To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Chomiczki

nezu - Nie Kwi 01, 2012 19:10

W ogóle to składam reklamację (żart oczywiście :P ) Bombom straciła sukienkę. ;p
Smieję się z niej, że się w striptiz chomiczy bawi. ;)

Kudłata jest niemożliwie, ale już bez sukienki.
A jak się błyszczy. :serducho:

Ninek - Nie Kwi 01, 2012 19:15

Haha, to śmiesznie :lol: Buka cały czas kiecke ma.
Ciekawa jestem jak będą wyglądały za jakiś czas. Ni to długowłose, ni krótkowłose - takie 'niewiadomoco' :-P

nezu - Nie Kwi 01, 2012 19:20

I tak najpiękniejsze na świecie. :mrgreen:
Anonymous - Pon Kwi 02, 2012 14:22

Buka jest cudna :serducho:

Ninek gdzie zamawiałaś siatki trixie? Na animalii trzeba strasznie długo czekać a na allegro z przesyłką mi się nie opłaca :/

Ninek - Pon Kwi 02, 2012 15:30

rudziak, na Animalii zamawiałam. Zamówiłam w czwartek późnym wieczorem, w piątek były już u kuriera i dzisiaj dotarły do nas :P Może wyczerpałam ich zapasy? xD
Pytałaś, czy faktycznie jest taki czas oczekiwania jak piszą? Bo czasami to sie nie pokrywa, ja nawet nie wiem co wyświetlało przy moim zamówieniu, bo nigdy na to nie patrze.

Anonymous - Wto Kwi 03, 2012 23:07

Nie pisałam do nich, nawet w sumie o tym nie pomyślałam. Z tego co widzę przy 22 cm jest 5-7 dni a przy 17 cm, które ja chce już 12-16 dni ale może i mi się tak szybko uda :P
rudziak - Czw Kwi 12, 2012 14:36

A więc mamy nowy kołowrotek :mrgreen: Zamówiłam w piątek przed świętami a już wczoraj wieczorem był kurier, więc czas oczekiwania grubo przesadzony :) Niestety jak na razie kołowrotek nie wzbudził emocji, nie ma już gdzie zrobić sobie skrytki na jedzenie :lol: No i muszę przyznać, że spodziewałam się, że będzie chodził trochę lżej. Ale nic, zobaczymy co będzie. Zaczynamy odchudzanie:
Dzień pierwszy - 63 g. (przytył od ostatniego czasu jak go ważyłam)

Helcia - Czw Kwi 12, 2012 20:27

Mój chom uwielbia kopać. Próbował ktoś może dać chomikowi basen dla koszatniczek z piaskiem do kopania? Jeśli tak, to czy się sprawdza?
Bernadeta - Czw Kwi 12, 2012 20:30

Helcia napisał/a:
Próbował ktoś może dać chomikowi basen dla koszatniczek z piaskiem do kopania? Jeśli tak, to czy się sprawdza?

Moja Rewoli kąpała się w tym piasku,bardzo to lubiła.

Helcia - Czw Kwi 12, 2012 20:35

W takim razie muszę swojej Mini sprawić taki prezent :]
rudziak - Czw Kwi 12, 2012 20:38

Helcia napisał/a:
W takim razie muszę swojej Mini sprawić taki prezent :]

Koniecznie :mrgreen: mój chom też uwielbia tarzać się w piasku :)

Helcia - Czw Kwi 12, 2012 20:39

Ja dopiero dziś wyczytałam, że chomikowi można dać basen z piaskiem, bo bym już wcześniej jej dała :wink:
Bel - Czw Kwi 12, 2012 21:52

a Amelcia dwa dni temu skończyła 2 latka i 7 mc :DD trzyma się franca dzielnie :DD chomik nie do zajechania
Ninek - Pią Kwi 13, 2012 10:38

Bel napisał/a:
a Amelcia dwa dni temu skończyła 2 latka i 7 mc :DD trzyma się franca dzielnie :DD chomik nie do zajechania

Łał ^^

Piasek dla choma jak najbardziej. Karłowate świetnie sie tarzają. Moje syryjki głównie sikają - mega wygodna sprawa, bo troty moge raz w miesiącu zmieniać (a i tak tylko dlatego, że mi głupio, że tak długo są - są nadal czyściutkie, sprzątam tylko w domkach, gdzie sie chomy załatwiają).

rudziak - Pią Kwi 13, 2012 11:52

Faktycznie, piękny wiek :mrgreen: