To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. III

babyduck - Czw Wrz 02, 2010 11:19

Piękne kocię :serducho:
wuwuna - Pią Wrz 03, 2010 02:08

na przed ostatnim jaką ma naburmuszoną minkę ^^
Obłędne to to. A za rudość to ja bym się mogłam dać pokroić.
I też się wpraszam na mizianie xD

Anonymous - Pią Wrz 03, 2010 10:29

grubas! ;)
L. - Pią Wrz 03, 2010 11:27

a tak spał wczoraj pomiędzy 10, a 15 :P

agu, :DD

Anouk - Pią Wrz 03, 2010 12:25

Jaaki Garfield :mrgreen: :serducho:
nezu - Pią Wrz 03, 2010 12:27

Zapałka w poniedziałek idzie na czyszczenie kamienia nazębnego...
Uch. :|

Anonymous - Pią Wrz 03, 2010 12:50

l. jak patrzyłam na te pierwsze to pomyślałam z rozmarzeniem 'też kiedyś miałam taki czysty dywan..' ;p cudny jest, jak jakimś cudem znajdę się w gdańsku to też się wpraszam, obowiązkowo. młoda ma takiego pluszaka podobnego, może nie zauważysz ;p
L. - Pią Wrz 03, 2010 13:19

Muffin na razie zostaje w Olsztynie, pod opieką mojej rodzinki, bo się trochę schrzaniły plany ze stancją i będziemy musiały z Lavi dzielić pokój. Dopóki ta sytuacja się nie zmieni Mały będzie tutaj - uważam, że to rozsądna decyzja. Także tymczasowo w odwiedziny kota zapraszam na Warmię :} ale nie wykluczam tego, że będzie u mnie częstym gościem, na pewno na ferie zimowe mojej siostry zamieszka w Gdańsku :) zależy mi na tym, aby podróże były dla niego bezstresowe, bardzo chciałabym go np. zabierać na domek w lato i chciałabym, aby miał z tego powodu tylko przyjemność. Tym bardziej widząc, że bardziej mu zależy na towarzystwie człowieka niż na miejscu nie powinno być z tym problemów :wink:
Layla - Pią Wrz 03, 2010 13:22

Off-Topic:
L. napisał/a:
i będziemy musiały z Lavi dzielić pokój
łiiii, wbijam się na kawkę :D

L. - Pią Wrz 03, 2010 13:54

Off-Topic:
Layla, my od zawsze miałyśmy razem mieszkać na stancji :P
ale zapraszamy :D gdańsk śródmieście.

Lavi - Pią Wrz 03, 2010 19:20

Off-Topic:
Layla, 5 min od dworca głownego pkp :D Wbijaj na kawkę a jak kiedyś zabraknie spokoju u nas to my wbijamy do Ciebie :DD

Fea - Pon Wrz 06, 2010 22:18

http://allegro.pl/furmina...1204147218.html
Gdy ktoś jeszcze chciał linka ;p Mam ten sam model.
Póki co wyczesałam koty i psa dwa razy. Wylazła z nich potęzna ilość kłaczorów, efekt jak na filmikach reklamowych, ale nie w tym sęk. Sęk w tym, że praktycznie nie znajduję już kocich włosów na blatach w kuchni, po przytuleniu kota nie jestem cała w kłakach,a pies przestał mi się dredować. Bardzo, bardzo polecam.

L. - Pią Wrz 10, 2010 19:30

moja ruda małpa :serducho: :mrgreen:

satanka666 - Pią Wrz 10, 2010 19:36

L., piękna ruda małpa. drugie zdjęcie mnie rozłożyło :serducho: cudeńko :)
wpasował się idealnie w dywan ;D

A moje łaciate sobie wyszkoliło psa. Ostatnio moja mama płakała ze śmiechu, bo Dilski chciał go pogonić, ale Gabrycho zawrócił w połowie drogi, usiadł na szafce i wpieprzył psu :roll: Najpierw pacnął go w łeb, a jak pies odchodził to jeszcze go dobił w dupsko.
A kiedyś Gabryś siedział na naszym dużym, okrągłym stole, a pies pod nim i bał się wyjść, oczywiście się zastanawiałam czemu... ale zobaczyłam na własne oczy, że jak tylko chciał zwiać to Gabryś go pacał po głowie, echhh. No i tak właśnie mamy wesoło :roll:

Anonymous - Sob Wrz 11, 2010 15:15

nie wyszkoliło, tylko sterroryzowało, robisz coś z tym?