Archiwum - Psiaki vol.VII
Mangusta - Czw Lut 25, 2010 16:10
ja zawsze zmieniam trasę spaceru jak tylko widzę psa na horyzoncie - Bajka nadal nie przejdzie obojętnie i zawsze jest atak. ale pochwalę ją (może trochę przedwcześnie ale co tam), na ludzi coraz mniej reaguje i przeszła jej panika na dźwięk klikera. dodatkowo jak trzymam kliker w ręce to wydaje się bardziej skupiona. no, jeszcze półtora tygodnia u mnie, zobaczymy co będzie pod koniec...
Justka1 - Czw Lut 25, 2010 20:08
Fotki z dzisiejszego spaceru.
Czy ktoś z was posiada taką klatkę dla psa? http://allegro.pl/item936...65x64wa_wa.html
Co prawda nie wiem jak bym zabrała się z nią pociągiem,bo jest długa ale potrzebuję kupić klatkę na obóz szkoleniowy.
Czy taka klatka jest dość mocna?
Oli - Pią Lut 26, 2010 06:48
http://demotywatory.pl/1076439/Zesralem-sie zaplułam monitor...
Lavi - Pią Lut 26, 2010 09:15
Oli, Zrobiłam to samo XDD
Layla - Pią Lut 26, 2010 09:21
A propos labków, to sąsiedzi mają sukę, cudownie zrównoważoną, ja tego psa kompletnie nie słyszę, zero ujadania, na spacerach ślicznie przy nodze, jest wspaniała i śliczna. Inny sąsiad ma spenielkę-killerkę, biega luzem, leci na mnie z wrzaskiem i zębami, a właściciel: proszę uważać, ona bywa wredna
Oli - Pią Lut 26, 2010 09:45
Layla napisał/a: | proszę uważać, ona bywa wredna | ja bym mu w najlepszym wypadku odpowiedziała "proszę uważać, ja też"
Layla - Pią Lut 26, 2010 09:57
Oli, coś takiego mu powiedziałam, jak mnie widzi, leci szybko złapać psa (o przywołaniu nie ma co marzyć).
AngelsDream - Pią Lut 26, 2010 10:59
Oli, to takie aktualne. Nie mam gdzie ćwiczyć z psami w okolicy.
Biała - Pią Lut 26, 2010 11:07
Justka1, Zależy od psa, ja bym nie polecała ( Onka mojej znajomej szybko z nią sobie poradziła). Ja mam metalową, jestem zadowolona, bardzo mi się sprawdza na obozach, a ludzie również używają kenneli ( no ale to już raczej opcja dla zmotoryzowanych)
Justka1 - Pią Lut 26, 2010 11:36
Biała napisał/a: | Justka1, Zależy od psa, ja bym nie polecała ( Onka mojej znajomej szybko z nią sobie poradziła). Ja mam metalową, jestem zadowolona, bardzo mi się sprawdza na obozach, a ludzie również używają kenneli ( no ale to już raczej opcja dla zmotoryzowanych) |
No właśnie,a my niezmotoryzowane .W domku będziemy same,suka generalnie jest spokojna w nim ale ośrodek,na którym będziemy wymaga od każdego psa klatki.Zapewne psa bym nie musiała w niej trzymać,bo wystarczy,że zobaczą,że ją mam .
Zastanawiam się czy kupić taką akurat na długość psa,czy trochę większą choć większa zawsze może się bardziej przydać.Kennelówkę chciałam zakupić w przyszłości w razie posiadania drugiego psa ale to do domu,nie na wyjazdy.
Biała - Pią Lut 26, 2010 11:46
Hmmm, no to jak do domku, to myślę, że ok.
Napewno lepiej aby była dłuższa od psa.
Off-Topic: | A na jaki obóz/ do kogo jedziecie??? |
quagmire - Pią Lut 26, 2010 11:49
Justka1, śliczna ta Twoja psica
Justka1 - Pią Lut 26, 2010 13:23
Biała napisał/a: | Hmmm, no to jak do domku, to myślę, że ok.
Napewno lepiej aby była dłuższa od psa.
Off-Topic: | A na jaki obóz/ do kogo jedziecie??? |
|
Też tak uważam,bo co jak w przyszłości będę miała "nieco" większego psa?
http://www.markusek-team.eu/ III Dni Teriera Typu Bull z MARKUSEK-TEAM
Chciałam też jechać na otwarcie sezonu ale nie mamy jak tam dojechać .Nocleg jest niestety oddalony od terenu szkolenia o kilka km i nie ma żadnych busów.
quagmire napisał/a: | Justka1, śliczna ta Twoja psica |
A dziękujemy .
Biała - Pią Lut 26, 2010 13:25
Znam dobrze Pavla, świetny pozorant!! w Takim razie może się spotkamy
Justka1 - Pią Lut 26, 2010 13:44
Biała,wybierasz się też? Bo tak ogólnie to szukam transportu z Wrocka na samo miejsce .Oczywiście za opłatą .
|
|
|