Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1
Pyl - Pon Paź 31, 2011 12:22
wushu, przestań się chwalić, bo też se taką w końcu kupię i będę piłowała jej nóżki
wushu - Pon Paź 31, 2011 12:30
Ja się nie chwalę, to Wy macie chwalić mnie
Po co piłować, na pewno znalazłabyś miejsce żeby postawić ją całą
LinakarO - Pon Paź 31, 2011 12:34
i te różowe półeczki
wushu - Pon Paź 31, 2011 12:39
LinakarO, ale za to super wygląda Twoja biała klatka. Właśnie ją zobaczyłam.
Kiedyś odświeżę sobie klatkę i pomaluję takim sprayem, niekoniecznie na biało, ale opcja dobra. Z ciekawości, ile takiego sprayu trzeba i ile on kosztuje?
Manta - Pon Paź 31, 2011 21:30
Klatka moich trzech uroczych panienek (normalnie na dole jest spory domek, ale sie suszy )
jolaada - Wto Lis 01, 2011 08:20
wushu, chciałabym być Twoim szczurem. Chwalimy, bo jest za co, ba...zazdrościmy nawet, tak troszkę.
furburger, na allegro jest sporo taniej.
Niamey - Wto Lis 08, 2011 23:08
Nowa klatka przyszła (jolaada, dziękuję za sprawną wysyłkę!) Pierwsze urządzenie, ale na pewno będzie zmieniane, bo już mi się nie podoba, no i nie jest optymalne dla Diuny
kasia83 - Wto Lis 08, 2011 23:16
Niamey, jest super , zazdroszczę.
furburger - Wto Lis 08, 2011 23:37
Klatka jest boska
Kasia_89 - Wto Lis 08, 2011 23:48
Ale różowy wypas!
Niamey - Wto Lis 08, 2011 23:49
wcale nie ma aż tak dużo różowych rzeczy, tylko aparat przekłamał kolory Naprawdę tylko taras, pochylnie i duże poidło są różowe.
radzioo81 - Śro Lis 09, 2011 07:25
Niamey, hahaha ale tam fajnie nagracone... dużo różnych rzeczy tam...
można coś podgapić..?
Asmena - Śro Lis 09, 2011 07:32
Niamey, na Twoje klatki to ja najbardziej czekam! Dla mnie jesteś miszczem! Powinnaś zmienić kierunek i iść na dekorację wnętrz, specjalizacja: urządzanie klatek
radzioo81 - Śro Lis 09, 2011 07:37
Asmena napisał/a: | Powinnaś zmienić kierunek i iść na dekorację wnętrz, specjalizacja: urządzanie klatek | hahaha od domu do domu i modelowanie wnętrz klatek...pomysłowe... a poważniej...można tak fajnie klatki urządzać...ja prosty facet musze podpatrywać i się uczyć bo moja wygląda na razie mizernie...
Niamey - Śro Lis 09, 2011 12:15
radzioo81, jak tylko jakiś pomysł pasuje, to jasne korzystaj.
Ja ze swojej strony mogę polecić coś, co zaczerpnęłam od wuni - wisi w prawym górnym rogu (słabo widać, może zrobię zdjęcia przy świetle dziennym). Jest do różowy, składany durszlako-ociekacz. W klatce robi za huśtawkę, można go łatwo rozłożyć na płasko i umyć. Jedyne 10zł w carrefourze Są jeszcze zielone.
I wcale nie jest tak bardzo zagracone - wręcz wydaje mi się pustawo Jeszcze "nie czuję" tej klatki i nie wiem jak najlepiej wykorzystać przestrzeń. Muszę zmienić układ, żeby Diunie się łatwiej wchodziło (daje radę wejść na górę, ale wymaga to od niej wysiłku). Może też jakiś chodniczek na dół, bo kratka nad kuwetą też nie jest dla nie zbyt wygodna (choć póki co fajnie się sprawdza)
No i marzę o kolorowych tarasach ferplasta - zielonym, fioletowym i pomarańczowym. Wtedy pewnie sprzedam jeden różowy i dam sobie spokój z tymi oklejonymi przeze mnie półkami.
|
|
|