To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

jolaada - Śro Lis 09, 2011 15:47

Wygląda imponująco. Cieszę się, że sprawnie nam to poszło. Dotarło w jednym kawałku?A gdzie zamknięcie dolnych drzwiczek?Widzę jakiś zielony tymczas. Pilnowałam żeby spakować calutki komplet. I nieźle załatwiłaś temat granatowych półek.Super.
magnes - Śro Lis 09, 2011 17:41

Wow, jest świetna. :mrgreen:
Strasznie podoba mi się rozplanowanie przestrzeni, chociaż jest dobra głównie dla młodziaków, no i widzę tam genialną durszlako-deskę :D

kefija - Śro Lis 09, 2011 18:17

Super klateczka taką chciałam mieć jest śliczna!:) i jak urządzona :) mam nadzieję, że uda mi się moją tak "zagracić" :DD ale to chyba będzie trwało cały rok:)) ha :mrgreen: ha póki co chodzę po szmateksach i szukam różnych fajnych rzeczy z których można coś wykombinować:)
wieczoryna - Pią Lis 11, 2011 08:47

Niamey - klatka super, bardzo podoba mi się Twoja aranżacja wnętrza :mrgreen: . Jestem w trakcie urządzania mojego tridoora i może zgapię kilka pomysłów.. Ogólnie jest podobny do Twojej klateczki. Postaram się powrzucać jakieś zdjęcia.
LinakarO - Pią Lis 11, 2011 22:11

jolaada,
jolaada - Pią Lis 11, 2011 22:37

Super. Wygląda nieźle. Muszę wziąć się za tę siatkę.
kefija - Nie Lis 13, 2011 05:36
Temat postu: kilka fotek
dziś dopiero zrobię sesję...ale kilka fotek znalazłam więc wklejam :wink:
Anonymous - Nie Lis 13, 2011 10:15

kefija, klata cudownie ogromna - w życiu bym takiej nie chciała :P :P :P ;)
maris - Nie Lis 13, 2011 11:53

Dawno nie wrzucałam tu zdjęć klaty.

Yellow-Red-Green :D

I mieszkańcy:

kefija, świetne kręte schody :) Też chcę takiego wielkiego szczura ;( Tylko czemu on ma taki długi język? :P

Niamey - Nie Lis 13, 2011 13:05

maris, cudowne zdjęcia :serducho: i piękna klatka :)
kefija, bardzo ciekawe te schody

wojsza - Nie Lis 13, 2011 15:37

Bardzo ładne klatki :D a kurcze chyba się też szarpnę na schodki albo sam skontruje ;o
Asaurus - Pon Lis 14, 2011 00:09

Z racji nadprogramowego, piątego ogona, który ma wkrótce dołączyć do stada, trzeba było powiększyć klatkę. Doszła nadbudówka wysokości 30cm zrobiona ze starej Wiewiórki 70 Interzoo, oraz dodtakowe wyposażenie: dwa czerwone domki z wiader na farbę, dwa hamaki w górnej części, lina wewnętrzna (gryzak) i zewnętrzna do ćwiczeń dla Andaja. Już zamówione, ale jeszcze nie dojechane: kuweta i poidła.

jolaada - Pon Lis 14, 2011 08:21

W pierwszym momencie pomyślałam, że to lodówka :wink: Fajna ta klatka, śmieszna, taka inna.
Majszczur - Pon Lis 14, 2011 08:44

Chyba wszyscy nabrali się na lodówkę :lol1: Ale przynajmniej teraz w lodówce zagościł jakiś ser w czerwonej "skórce" :D :mrgreen:
Asaurus nie wiem czemu, ale... lubię tą klatkę, no coś w sobie ma... oprócz szczurów oczywista :wink:
edit: czy chłopaki rzeczywiście wspinają się po tym sznurze?... wewnętrznym?

quagmire - Pon Lis 14, 2011 10:03

Ładnie z dodatkową czerwienią :)