Archiwum - Psiaki XVI
Pacyfka - Pon Kwi 15, 2013 20:43
Nakasha, dzięki za rozjaśnienie w sprawie furminaturów
Chyba za wcześnie jednak obcięłam Browaniaka od wczoraj ma katar, niby nic mu się z nosa nie leje, ale ciągle kicha. Nie wiem czy się przeziębił, czy jest uczulony na coś co pyli(pyli już w ogóle coś?), bo na zewnątrz bardziej kicha, czy może w ten sposób reaguje na nową obrożę przeciw kleszczom bayera, którą mu wczoraj założyłam
Ninek - Pon Kwi 15, 2013 20:56
Pacyfka, pies koleżanki kichał po założeniu obroży Kiltixa. Przeszło mu po tygodniu.
katasza - Pon Kwi 15, 2013 20:59
Wspolczuje
U nas dzisiaj bylo 18stopni. Z tej okazji poszlismy na 5 godzinny spacer znalazlam przepiekny laso-park. A Frodo jest super grzeczny i nawet dzisiaj od psow sie odwolywal
W tym tygodniu musze go koniecznie do fryzjera zabrac, bo naroslo mu tyle siersci ze sie strasznie szybko nagrzewa.
Pacyfka - Pon Kwi 15, 2013 21:23
Ninek, no mam nadzieję, że jemu też przejdzie, tylko nie mogę sobie przypomnieć czy kichał już przed jej założeniem czy dopiero po, ale na pewno zaczął się drapać po Ech dobrze by było, żeby mu przeszło, bo w przypadku drugiego psa zawsze byłam bardzo zadowolona z obroży Kiltixa i fajnie byłoby przy niej zostać
Nakasha - Pon Kwi 15, 2013 21:55
Psiaki domowe.
jokada - Pon Kwi 15, 2013 22:31
a u nas tak było w niedzielę

borzoj i mix borzoja i bordera
Nakasha - Pon Kwi 15, 2013 22:57
Widziałam borzoje na wystawie. Są zjawiskowo piękne!
PALATINA - Pon Kwi 15, 2013 22:59
jokada,
Ale śliczne zdjęcia!
Pieski też, oczywiście.
mmarcioszka - Pon Kwi 15, 2013 23:02
Ten biało-czarny śliczny ten drugi i Twoje oczywiście też
Lazanka - Pon Kwi 15, 2013 23:23
jokada napisał/a: | borzoj i mix borzoja i bordera |
Foty i psiaki fajne - ale fakt ten mix wyjatkowo uroczy
Szura - Pon Kwi 15, 2013 23:46
jokada, wygląda jak Rubin:
W ogóle do mnie nie dociera, że niedługo odbieram szczyla. Nie wiem, czy ja mu czegoś nie powinnam kupić? Smycz, obroża się znajdą, zabawki są, żarcia jeszcze nie wybrałam, o, linkę muszę kupić. No nie mam pomysłu.
To będzie mój pierwszy szczeniak, strasznie się stresuję.
mmarcioszka - Pon Kwi 15, 2013 23:49
Szura, jaki ładny
Szura - Wto Kwi 16, 2013 00:12
mmarcioszka, Rubin piękny jest, kiedyś był do adopcji, ale był tak wyjątkowy, że pamiętam go do dziś. Jeden z najpiękniejszych psów, jakie widziałam - a moim ideałem są staffiki, więc...
katasza - Wto Kwi 16, 2013 00:36
wlasnie, Szura, mialam pytac. czemu bedlington a nie staffik?
no i kiedy odbierasz malucha? kolor masz juz dla niego wybrany?
jokada - Wto Kwi 16, 2013 08:19
Bo to jest Rubin
teraz nazywa się Bash
i jest cudoooownym psem, pracującym obecnie w dogoterapii
|
|
|