Archiwum - Chomiczki
Ninek - Czw Lut 16, 2012 10:10
Bel, wystarczy zaglądać na chomikowym do naszego wątku xD
Albo wypatrywać na moim photobucket'cie, bo tam wrzucam wszystkie zdjęcia
http://s573.photobucket.c...1990/Chomikowy/
Pierwsze zdjęcia są Bombilli oczywiście, Bambus to ten nietoperz gdzieś na dalszych fotach, na rękach
To najśmieszniejszy chomik jakiego kiedykolwiek widziałam Autentycznie jak nietoperz wygląda. Taki mały, czarny ryjek, z wielgachnymi uszami, które mu zawsze sterczą
Dzisiaj sie postaram o chociaż kilka zdjęć każdego malucha.
Bel - Czw Lut 16, 2012 10:15
one są jakieś gigantyczne!
Ninek, a próbowały okazywać jakieś niezadowolenie? czy można z nimi zrobić dosłownie wszystko?
Ninek - Czw Lut 16, 2012 10:44
Bel, nie krzyczą (Bombilli sie zdarzyło ze dwa razy! ona ma na wiele spraw swoje zdanie xD taka księżniczka ), nie gryzą. Jak im sie nie podoba to próbują po prostu uciekać. Miały etap (podobno to norma u młodych), że wyskakiwały z rąk. Teraz raczej sie to nie zdarza, musiałyby sie czegoś mocno przestraszyć.
Część dziewczyn moge na luzie miziać po brzuchach, chłopaków i mniejsze laski dopiero przyzwyczajam, bo obracanie do góry łapkami im sie nie podoba
Ogólnie laski są nieco łatwiejsze, chłopaki dłużej podchodziły do rąk z dystansem i nadal nie jest to to, co chciałabym osiągnąć
Ale może za dużo wymagam, od tych łepków wypchanych trocinami
Bel - Czw Lut 16, 2012 10:47
śliń go, męcz i dręcz. Niech się łajza przyzwyczaja nic innego go już w życiu nie spotka
nezu - Czw Lut 16, 2012 14:27
Bel, nie u mnie, na echomiku jest cała jej sesja i mnie nosi.
Ha, mój hipcio.
Ninek - Czw Lut 16, 2012 14:33
Ta mina wygrała wszystkie konkurencje
Ona w ogóle robi zabójcze miny. Nigdy nie moge ich złapać na zdjęciu, ale jak ją obserwuje, to umieram ze śmiechu
Ninek - Czw Lut 16, 2012 18:08
Laski przy ręce zachowują sie tak
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Chłopaki, rzut na dziewczyny i moje seksi zielone skarpetki i miało być na Amy w kółku, ale guzik widać xD
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
nezu - Czw Lut 16, 2012 20:20
Bombilla się nie zraża widzę.
Bel - Czw Lut 16, 2012 20:28
ja chciałam Bambusa a nie Zębopiłopręta
Lavi - Czw Lut 16, 2012 22:27
Ninek, jak będziesz miała jeszcze jakiś miot u siebie na odchowaniu to ja się od razu piszę, maluchy są przeboskie
Ninek - Pią Lut 17, 2012 10:43
Lavi, obawiam sie, że jak zostane z 3 chomikami, to na żaden dt nie ma szans Ale kto wie, może kiedyś sie trafi jakaś ciężarówka
Ninek - Pią Lut 24, 2012 18:40
Bombilla i jedna z jej min xD
Ninek - Wto Lut 28, 2012 17:57
Ostatnie wolne małe, Bajka:
3 marca możliwy transport do Wawy.
nezu - Czw Mar 01, 2012 23:38
To już jutro.
nezu - Nie Mar 04, 2012 16:23
Post pod postem, ale niestety nie dało się inaczej.
Bombilla w Warszawie.
Jest absolutnie cudowna.
Już pierwszego dnia przywitała mnie megarujką.
ChomChom biedny nie wiedział co się dzieje. COś mu pachnie ale nie wiedział co.
Oczywiście nie poznawałam ich i nie poznam. W każdym razie miny robił nieziemskie.
A ruja u chomika?
Kosmos...
Ruja szczurzyc się przy tym nie umywa. Kikutkowa antenka pionowo w górze i chomik zastygły w pozie oczekiwania. ;p
Mam parę zdjęć tej zołzy, zaraz wrzucę na imaga i forum.
Ninuś, jeszcze raz dzięki!
<edit>
Bomillcia dziś rano
Niezłe sobie wyhodowała pupobrody
Bezfleszowe
Cała ona i jej miny
|
|
|