, 2011 23:23
umaszczenie jak u szopa, ale że istnieje szczurze umaszczenie opossum, czy dalmatian, to dla dobra nieodmarzniętych uszu możemy przyjąc, że to szczur, ALE musisz doszyc ogon z tyłu
jolaada - Czw Paź 27, 2011 06:45
Dzięki Oli , tak uczynię Choć teraz to już widzę to co Wy. Na szczęście ona jeszcze nie....
Majszczur - Czw Paź 27, 2011 23:02
Wylęgarnia --> http://www.raggyrat.co.uk/raggyrats/raggyrat.htm
Bezsenna - Pią Lis 04, 2011 20:44
Łup z krakowskich wojaży
Asmena - Pią Lis 04, 2011 20:47
Bezsenna, czy to coś konkretnego, czy po prostu figurka?
Bel - Pią Lis 04, 2011 20:48
Asmena, wydaje mi się, że to szklana figurka
Bezsenna - Pią Lis 04, 2011 20:52
Asmena, mówią, że potrzeba jest matką wynalazków, ale... jeśli TY masz na myśli to, co ja myślę, że myślisz, to powiem Ci, że nawet frywolne chopy u mnie w pracy (figurka zadomowiła się na służbowym biurku) o tym nie pomyśleli
Anouk - Pią Lis 04, 2011 20:59
Bezsenna, po przeczytaniu twojego posta post Asmeny nabrał dla mnie nowego znaczenia
Asmena - Pią Lis 04, 2011 21:00
Bezsenna, OMG
Moim skojarzeniem były takie ręce 'wystające' ze stołu, na które nakłada się pierścionki... Ten kinol jest taki idealny do tego... Szczur toaletkowy...
Anonymous - Pią Lis 04, 2011 21:13
Off-Topic: | Bezsenna, glodnemu chleb na mysli.. ;p |
Bezsenna - Pią Lis 04, 2011 21:26
No dobra, to jak na tej świętej spowiedzi przyznaję, że pytanie Asmeny wywołało u mnie skojarzenia rodem ze sklepów z zabawkami dla dorosłych
Ale co by być precyzyjnym: tak, to szklana figurka, nie, nie nadaje się na Szczura toaletkowego, bo jest za mała i delikatna (Asmena, ale pomysł dobry, opatentuj ).
Bocha, no prawda stara jak świat, chyba podrzucę wątek do przeczytania TŻ (od którego notabene dostałam figurkę )
Anouk, a umiejętność patrzenia na świat z różnych perspektyw to cenna i przydatna umiejętność
Anonymous - Pią Lis 04, 2011 21:29
Bezsenna, figurka bardzo fajna w szczegolnosci, ze to szczuras. Mam bzika na punkcie takich rzeczy ;p malych, szklanych, czy porcelanowych Sporo tego mam, ale takiego szczurka jeszcze nie. ;D
Asmena - Pią Lis 04, 2011 21:29
Bezsenna napisał/a: | podrzucę wątek do przeczytania TŻ (od którego notabene dostałam figurkę ) |
Chciałabym zobaczyć jego minę
Bezsenna napisał/a: | Ale co by być precyzyjnym: tak, to szklana figurka, nie, nie nadaje się na Szczura toaletkowego, bo jest za mała i delikatna (Asmena, ale pomysł dobry, opatentuj ). |
Zawsze chciałam mieć coś takiego na pierścionki, ale z kolei nie podobają mi się te ręce (tylko sam pomysł). Hmmm, mamy tu trochę utalentowanych dziewczyn, które robią z fimo i innych takich ...
Bezsenna - Pią Lis 04, 2011 21:39
Asmena, wątpię czy uda mi się uwiecznić ten moment na zdjęciu...
Bocha, gdyby to nie był prezent, mogłybyśmy ponegocjować . Ale jak gdzieś spotkam drugiego takiego, to będę o Tobie pamiętać!
A swoją drogą, nie sądzicie, że w kontekście powyższego, określenie "szczur do miziania" nabiera nowego sensu .
No dobra, ale ja już lepiej skończę z tymi skojarzeniami. (BTW skojarzenia, to mógłby być temat na odrębny wątek).
Asmena - Pią Lis 04, 2011 21:46
Bezsenna napisał/a: | A swoją drogą, nie sądzicie, że w kontekście powyższego, określenie "szczur do miziania" nabiera nowego sensu . |
Dotykałaś kiedyś fuzza?...
|
|
|