To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki IX

babyduck - Nie Paź 17, 2010 22:32

pituophis, wiem tylko, że wabi się Majka i nie ma roku.
pituophis - Wto Paź 19, 2010 23:44

Czarna rozjaśniona bez łat? Chyba ją znam! :D
jokada - Pią Paź 22, 2010 18:59

Jak by ktos z Warszawiaków miał ochotę sie na Pola Mokotowskie wybrać w najbliższa niedzielę ( koło 11.00) to będziemy z Tobiastym
Idziemy spotkać się z jeszcze kilkoma innymi cavalierami :)

Sysa - Pią Paź 22, 2010 19:11

jokada, to spojrzenie Tobiego jest cudne! :serducho:
Szkoda, ze w niedzielę nie damy rady :(

yoshi - Sob Paź 23, 2010 11:56

ktoś coś wspominał o PON'ach :] więc

o to Tora :) 4 mies. sunia mojej przyjaciółki, jest u nich już tydzień i jest naprawdę mało problemowym szczeniakiem :) Aż jej zazdroszczę :roll: :lol1:

Anka. - Sob Paź 23, 2010 15:18

o jacie :slinisie: Tora jest przepiękna
no osiedlu mamy parkę PON-ów, wspaniałe psy, i tak jak Frytka innych psów nie lubi tak na widok Boryska mało jej ogon ze szczęścia nie odpadnie :)

AngelsDream - Pon Paź 25, 2010 00:30

http://baaj.pinger.pl/m/4...rawa-po-gratisa

Ja się przyznaję jedynie to treści wpisu i komentarza pod, napisy w filmiku Michałowe, zgodne z jego poczuciem humoru. :lol: ( :roll: )

Oli - Pon Paź 25, 2010 00:45

świetny pomysł 8) , chociaż głowa boli od oglądania :( (przypomniał mi się blair witch project :lol: )

a do czego konkretnie mu kamerkę przyczepiliście?

AngelsDream - Pon Paź 25, 2010 00:50

Oli, wiemy, niestety trudno poprosić Baaja, żeby nie kołysał, ale będziemy kombinować. ^^
Sysa - Pon Paź 25, 2010 14:49

Ja zgaduję, ze do obroży!
Kontemplacja krawężnika! Padłam!

AngelsDream - Pon Paź 25, 2010 15:37

Oli napisał/a:
a do czego konkretnie mu kamerkę przyczepiliście?

Do boku kagańca.

Oli - Pon Paź 25, 2010 15:40

AngelsDream napisał/a:
Do boku kagańca.
a, no jakoś mi na obrożę to nie wyglądało, bo za mało ruchliwa i nie oddaje w pełni ruchu głowy (rozglądania się, schylania)
quagmire - Pon Paź 25, 2010 16:14

Mi się najbardziej podobały Baajowe dźwięki towarzyszące - zianie i siusianie, a także przerwa techniczna na obwąchiwanie (?) drzewa - bardzo ładne drzewo to było :mrgreen:
AngelsDream - Pon Paź 25, 2010 18:12

Oli, nie chcieliśmy, żeby rzucała się w oczy i przeszkadzała, a Baaj uwielbia swój kaganiec. Dziś była wycieczka po centrum - nie sądziłam, że w dwa tygodnie można tyle uzyskać z psem. :shock:
Ninek - Wto Paź 26, 2010 10:28

Orientuje sie ktoś czy we Wrocławiu jest jakaś godna polecenia szkoła dla trenerów psów? Chciałbym ułatwić sobie prace w przytulku właśnie jakimś kursem.