Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
jolaada - Śro Lis 09, 2011 15:47
Wygląda imponująco. Cieszę się, że sprawnie nam to poszło. Dotarło w jednym kawałku?A gdzie zamknięcie dolnych drzwiczek?Widzę jakiś zielony tymczas. Pilnowałam żeby spakować calutki komplet. I nieźle załatwiłaś temat granatowych półek.Super.
magnes - Śro Lis 09, 2011 17:41
Wow, jest świetna.
Strasznie podoba mi się rozplanowanie przestrzeni, chociaż jest dobra głównie dla młodziaków, no i widzę tam genialną durszlako-deskę
kefija - Śro Lis 09, 2011 18:17
Super klateczka taką chciałam mieć jest śliczna!:) i jak urządzona mam nadzieję, że uda mi się moją tak "zagracić" ale to chyba będzie trwało cały rok:)) ha ha póki co chodzę po szmateksach i szukam różnych fajnych rzeczy z których można coś wykombinować:)
wieczoryna - Pią Lis 11, 2011 08:47
Niamey - klatka super, bardzo podoba mi się Twoja aranżacja wnętrza . Jestem w trakcie urządzania mojego tridoora i może zgapię kilka pomysłów.. Ogólnie jest podobny do Twojej klateczki. Postaram się powrzucać jakieś zdjęcia.
LinakarO - Pią Lis 11, 2011 22:11
jolaada,
jolaada - Pią Lis 11, 2011 22:37
Super. Wygląda nieźle. Muszę wziąć się za tę siatkę.
kefija - Nie Lis 13, 2011 05:36 Temat postu: kilka fotek dziś dopiero zrobię sesję...ale kilka fotek znalazłam więc wklejam
Anonymous - Nie Lis 13, 2011 10:15
kefija, klata cudownie ogromna - w życiu bym takiej nie chciała
maris - Nie Lis 13, 2011 11:53
Dawno nie wrzucałam tu zdjęć klaty.
Yellow-Red-Green
I mieszkańcy:
kefija, świetne kręte schody Też chcę takiego wielkiego szczura Tylko czemu on ma taki długi język?
Niamey - Nie Lis 13, 2011 13:05
maris, cudowne zdjęcia i piękna klatka
kefija, bardzo ciekawe te schody
wojsza - Nie Lis 13, 2011 15:37
Bardzo ładne klatki a kurcze chyba się też szarpnę na schodki albo sam skontruje ;o
Asaurus - Pon Lis 14, 2011 00:09
Z racji nadprogramowego, piątego ogona, który ma wkrótce dołączyć do stada, trzeba było powiększyć klatkę. Doszła nadbudówka wysokości 30cm zrobiona ze starej Wiewiórki 70 Interzoo, oraz dodtakowe wyposażenie: dwa czerwone domki z wiader na farbę, dwa hamaki w górnej części, lina wewnętrzna (gryzak) i zewnętrzna do ćwiczeń dla Andaja. Już zamówione, ale jeszcze nie dojechane: kuweta i poidła.
jolaada - Pon Lis 14, 2011 08:21
W pierwszym momencie pomyślałam, że to lodówka Fajna ta klatka, śmieszna, taka inna.
Majszczur - Pon Lis 14, 2011 08:44
Chyba wszyscy nabrali się na tę lodówkę Ale przynajmniej teraz w lodówce zagościł jakiś ser w czerwonej "skórce"
Asaurus nie wiem czemu, ale... lubię tą klatkę, no coś w sobie ma... oprócz szczurów oczywista
edit: czy chłopaki rzeczywiście wspinają się po tym sznurze?... wewnętrznym?
quagmire - Pon Lis 14, 2011 10:03
Ładnie z dodatkową czerwienią
|
|
|