Archiwum - Psiaki X
sachma - Pon Mar 14, 2011 15:33
| Ninek napisał/a: | | sachma, a będzie sesja bez papilotów? |
będzie, jak mi odrośnie trochę, na razie, z uwagi na przerwę z wystawach podcięłam grzywę, więc nawet jak postawie mu na lakier to nie wygląda ładnie, po za tym musiałam przesunąć rozety na dupie, bo były za daleko, więc też odrastają sobie na razie Lenny się uczy pozować - na porządną sesję przyjdzie czas jak będę zadowolona z jego wyglądu - a na razie jestem daleka od zadowolenia.
Narowista, dziękuję
babyduck - Pon Mar 14, 2011 16:30
Mój mały, dzielny Smuteczek już ze mną. Bardzo zmęczona i bardzo stęskniona. Odpoczywa sobie pod kocykiem - dzisiaj wyjątkowo będzie miała legowisko w pokoju.
Ninek - Pon Mar 14, 2011 16:39
Ja sie nastawiam psychicznie na ciachnięcie mojej suczy.
Boje sie chciałabym odebrać ją już całkiem na chodzie. W sumie może po znajomości pozwolą mi ją zostawić w lecznicy dłużej...
A Negra jak zawsze śliczna
H. - Pon Mar 14, 2011 16:40
babyduck, ojej, pociesz biedaczka
babyduck - Pon Mar 14, 2011 16:45
Ninek, Negra wracała o własnych siłach. Powoli i chwiejnie, ale sama.
Erato, cały czas to robię
sachma - Pon Mar 14, 2011 16:50
babyduck, to teraz już z górki mimo to nadal kciukam za Negrulca
babyduck - Pon Mar 14, 2011 16:51
dzięki
AngelsDream - Pon Mar 14, 2011 17:57
Jak byliśmy dziś u weterynarza (najpierw Gaja, potem Anima i tak), wpadła do lecznicy dziewczyna z małym pieskiem potrąconym przez samochód...
Piesek zaczął uciekać z patykiem, więc dziewczyna go goniła...
Krew na psie, na drzwiach, makabra, ale rokowania jakieś nawet miał na wyjście z tego.
Sysa - Pon Mar 14, 2011 20:52
sachma, Lenny wygląda tak śmiesznie z tą skupioną, pełną powagi miną i papilotami! Jakby udawał, że ich nie ma!
Zawsze będę podziwiać ludzi, którzy tak dbają o psa włos, mają tyle samozaparcia!
yoshi, ja bym uciekła od razu!
babyduck, kciukamy!
nutaka - Pon Mar 14, 2011 20:56
na początku w ogóle nie wiedział co ma z tą kością zrobić, trzymał w pysku patrzał na mnie i popiskiwał o_O
furburger - Pon Mar 14, 2011 21:08
http://vrzucacz.chill-lab...4_802167553.jpg
Mina w stylu hej mała haha!
sachma - Pon Mar 14, 2011 21:26
| Sysa napisał/a: | Jakby udawał, że ich nie ma! |
bo on powoli zapomina że je ma przyzwyczaja się
Sysa - Pon Mar 14, 2011 21:31
jokada, jeśli przypadkiem będziesz mieć aparat to może zahaczysz gdzieś o szetlandy i coś cykniesz? Byłabym przeogromnie wdzięczna!
Miłej zabawy!
Nas tam nie będzie, ale miotowa siostra Yarpena tak.
sachma, to dobrze!
falka - Wto Mar 15, 2011 11:44
nutaka, mój to samo, dostał taką białą kurzą łapkę to było narzekania że hej
AngelsDream - Wto Mar 15, 2011 13:29
Buractwo ma się nad podziw dobrze.
Przy szyldzie obok Biedronki para zostawiła psa. Na smyczy i w kagańcu - za ciasnym - pies obszczekiwał samochody, trochę ludzi, sikał w obrębie smyczy i... rozsypał ziemię na cały chodnik. Swoim kopaniem uniemożliwiał normalne przejście chodnikiem, a nawet skorzystanie z bankomatu (który chyba i tak nie działał, bo ludzie odchodzili od niego podejrzanie szybko i ze skwaszonymi minami). Z trzema siatkami trudno mi było nagrywać telefonem, ale nagrałam. Właściciel psa ani towarzysząca mu kobieta z małym dzieckiem w wózku nawet nie spojrzeli na bałagan pozostawiony przez czworonoga. Chłopak z opóźnieniem zwrócił uwagę na fakt bycia nagrywanym, usłyszałam, że powinnam się leczyć. Potem postraszył mnie zaskarżeniem, jeśli gdzieś wstawię to nagranie, a potem to już mnie obrażał, trochę przedszkolnie, laska cały czas tylko się śmiała. Na moją uwagę, że w takim syfie, jaki robią, będzie żyło to dziecko, tylko wybuchnęli śmiechem.
Kadry z filmiku wysłałam wraz ze skargą do Biedronki. Ostatnio zakazali zostawiać psy w obrębie wejścia i wiaty, jestem ciekawa, co zrobią teraz.
Na deser stałam w kolejce przed babciami, które nie omieszkały mnie skomentować, gdy (przed zakupami) wyszłam z psami. Baaj robił akurat kupę, panie mnie minęły i z bezpiecznej, jak im się wydawało, odległości puściły parę uwag na temat smrodu. Odpowiedziałam głośno i wyraźnie, że ja po psie sprzątam, więc może śmierdzieć, jeśli się nie umyją, a na razie robią z siebie idiotki.
Starsi ludzie nie zasługują na ten odgórny szacunek z definicji, jeśli sami zachowują się jak prostactwo.
|
|
|